See Balotelli raha ei tundugi enam nii sitt...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Mina Menez’ t üksi ei süüdistaks. Keskväli kaitsefaasis on hea, aga just nimelt ründes jääb midagi väga puudu. Samas polnud ees ka kedagi kes ära lükkaks.
Fiorentina näitas ka üle pika aja korralikku mängu Serie A-s, kaitse pidas hästi."He has great football intelligence, experience and seems to have four eyes to spot all potential passes."
Kommentaar
-
Mina ei süüdistagi Menez't. Tegi enam-vähem mängu, ainult see võimalus jääb kripeldama, kus väravavahile otse sülle lõi. Lihtsalt Menez'il said ideed otsa ja oleks pidanud Torrese varem sisse tooma juba.
Sellega olen nõus ja, et ründes jääb puudu. Jõutakse vastase kasti juurde ja siis enam ei osata midagi edasi teha. Pippo peaks nüüd midagi välja mõtlema. De Jong on endiselt boss.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Rünnak on nüüd küll see kõige väiksem probleem Mianil.
Seni on jäänud värav löömata vaid Juve vastu ning enne viimast vooru oli enim väravaid (praegu ei tea).
Meneze häda oli selles, et üritas meeleheitlikult 3 vastasest läbi triblada, aga ei õnnestunud.
Zapata pani ka liigapalju Muntarit ja Muntari pani ka liigapalju ennast. Esimese poolaja keskel oli korra statistika-wrong passes 5.
Lisaks on Poli ju tore tööhobune, aga enamuse ajast kappab lihtsalt mööda väljakut ringi saavutamata midagi. Et tema energiale tuleks seal parem lahendus otsida. Aga jah, Fiorentina tümbas kaitsest hästi kokku ning pandi pidevalt survet. A misealsiisikka, kolmapäeval vigade parandus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar