Kurikuulus Tagliavento siis vilistamas keda huvitab.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustpole kindel kas trollid või lihtsalt udud.
Montolivo tõmabab kontrasse jooksnud Ljalici väga ebasportlike võtetega seljatagant maha. Kindel värava võimalus. Kohtunik peab endast parima andma et kollast kaartigi näidata.
ElSharaawy kukub oma enda jalgade otse pikali ja Tomovic saab otsekohe punase.
Midagi on valesti...FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Pigem väidaks siiski, et Fiore kasuks oli rohkem vile. Punane oli ikka täitsa punane (1-1 le olukord maha võtta ja seda ka veel küünarnukiga). Mis asi see esimene pennal üldse oli? No täisjama ju. See särgist tirimine oli ainuke koht kus võiks vaielda, aga punane oleks ka natuke üle pakutud.
Kommentaar
-
Tagliavento on muidugi tase. Leidis vist, et tegi Fiorentinale esimesel poolajal liiga ja naljakal kombel hakkas nende kasuks eksimaMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitustMis asi see esimene pennal üldse oli? No täisjama ju. See särgist tirimine oli ainuke koht kus võiks vaielda, aga punane oleks ka natuke üle pakutud.
Ja sellises 3 vs 2 olukorras teadlikult -sihilikult -tahtlikult -ebasportlikult vastaselt värava ära võtmise eest peab andma punase kaardi. See polnud mingi särgist sikutamine, vaid tahtlik mehe seljatagant pikali tõmbamine et ta ei saaks väravale kõmmutada. Seega otse punane ja mitmed mängukeelud veel lisaks.
Aga õnneks Tagliavento teisel poolajal tõesti enamvähem heastas oma vead ja vilistas korralikumalt.
Devil vaatas vist muud mänguFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Ma üritan ikka vähe erapooletum olla ja kas ma tõesti eksin, et esimeses pendla olukorras "võeti" ikka Ljacic maha? Ja see särgist tirimine, ta ei olnud ikka väga 1-1 le minemas, seal oli veel teisigi kes tal teel ees seisid, nii, et pigem ma ütleks, et kollane. Kuigi jah, see on üpris kole taktikaline viga.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustEsimene pennal oli Aquliani kastis maha peksmine, tugev sõit otse kossi, aga muidugi ei midagi.
Ja sellises 3 vs 2 olukorras teadlikult -sihilikult -tahtlikult -ebasportlikult vastaselt värava ära võtmise eest peab andma punase kaardi. See polnud mingi särgist sikutamine, vaid tahtlik mehe seljatagant pikali tõmbamine et ta ei saaks väravale kõmmutada. Seega otse punane ja mitmed mängukeelud veel lisaks.
Aga õnneks Tagliavento teisel poolajal tõesti enamvähem heastas oma vead ja vilistas korralikumalt.
Devil vaatas vist muud mängu
Kommentaar
-
Balol oli pohm või midagi? Kui karistuslöögid välja jätta, siis muuga nagu rünnakul silma ei paistnud. Enne mängu Viola koef langes ka jube kiiresti ja kahtlaselt.
Ma näen vaid kahte loogilist selgitust:
a) Balotellil oli pohmakas ja see info lekkis kihlveokontoritele
b) Iceman lasti koefide kallale
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustVähe sellest, et see rongi WC-s suitsetamisega vahele jäi (kindlalt minu balo top 5 sees), suutis ta ka kollase kaardi hankida ja jätab Napoli mängu vahele.Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar