Replying to Topic \'AC Milan\'
No-noh,kellel siin arusaamisega tegelikult raskusi on???Ok,teema oli AC Milan mitte sina-mina.
Originally posted by iir
Kle imbetsill, ma juba ütlesin sulle PM-is kõik ära. Aga sul paistab arusaamisega suuri raskusi olevat. Üldiselt ei viitsi ma sinu peale oma aega edaspidi kohe üldse raisata, nii et tee omad järeldused.
Originally posted by doggi20
Jälle vingud?????????
Originally posted by iir
Geenius!
Originally posted by Rivaldo
Teate miks Rivaldo pole platsile saanud?Sellepärast et Brasiilia ja Itaalia jalgpall on niivõrd erinevad ja kui ta teeb 4 korda nädalas Brasiiliaga trenni ja siis 3 korda nädalas Milaniga ei saa ta nii hästi mängida kuna Brasiilia ründab rohkem ja Itaalia kaitseb rohkem!Sellepärast Rivaldo ja Vicente vahetavadgi end ära Vicente läheb Milani ja Rivaldo Valenciasse igatahes jutud käivad niiet ei tia midagi!
Teate miks Rivaldo pole platsile saanud?Sellepärast et Brasiilia ja Itaalia jalgpall on niivõrd erinevad ja kui ta teeb 4 korda nädalas Brasiiliaga trenni ja siis 3 korda nädalas Milaniga ei saa ta nii hästi mängida kuna Brasiilia ründab rohkem ja Itaalia kaitseb rohkem!Sellepärast Rivaldo ja Vicente vahetavadgi end ära Vicente läheb Milani ja Rivaldo Valenciasse igatahes jutud käivad niiet ei tia midagi!
Geenius!
Kommentaar