2010/11 vormid:
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustAga kus kõik märgid ja asjad on siis?..ahjaa te polegi ju võitnud midagi ju..Berlul on kabinet päris tolmune vist ..
naabritevahelise särkide sõja võite te võita, aga scudetto tuleb ikka meile
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustmilanmerda tahab Brocchit tagasi ja agoonias vaevlevat Oddot tagasi Laziosse saata.....unistage edasi rotid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustmilanmerda tahab Brocchit tagasi ja agoonias vaevlevat Oddot tagasi Laziosse saata.....unistage edasi rotid.Suhkruhaige
Kommentaar
-
Kuna te naaber interiga võrreldes olete üks vaene õnnetu vanadekodu siis ärge imestage, kui teie superostud ongi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi. Ups copy-paste peale läks.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
No ma ei saa aru, kuidas uuu põrkamine võib häiriv olla? Omal perverssel moel on ta aegajalt isegi andekas, erinevalt c*untist, kelle sõnavõttude kohta võib vana Assamalla vanasõna kasutades öelda: palju kisa, vähe villa.
MM2010 telekast vaatavad elemendid mängisid ühe mitte midagi mitte kellegi jaoks tähendava mängu ükspäev
Kommentaar
-
Vastan Krissu küsimusele:
Lazio jäi vist 12. või 13. kohale. Saad seda tabeliseisu ise ka paljudelt paljudelt lehtedelt vaadata. Seal on väravate suhe kirjas ja palju muudki. Mitu kaotust kodus, mitu kaotust võõrsil. Suht uskumatu, aga tõsi. Üks leht on näiteks www.goal.comDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar