Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nu niii.....Sai siis täna turu peal käidud ja televusserdis ostetud. Nagu ma vaene tudeng olen pidin väikse ja näruse televusserdisega leppima.
    Käisin suht igal pool veid kasutatud televusserdisi vaatamas, kuid turu pealt sain kõige odavamalt. Aga see polnud mu jutu point. Nimelt kell 12.00 hakkasin poodides tuhlama kuid televusseridega jõudsin oma ühikasse alles kell 23.30
    Tegin kähku oma õlle lahti ja panin turbonuudlid keema ja lippasin oma uue televusserdise taha. Ja opppppppaaaa mama mia francesca tottina oligi Bolognal tuule alla kütnud. Mul oli nii hea meel et see raibe Mihaljovic sai oma tahtmise. Meid riommalasi ei murra mingi närune Bologna. Niisiis põnevusest pakatamas ootasin kuna juba see mäng lõpeb. Kuid mul polnud ju mingit muret-nimelt ju lüpsime maailma eliiti kuuluvat Chelsea FCd nagu kutsikaid ja mingi undedog Bologna meid peksma ei tule. Kusjuures Bolognal on tõesti halb seis kuna on nad ju viimaste seas...nagu ka meie ise.......nimel meie all 18. kohal. Kuid see selleks.
    käimas oli lisaminutid ja riomma oli super......ootasin juba kuna riomma mängu tapab. Ennustasin et meie teise värava kütab maailma parim ründaja peale kolmapäeva mirko (p)vucinic või siis imepoiss kes on looduses tulnud babtista.
    Kuid jah vaatasin ja vaatasin neid minutid kui järsku lõi värava hoopis Cinchino....olin muidigi pettunud et ründajad ei saanud peale 11. vooru jalga valgeks kuid eks ka kaitsemängijale kes meil üliedukas on kulub ka värav ära.
    Niisiis olen teenitud võiduga väga rahul ja veteran sir Sinisa Mihaljovic nutku patja nahhhhhhhhhhhhuiiiiiiiiiii
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Oppppaaaaaaaaaaaaa Zarate Rocchi Rocchi
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Zarate värav oli super, käib salaja põhja pool Del Pierolt eratunde võtmas vist

Kommentaar

oot see mardo käib tõesti ülikoolis ve?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
            oot see mardo käib tõesti ülikoolis ve?
            ja siis imetatakse, et kõrghariduse tase on allakäinud

Kommentaar

ma just mõtlesin sama. Kõik õppejõud räägivad, et tase on alla läinud, tuleb vist uskuma hakata neid.

Kommentaar

väiksemate klubidega on Laziol tükk tegemist olnud. Sama seis ka siis järgmine nv.
                Krt kohe tuttu. Homme varahommikul vaja loengus olla.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Zarate värava kordust soovitan igaühel vaadata. See noor täht on igat senti väärt. Ja oli näha 100% rahuloli mehe silmis peale seda ülitähtsat ja üliilusat väravat.
                  Tommaso Rocchi on igatahes tagasi
                  Kaitseliin on endiselt väga väga kehvas seisus. Ja tänane idiootsus Foggiat ründajana kasutada oli Rossi poolt juba liiast. Õnneks peale 45 minutit tuli mõistus koju.
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Anna linki siis siia kah juba.
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

palun
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Tra, mis kaitseliin sellel Sienal on?
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Pandev - Rocchi - Zarate ....scary...

Ei oskakski paremat pühapäeva õhtut oodata kui võita romat ja viia nad relegation zone lõpuks sisse.
                          Tuleb ülipõnev ja pingeline kohtumine igatahes.
                          Kuna Lazio on siiski olnud palju parem meeskond siis usun, et underdog roma ei vääri 1 punkti ka siit. Lazio seeavastu on kindlalt Scudetto eliidis sees ja 3 punki hoiaks nad Top4s

NON MOLLARE MAI!!!!!!!
                          SEMPRE FORZA LAZIO!!!!!!!!!
                          MERDA ROMA!!!!!!!
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

loodame siis parimat..ehk et Elion kelleltki netti ja digitv-d ära ei võta

Kommentaar

mõnda head streemi keegi võiks soovitada? igast justin.tv ja muud sellised on lihtsalt masendava kvaliteediga :S

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Kommentaar

Working...
                                X