Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
AC Milan
Collapse
X
-
Pessimist of the year.Oluline on see, kaua keha ja vaim vastu peavad. Tänaseks on ta löönud enim väravaid ning mänginud enim minuteid. Ma saan aru, et noorus on tema poolt ja jõuab lipata küll (eile kaks korda seikles kaitsjatega ühel joonel ja võttis palli genoa mängijalt ära), aga mingi hetk on äravajumine paratamatu. Keegi võiks eilse mängu läbitud km välja otsida. Ehk on selleks ajaks Pato vormis."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
-
Allegri on sama meelt.
"We’re definitely making many mistakes in the final third of the pitch. We need to be calmer and faster and not rush things.
Loodeti Abiati naasmist, aga pole veel piisavalt terve. De Sciglio endiselt gripis või midagi.
Kommentaar
-
Õhtul 3-4-3. Kas Bojanit ei kannata Emanuelsoni asemel mängitada? Kiirust on, tehnikat ka.
Emanuelson nagu lippab üle keskjoone ja siis saab mõistus otsa. Sööt üle otsajoone, löök üle küljejoone või jookseb kaitsjasse kinni.Kommentaar
-
Urbi on Milanile kõige rohkem võimalusi tekitanud.sigpicKommentaar
-
mulle Urby täitsa meeldis viimases mängus.
seda ma peaks pigem stat anomaaliaks, kui väga tõsiselt võetavaks argumendiks. aga nagu öeldud, meeldis ta viimases mägnus isegi mulle.
pic or it didn't happen.Kommentaar
-
-
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpicKommentaar
-
OFFICIAL line-up vs. Palermo (3-5-2): Amelia; Mexes-Bonera-Yepes; Abate-Montolivo-Flamini-Nocerino-Constant; Pato-El Shaarawy.
Misasi see nüüd on.
eh, eksperimentaalaasta, võib katsetada.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar