Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
5:0 oleks väheke efektsem olnud, aga 5:1 pole samuti pole paha uue aasta alustamiseks
Jah, Kroldrup pidi ikka idiootse liigutuse enne lõppu tegema ja "puhta lehe" ära rikkuma.
5-0 võitu minu teada uuendatud Fiorentinal pole olnudki, aga 5-1 Cagliari vastu 2 hooaega tagasikoduplatsil oli küll. Peab tunnistama, et Siena oma pisikesel staadionil on alati ebamugav vastane olnud, sest 2 viimast aastat tulnud naabri juurest 0 punktiga ja aasta enne seda hädise punktikesega 1-1 mängus.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Lisaks kaitse tugitala Felipe ostule on väidetavalt lõplik diil tehtud noore Balkani staariga, Adam "Little Kaka" Ljajic, kes veel hiljuti oli sisuliselt ManU nimekirjas
Jaanuari üleminekute miinuspoolel kapten Dainelli lahkumine, kelle esitused tihti jätsid küll õhku küsimärke, aga kes sel hooajal olnud päris heal tasemel.
Nüüd jääb üle vaid loota, et Boca staar Munoz ostutehing ruttu kinnituse leiab, sest muidu võib edaspidi vähe jamaks minna.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Suvel särgi number 9 selga saanud Jose "Batistuta" Castillo lõi eelmisel nädalal värava Barile ja nüüd liitus sellesama klubiga. Kui irooniline.
Batistutaga ei olnud sel mehel küll mingit pistimist
Ma ei tea, kas sa seda mäletad, aga Castillo mängis eelmisel hooajal Lecce eest ja tema abiga õnnestus tagumise otsa tiimil rikkuda Viola pikk (ca 11 kuud) kaotuseta kodumängude seeria. Tulemus oli 2-1 ja seda, kes Artemio Franchil lõi nende võiduvärava, vist enam mainima ei pea
Nüüd on vaid küsimuseks vahetusründajas. Hetkel natuke raske uskuda, et pannakse sellele kohale Babacar. Osaleb tiim ju hetkel veel kõikides sarjades ja oodatav mängukoormus kõrge.
Mul tuli meelde siis, kui seis oli 3-2 ja mängitud oli 70 minutit. Vaatasin lõpuni, aga oli üsna igav, sest hoolimata Lazio vajadusest viigistada, kontrollis palli Viola ja keerutas seda üsna tujutult Lazio boksi ümbruses. Isegi tsenderdada ei viitsitud enam
Üks ilus võimalus Carrarole küll välja mängiti, aga tema pommitas Muslerale kätte.
Kui Juve fännid nutavad, et neil mingi algaja treener, kes lahti tuleb lasta, siis meil ei jää muud üle kui lihtsalt kurvastada
Ega see tänane kaotus ju polnud teab mis üllatus, sest Palermo ju põhimõtteliselt asus tabelis eespool ja kodus nad ju see hooaeg veel kaotanud pole. Isegi see ei morjendanud eriti, et Fiorentina oli tegelikult kuni tänase mänguni TOP3 vähim sisselastud väravate tabelis.
Fakt on ainult see, et esimesel poolajal oli väljakul 1 meeskond ja hoolimata külaliste headest võimalustest teisel poolajal jäädi ikka kuivale. Kergelt sakkiv kohtunik hoopis otsustas lambist kodutiimile karistuslöögi anda, mis tavapäraselt paljudele muudele olukordadele meie kaitsest lihtsalt läbi lendas ja tee väravasse leidis, et ikka viimane nael kirstu lüüa.
Damn it, Prandelli mõtles vist tõsiselt, et Coppa on sel aastal tähtis
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Vendetta....aeg parandab kõik haavad.... kuid, ma ei taha kunagi seda venda Laziot vedamas näha...siiski pean tunnistama, et ilma lotitota teeb supertulemusi.
Igatahes minu ainuke positiivne emotsioon see nv.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar