sõimake muidugi Carlot. Oleks Special One teie treener, siis oleks Maldini kiirem ja Favalli osavam.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

AC Milan

Collapse

X
- 

kas Carlol pole miskit öelda kui Galliani turule läheb? ei tahaks eriti uskuda. see ka Carlo pläkk et mees ikka pensionäre soosib. See et aasta sitem ostja-müüja on Milan, selles pole ju kahtlustkiAlgselt postitas cannuman Vaata postitustsõimake muidugi Carlot. Oleks Special One teie treener, siis oleks Maldini kiirem ja Favalli osavam.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
 - 

Jap, Carlol pole mingit sõnaõigust. Arvamust ta avaldada proovis, kuid välja tuli ikka nii nagu ülemised mehed soovisid. Lahti võiks ta ikka lasta. Piisavalt kaua on see juba kestnud. Aga head asendajat ma hetkel ei näe. Zeman oleks huvitav variant, aga vaevalt see mürgel lahti läheb.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustkas Carlol pole miskit öelda kui Galliani turule läheb?
Kommentaar
 - 

Tera sa vea ennast trenni. Vana peer.Algselt postitas Rein Vaata postitustJasper, ootan seda paberit millega tagumenti pühkida
Kommentaar
 - 

Antud juhul tuleb ju vaadata ka eelmise ja miks mitte ka üleeelmise hooaja tulemusi (CL välja arvata), et näha, et midagi on valesti.Algselt postitas Devil Vaata postitust2 mängu pole katastroof veel.
kui vaadata viimase aja tulemusi jalgpallis, siis imho on kõik peapeale pööratud.
Aga mis ma kurdan, mulle selle komöödia vaatamine meeldib...

sigpic
Kommentaar
 - 

mõne mehe taluvuse piirid on ikka suured - http://www.channel4.com/sport/footba...ia/sep14k.htmlAlgselt postitas insein-o Vaata postitustArrivederci Ancelotti..
Ronny, Sheva ja Kaka olid kõik pallon d'orid seal platsil. Omavahel ei suutnud absoluutselt mingeid sööte sepistada. Isiklikult oleks ma pigem isegi vigastusest paranemas Kaka välja võtnud, kuid ega suurt vahet ei ole.Algselt postitas insein-o Vaata postitustIse seda mängu ei näinud aga keegi teab öelda kuidas Ronny mängis, oli tõesti nii kohutav et juba poolajal välja võeti?
Kommentaar
 - 

Eks küsimus vast selles, et mees on nii mõnegi tiitli teile selle 8 aasta jooksul toonud ja Galliani ikka loodab veel. Minu pärast võiks veel 8 aastat lootaAlgselt postitas Jasper Vaata postitustmõne mehe taluvuse piirid on ikka suured - http://www.channel4.com/sport/footba...ia/sep14k.html

May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
 - 

Minu poolest võiks sellisel juhul Inter kogu oma ajalugu vaadata.Algselt postitas Tanel Vaata postitustAntud juhul tuleb ju vaadata ka eelmise ja miks mitte ka üleeelmise hooaja tulemusi (CL välja arvata), et näha, et midagi on valesti.
Aga mis ma kurdan, mulle selle komöödia vaatamine meeldib...
PS. Zlatan on teie magic.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar