Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fiorentina

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Täiesti masendav värk. Seda sulgu oleks pidanud nägema isegi poolpime inimene. Jube. Ainus luhutus on võõrsil löödud värav...

Kommentaar

Algselt postitas Lambimees Vaata postitust
      See kohtunikebrigaad oli küll täiesti kohutav.
      Jep, mitte üksnes Overbro. Klo$e sulus tehtud kolli võib vabalt äärekohtuniku südametunnistusele veeretada. Samamoodi nagu ka Gobbile antud jõulukaardi.

Kommentaar

Need kohtunikud olid sitemad kui mõne eesti olümpiaturistid..

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Kui nende saastakohtunikega (ei pea silmas ainult tänase mängu vilemehi) nüüd midagi ette ei võeta, siis paraku minu huvi selle ürituse suhtes väheneb oluliselt.

Ei ole väga huvitav jälgida turniiri, kus mänguoskus edasipääsu saamiseks enam kõige olulisem asi pole

Muuseas, Platini ju lausa videokorduste vastane. Siis oleks sitt lugu tõesti, sest "inimlikud" eksimused võivad ju ära kaduda
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Mõni Violakas oleks võinud peale mängu kaamerasse "It`s a disgrace... a fucking disgrace!" karjuda

Üldiselt on see üks jubedamaid suluseisu mittevilistamisi mida ma elus näinud olen. Ma saan aru, kui ründemängija jookseb täiel kiirusel värava suunas ja kaitsja teisele poole ning äärekohtunik teeb siis vea- murdosasekundite mäng, kus on inimlik vigu teha. Aga Klose faking seisis suluseisus- masendav prohmakas ja täiesti arusaamatu eksimus äärekohtunikult.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
              Mõni Violakas oleks võinud peale mängu kaamerasse "It`s a disgrace... a fucking disgrace!" karjuda
              Jah, et saada veel mängukeeld näiteks viieks mänguks See oli ju eelmine aasta ainus otsus, mis peale seda "kuulsat" mängu tehti.

Algselt postitas eika Vaata postitust
              Üldiselt on see üks jubedamaid suluseisu mittevilistamisi mida ma elus näinud olen. Ma saan aru, kui ründemängija jookseb täiel kiirusel värava suunas ja kaitsja teisele poole ning äärekohtunik teeb siis vea- murdosasekundite mäng, kus on inimlik vigu teha. Aga Klose faking seisis suluseisus- masendav prohmakas ja täiesti arusaamatu eksimus äärekohtunikult.
              See ei olnud inimlik eksimus. Oleks joonekohtunik kogemata vales positsioonis olnud või midagi ja seetõttu napp suluseis nägemata jäänud, siis oleks asi mõistetav, aga eile juhus oli veel hullem "disgrace of football", kui möödunud aasta Chelsea mäng.
              Päris mõnus "fair play" muidugi Kloselt. Diverid on selliste petturite kõrval ikka täitsa ausad mehed

May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ma muidugi olen alles unine ja just ärkasin, aga mis krdi Klose ja fair-play? Sa süüdistad teda äärekohtuniku eksimuses või mis?

Edit: Ilmselt räägid sa mingist olukorrast kus Klose oleks pidanud punase saama. Mul jäi see nägemata, sest vaatasin korraga mõlemat mängu + suusatamist + Prison Breaki. Andestust.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                  Ma muidugi olen alles unine ja just ärkasin, aga mis krdi Klose ja fair-play? Sa süüdistad teda äärekohtuniku eksimuses või mis?
                  See mees nägi selgelt, et ta oli tugevalt sulus, aga sellest hoolimata polnud probleemi skoorida ja suurest rõõmust Olici sülle karata. Krt võtaks, ma võin veel aru saada, et kui sa selgest suluseisust "kogemata" ära lööd ja ennast tähistamisel seetõttu tagasi hoiad, aga rõõmustada pettuse üle nagu laps on selgelt ajuvaba.

Gila skooris ka eelmine hooaeg reeglitevastase kolli, mida kohtunik ei näinud ja julges ka tähistada. Mis oli sellise "fair play" tulemus, tead sa tõenäoliselt isegi.

Kommentaar

Fiore osutas südi vastupanu ja tegi suht hea partii. Pole midagi teha kui kui kohtunik mängu otsustab. Korduskohtumise peate ära võtma!
                    “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                      Päris mõnus "fair play" muidugi Kloselt. [/img]
                      Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                      See mees nägi selgelt, et ta oli tugevalt sulus, aga sellest hoolimata polnud probleemi skoorida ja suurest rõõmust Olici sülle karata. Krt võtaks, ma võin veel aru saada, et kui sa selgest suluseisust "kogemata" ära lööd ja ennast tähistamisel seetõttu tagasi hoiad, aga rõõmustada pettuse üle nagu laps on selgelt ajuvaba..
                      Nüüd ajad küll pilli lõhki. Ma küll ei mäleta, millal oleks keegi fair play vaimus tunnistanud suluseisus olemist. Sellistest meestest, kes on värava ära löönud ja peale mängu susluseisu tunnistanud meenub Maccarone.

Austust tuleb näidata kohtunike vastu küll(eilse mäng jääb kontekstist välja), kuid suluseisust löödud värav on ikka liiga tavaline juhtum, et mängija peaks mingeid ülestunnistusi tegema. Lisaks suluseise vilistatakse igas mängus mööda nii mõnigi(eriti vastaste liinil tegutsevate ründajate vastu nagu Pippo või Klose) ja mõlemale poole.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                        Sellistest meestest, kes on värava ära löönud ja peale mängu susluseisu tunnistanud meenub Maccarone.
                        Kui oled 3m suluseisus ja ise korduse ära näinud ja siis press küsib, et kas oli suluseis, siis mis sa vastad? Sama igasugu käega väravate kohta. Võta kasvõi Henry juhtum. Sul ei olegi ju muud öelda.

Respekti jagage neile kes kohe pärast väravat kohtunikule üles tunnistavad ja värava tühistada paluvad. Meenub DeRossi ja siis vist oli Pazzini või keegi Hollandi vastu.

Kommentaar

Maarek, sa oled ikka vist üks kaotusekibedust täis titt küll, kas pole? Mis kuradi mänguoskusest sa jahvatad? Fiorentina ju selgelt oskab paremini kui Bayern, lubage naerda tõesti...

Fair play Klose väravamomendil? Näita mulle mängijat, kes sealt ära ei oleks löönud ja selle üle rõõmustanud. Aga kuna tegu oli tähtsa mänguga, kus sinu sats kotid sai, oli tegu suure pettuse ja tragöödiaga. Klose oleks kindlasti pidanud söödu saanuna palli omaks võtma ja lihtsalt lilladele andma, et ausa mängu reegleid järgida. Naiivsus ftw! Nõustun, et väravat poleks pidanud lugema, kuid Klosele sel puhul turja karata on küll lambategu ju.

Jr pole ka vist eriti targem vend? Bayern tegi eriti julme vigu ja Fiorentina mängis kindlasti äärmiselt puhtalt. Vigade arv vastavalt Bayernil 8 ja Fiorentinal 26. Ma ei teagi, mida nüüd selle peale öelda...?

Kaotasite, siis kaotasite. Kui saatus tahab, et Fiorentina edasi saab, siis saab ta seda nii või teisiti. Sama kehtib Bayerni puhul. Ei maksa aga Fergusonilikke malle endale külge pookida, kus kõik kaotused on kohtunike ja kõige muu kui enda süü.
                          Maailmameistrid!!

Kommentaar

Algselt postitas kalmaar Vaata postitust

Kaotasite, siis kaotasite. Kui saatus tahab, et Fiorentina edasi saab, siis saab ta seda nii või teisiti. Sama kehtib Bayerni puhul. Ei maksa aga Fergusonilikke malle endale külge pookida, kus kõik kaotused on kohtunike ja kõige muu kui enda süü.
                            See teine värav oli loomulikult enda syy ja punane kaart ka. Katsu nyyd olla väheke, isegi Beckenbauer ytles, et see punane kaart oli max kollast väärt ja no sellest "väravast" ma ei hakka yldse rääkimagi...

Kommentaar

Sul pole vajagi rääkida, kuna sellest hullemaidki olukordi juhtub päevast päeva üle terve maailma erinevates mängudes. Aga ei tasu unustada, et ennekõike on asi enda esituses, mitte muudes faktorites. Hea on lihtsalt enda vigu mitte näha vaid kõike muud süüdistada. Löönd siis ise rohkem väravaid, kui mänguoskuselt paremad olite. Mis muud.
                              Maailmameistrid!!

Kommentaar

Algselt postitas kalmaar Vaata postitust
                                Maarek, sa oled ikka vist üks kaotusekibedust täis titt küll, kas pole? Mis kuradi mänguoskusest sa jahvatad? Fiorentina ju selgelt oskab paremini kui Bayern, lubage naerda tõesti...
                                .
                                Antud juhul pole Fiorentina fännid ainsad, kes leiavad, et eilne õhtu sakkis sajaga ja isegi mõistusega Bayerni fännid on aru saanud, et päris niimoodi need asjad käima ei peaks. Eestis pesitsevad tegelased on tõenäoliselt kategoorias vännid, mistõttu sellised seisukohad ei üllata.

Livegoals.com ülevaatel põhinedes mängu kohta hinnaguid anda on muidugi tipptase Jätka samas vaimus.

Kommentaar

Working...
                                X