Täiesti masendav värk. Seda sulgu oleks pidanud nägema isegi poolpime inimene. Jube. Ainus luhutus on võõrsil löödud värav...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fiorentina
Collapse
X
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustSee kohtunikebrigaad oli küll täiesti kohutav.
Kommentaar
-
Need kohtunikud olid sitemad kui mõne eesti olümpiaturistid..
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Kui nende saastakohtunikega (ei pea silmas ainult tänase mängu vilemehi) nüüd midagi ette ei võeta, siis paraku minu huvi selle ürituse suhtes väheneb oluliselt.
Ei ole väga huvitav jälgida turniiri, kus mänguoskus edasipääsu saamiseks enam kõige olulisem asi pole
Muuseas, Platini ju lausa videokorduste vastane. Siis oleks sitt lugu tõesti, sest "inimlikud" eksimused võivad ju ära kadudaMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Mõni Violakas oleks võinud peale mängu kaamerasse "It`s a disgrace... a fucking disgrace!" karjuda
Üldiselt on see üks jubedamaid suluseisu mittevilistamisi mida ma elus näinud olen. Ma saan aru, kui ründemängija jookseb täiel kiirusel värava suunas ja kaitsja teisele poole ning äärekohtunik teeb siis vea- murdosasekundite mäng, kus on inimlik vigu teha. Aga Klose faking seisis suluseisus- masendav prohmakas ja täiesti arusaamatu eksimus äärekohtunikult.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMõni Violakas oleks võinud peale mängu kaamerasse "It`s a disgrace... a fucking disgrace!" karjudaSee oli ju eelmine aasta ainus otsus, mis peale seda "kuulsat" mängu tehti.
Algselt postitas eika Vaata postitustÜldiselt on see üks jubedamaid suluseisu mittevilistamisi mida ma elus näinud olen. Ma saan aru, kui ründemängija jookseb täiel kiirusel värava suunas ja kaitsja teisele poole ning äärekohtunik teeb siis vea- murdosasekundite mäng, kus on inimlik vigu teha. Aga Klose faking seisis suluseisus- masendav prohmakas ja täiesti arusaamatu eksimus äärekohtunikult.
Päris mõnus "fair play" muidugi Kloselt. Diverid on selliste petturite kõrval ikka täitsa ausad mehed
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Ma muidugi olen alles unine ja just ärkasin, aga mis krdi Klose ja fair-play? Sa süüdistad teda äärekohtuniku eksimuses või mis?
Edit: Ilmselt räägid sa mingist olukorrast kus Klose oleks pidanud punase saama. Mul jäi see nägemata, sest vaatasin korraga mõlemat mängu + suusatamist + Prison Breaki. Andestust.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMa muidugi olen alles unine ja just ärkasin, aga mis krdi Klose ja fair-play? Sa süüdistad teda äärekohtuniku eksimuses või mis?
Gila skooris ka eelmine hooaeg reeglitevastase kolli, mida kohtunik ei näinud ja julges ka tähistada. Mis oli sellise "fair play" tulemus, tead sa tõenäoliselt isegi.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustPäris mõnus "fair play" muidugi Kloselt. [/img]Algselt postitas Maarek Vaata postitustSee mees nägi selgelt, et ta oli tugevalt sulus, aga sellest hoolimata polnud probleemi skoorida ja suurest rõõmust Olici sülle karata. Krt võtaks, ma võin veel aru saada, et kui sa selgest suluseisust "kogemata" ära lööd ja ennast tähistamisel seetõttu tagasi hoiad, aga rõõmustada pettuse üle nagu laps on selgelt ajuvaba..
Austust tuleb näidata kohtunike vastu küll(eilse mäng jääb kontekstist välja), kuid suluseisust löödud värav on ikka liiga tavaline juhtum, et mängija peaks mingeid ülestunnistusi tegema. Lisaks suluseise vilistatakse igas mängus mööda nii mõnigi(eriti vastaste liinil tegutsevate ründajate vastu nagu Pippo või Klose) ja mõlemale poole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustSellistest meestest, kes on värava ära löönud ja peale mängu susluseisu tunnistanud meenub Maccarone.
Respekti jagage neile kes kohe pärast väravat kohtunikule üles tunnistavad ja värava tühistada paluvad. Meenub DeRossi ja siis vist oli Pazzini või keegi Hollandi vastu.
Kommentaar
-
Maarek, sa oled ikka vist üks kaotusekibedust täis titt küll, kas pole? Mis kuradi mänguoskusest sa jahvatad? Fiorentina ju selgelt oskab paremini kui Bayern, lubage naerda tõesti...
Fair play Klose väravamomendil? Näita mulle mängijat, kes sealt ära ei oleks löönud ja selle üle rõõmustanud. Aga kuna tegu oli tähtsa mänguga, kus sinu sats kotid sai, oli tegu suure pettuse ja tragöödiaga. Klose oleks kindlasti pidanud söödu saanuna palli omaks võtma ja lihtsalt lilladele andma, et ausa mängu reegleid järgida. Naiivsus ftw! Nõustun, et väravat poleks pidanud lugema, kuid Klosele sel puhul turja karata on küll lambategu ju.
Jr pole ka vist eriti targem vend? Bayern tegi eriti julme vigu ja Fiorentina mängis kindlasti äärmiselt puhtalt. Vigade arv vastavalt Bayernil 8 ja Fiorentinal 26. Ma ei teagi, mida nüüd selle peale öelda...?
Kaotasite, siis kaotasite. Kui saatus tahab, et Fiorentina edasi saab, siis saab ta seda nii või teisiti. Sama kehtib Bayerni puhul. Ei maksa aga Fergusonilikke malle endale külge pookida, kus kõik kaotused on kohtunike ja kõige muu kui enda süü.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitust
Kaotasite, siis kaotasite. Kui saatus tahab, et Fiorentina edasi saab, siis saab ta seda nii või teisiti. Sama kehtib Bayerni puhul. Ei maksa aga Fergusonilikke malle endale külge pookida, kus kõik kaotused on kohtunike ja kõige muu kui enda süü.
Kommentaar
-
Sul pole vajagi rääkida, kuna sellest hullemaidki olukordi juhtub päevast päeva üle terve maailma erinevates mängudes. Aga ei tasu unustada, et ennekõike on asi enda esituses, mitte muudes faktorites. Hea on lihtsalt enda vigu mitte näha vaid kõike muud süüdistada. Löönd siis ise rohkem väravaid, kui mänguoskuselt paremad olite. Mis muud.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustMaarek, sa oled ikka vist üks kaotusekibedust täis titt küll, kas pole? Mis kuradi mänguoskusest sa jahvatad? Fiorentina ju selgelt oskab paremini kui Bayern, lubage naerda tõesti...
.
Livegoals.com ülevaatel põhinedes mängu kohta hinnaguid anda on muidugi tipptaseJätka samas vaimus.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar