Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
milanmerda tahab Brocchit tagasi ja agoonias vaevlevat Oddot tagasi Laziosse saata.....unistage edasi rotid.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kuna te naaber interiga võrreldes olete üks vaene õnnetu vanadekodu siis ärge imestage, kui teie superostud ongi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi Cristian Brocchi. Ups copy-paste peale läks.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
No ma ei saa aru, kuidas uuu põrkamine võib häiriv olla? Omal perverssel moel on ta aegajalt isegi andekas, erinevalt c*untist, kelle sõnavõttude kohta võib vana Assamalla vanasõna kasutades öelda: palju kisa, vähe villa.
MM2010 telekast vaatavad elemendid mängisid ühe mitte midagi mitte kellegi jaoks tähendava mängu ükspäev
Lazio jäi vist 12. või 13. kohale. Saad seda tabeliseisu ise ka paljudelt paljudelt lehtedelt vaadata. Seal on väravate suhe kirjas ja palju muudki. Mitu kaotust kodus, mitu kaotust võõrsil. Suht uskumatu, aga tõsi. Üks leht on näiteks www.goal.com
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar