sõimake muidugi Carlot. Oleks Special One teie treener, siis oleks Maldini kiirem ja Favalli osavam.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsõimake muidugi Carlot. Oleks Special One teie treener, siis oleks Maldini kiirem ja Favalli osavam.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustkas Carlol pole miskit öelda kui Galliani turule läheb?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustJasper, ootan seda paberit millega tagumenti pühkida
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitust2 mängu pole katastroof veel.
kui vaadata viimase aja tulemusi jalgpallis, siis imho on kõik peapeale pööratud.
Aga mis ma kurdan, mulle selle komöödia vaatamine meeldib...sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustArrivederci Ancelotti..
Algselt postitas insein-o Vaata postitustIse seda mängu ei näinud aga keegi teab öelda kuidas Ronny mängis, oli tõesti nii kohutav et juba poolajal välja võeti?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustmõne mehe taluvuse piirid on ikka suured - http://www.channel4.com/sport/footba...ia/sep14k.htmlMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustAntud juhul tuleb ju vaadata ka eelmise ja miks mitte ka üleeelmise hooaja tulemusi (CL välja arvata), et näha, et midagi on valesti.
Aga mis ma kurdan, mulle selle komöödia vaatamine meeldib...
PS. Zlatan on teie magic.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar