320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Et liiga hästi ei läheks, siis kangutatakse Maldinit minema. Idikad.

    Kommentaar


      Pange valmis ennast, banter era vol 2 tulemas
      THEO HERNANDEZ

      Kommentaar


        Grazie ja RIP.

        Kommentaar


          parimad aastad me elus
          jokers to the right
          clowns to the left of me

          Kommentaar


            Kisub vist sinnapoole, et Tonali läheb rahaks Newcastlesse. Kahju, aga kui sealt tuleb tõesti 80 mil ja Tonali kaks korda rohkem palka kui Milanis, on keeruline teda ka hukka mõista.

            Kommentaar


              Vaeval et Tonali ise minna tahtis... Kaka 2009.....
              THEO HERNANDEZ

              Kommentaar


                80 miljonit on nii röögatu summa, et keeldumine ei tuleks kõne alla. Ka tänases turusituiatsioonis pole ta sellist hinda väärt ja vaevalt ta seal Newcastlis liiga palju edasi areneb, et peaks hiljem kahetsema. Itaallased premmis on pigem hädas kui säravad. Vastupidiseid näiteid muidugi on, aga äkki tuleb kahe-kolme aasta pärast 15 miljoniga meile tagasi. Arvestades kui raskelt tal meie juures alguses asjad välja tulid, siis võõras keeleruumis ja kiirele edule lootvas premmis kohe särama hakata ei tundu reaalne,

                Ise ta ei tahtnud muidugi minna. Tonali puhul pole asi palgas, vaid uue juhtkonna suhtumises. Kui sind ikka minema tahetakse ajada, siis võib su süda jäägitult klubile kuuluda, aga ei jää ju keskkonda, kus öeldakse, et palun lahku. Ameeriklased on selgelt kasumi peal väljas ja mängijate ning fännide arvamused neid eriti ei kõiguta. Selle poolest veidi erinev Kaka 2009 ja Ibra/Silva 2012 müügist, et majanduslik olukord ei tohiks olla selline, mis sunnib müüki. Klubi viimane hooaeg 70k+ keskmiselt publikuarv + CL poolfinaal tõi korraliku tulu ja selle peal ei tohiks olla põhjust ajalooliselt suuri üleminekuid teha. Tonali võib küll ligi kolm korda suurema palga peale saada, aga vaevalt ta seal nii õnnelik on kui seni meil. Austust klubi suhtes nii palju näitas üles, et mõnda teise Serie A klubisse ei läinud.

                Maldini minema saatmine on olnud korralik šokk klubi sees. Sisuliselt oli ta paljudele isa eest, kogu aeg meeskonna juures olemas ja oma kogemuse pealt koos Ibraga viimased suured tulemused ka tehti. Nüüd pole ka rootslast, ehk platsi kõrvalt on kadunud suurimad nõuandjad/motiveerijad. Vaimselt võib olukord olla päris rusuv ja murepilvi on kahjuks liiga palju. Fännide ja omanike vahelised arvamused on täiesti lahku. Kuidas see kõik hakkab riietusruumile mõjuma? Pioli roll tõuseb meeskonna ühise rinde sidumisel märgatavalt.

                Huvitav näha, kas see jääb klubi ainsaks suureks müügiks see suvi. Päris karm kui otsustab suured üleminekud ära teha ja siis klubi müüki lasta. Ega saaks ju veel Theo+Leao pealt kokku 250mil teenida. Pikaajalist edu palliplatsil niiviisi ei tule. Milani ajalugu ja mentaliteet pole see, et suure kasumiga mängijaid müüa, vaid ikka ise meelitada parimad pojad meile. Kahjuks see suures osas juba ongi Serie A tänapäev.

                Totaaliselt muserdav olukord muidugi pole. Tonali saab vabalt asendada poole odavama Frattesiga, kes tasemelt ja mängustiililt sarnane. Vähemalt spekulatsioonide osas on tulemas täitsa adekvaatseid mängijaid (noor Thuram, Kamada, Chukwueze). Aga põhiteema polegi ju tegelikult Tonalis või kellega teda asendada, vaid ühises edasiminekus nii palliplatsil kui ka selle kõrval. Hetkel kahjuks väärtused fännide, meeskonna ja juhtkonna vahel on liialt erinevad.

                .Viimase kuu aja kadu on Maldini+Massara+Ibra+Berlusconi+Tonali. To be continued?​

                Kommentaar


                  Romano ütleb, et 70 milli koos lisadega, palk 7+2 lisadena. Tonali on hea mängija aga loodetud Pirlot ei tundu temas olema.

                  Kommentaar


                    Nüüd oleks veel vaja müüa Leao, Theo ja Mike
                    THEO HERNANDEZ

                    Kommentaar


                      See Loftus-Cheek on mingi parim enne möödas suvaline inglane või on temast asja ka?

                      Kommentaar


                        Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                        See Loftus-Cheek on mingi parim enne möödas suvaline inglane või on temast asja ka?
                        Natuke mõlemat! Kunagi mingid vigastused hoidsid ta arengu natuke tagasi kahjuks. Aga poiss suudab mängida mitmeid positsioone nagu RB, RWB, DM, CM ja isegi äärele ründesse on teda topitud ning mitte kunagi ei ole tema suust mingit vingumist kuulda olnud. Selles suhtes kiidaks teda! Aga peale neid vigastusi ei ole ta minu arust päris Chelski klass ning ammu oleks pidanud rahaks tegema, aga noh oma kasvandik ja ei mingit vingu squad player-iks olemisel ja jutud....

                        Kommentaar


                          Nojah, ehk saab asja ja inglise koefitsendiga premmi tagasi müüa paari aasta pärast

                          Kommentaar


                            Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                            Nojah, ehk saab asja ja inglise koefitsendiga premmi tagasi müüa paari aasta pärast
                            Veits jah selline jack of all trades, master of non nagu ka Scott McTominay - kes ehk on tasemelt veidi liiga kõrges klubis hetkel, aga aste madalam võiks vabalt olla põhivend satsis.

                            Kommentaar


                              Uue hooaja algus tuleb nunnu
                              In the first Serie A 10 rounds, Milan will have faced Roma, Inter, Lazio, Juventus and Napoli

                              Kommentaar


                                Luka Romero tuli tasuta Laziost. Arvan, et ma ei ole teda päriselt mängimas näinud, aga juba üle-eelmises Football Manageris kasvast wonderkidist tõeline loom! Kui päriselus pooltki nii hea oleks, siis on abiks ikka.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X