320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kohustuslikud ja kerged 3 punkti. Ründes muidugi jube raiskamine. Ja Pellegrini sai kah vigastada. Suht heas tempos läheb endiselt.

    Kommentaar


      Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
      . Ja Pellegrini sai kah vigastada. Suht heas tempos läheb endiselt.
      Tempo on tõusev, sest ka Leao on õhtusest mängust väljas ning ilmselt ka nv.
      Kui mingi imeläbi edasi ei saada, siis võiks neljandaks jääda juba grupis. Arvestades kui õhukeseks meeskond hakkab jääma, siis pole neid lisamänge kuidagi vaja.

      Kommentaar


        Jällegi kõrgelt suruva meeskonna vastu ei saada hakkama. Leao ja Rebic oleksid siin mängus kiirusega võinud palju ära teha, aga mis seal ikka. Theo tegi täiesti kohutava mängu ja ilmselt see eilne uudis tema külmetusest mängis siin rolli. Krunic ilmselt parim meie poolt, mis ütleb nii mõndagi ülejäänud seltskonna kohta.
        Kahju et seal teises mängus atletico ära võttis, Milani vastu oli Porto sada korda parem kui atletico ja lisaks ei mänginud nad ka nii rõvedat jalkat.

        Neljapäeva õhtuid vähemalt ei pea vaatama ja saab liigale keskenduda.

        Kommentaar


          Vahepeal on paar sitta mängu olnud ja avalikustatud uus, järjekorranumbriga 3098320948, staadioni projekt kahasse Interiga




          POPULOUS' "CATHEDRAL": A NEW HOME FOR INTER AND AC MILAN

          A new sport and leisure district: pedestrian-only, with a 50,000sqm park and underground parking


          AC Milan and FC Internazionale Milano have announced that Populous' project - named "The Cathedral" - has been selected for their new stadium. The next weeks will be dedicated to finalising the objectives and development process of Milan's New Stadium.

          The decision announced by Comune di Milano last November sees a reconfiguration of the area in the San Siro neighbourhood, currently occupied by the Meazza Stadium, through the creation of a new district dedicated to sport and leisure. The new district will include a new 50,000 sqm green area, on top of a reduction of built volumetry in line with the latest regulations (as regulated by the City of Milan Land Planning Scheme or "Piano di Governo del Territorio").

          The district will be pedestrian-only, with over 110,000 sqm of green areas (40% of the total square footage). The parking lot, which represents 27% of the total area in the current scheme, will be moved to a dedicated underground area. Most of the sport and leisure activities - located both indoors and outdoors - will be free of charge or affiliated with the City of Milan ("convenzionato").

          Following the decision of Comune di Milano, the Clubs sped up the process to finalise the choice of Populous and kick-off the next phase of the project, which will be carried out in the next months with the aim to present a final project at a later stage in 2022.

          Populous has 21 offices on four continents, with over 800 employees. Over the last 38 years, the practice has developed more than 3,200 sport-focused projects, giving life to some of the world’s most iconic sporting arenas, including Wembley Stadium, the main stadiums for the Sydney 2000 and London 2012 Olympic Games, the Emirates Stadium and Tottenham Hotspur Stadium in London, as well as the Yankee Stadium in New York, the Groupama Stadium in Lyon and the Estadio Da Luz in Lisbon. In 2021, the new Populous-designed Climate Pledge Arena in Seattle and is set to be the first-ever net-zero carbon arena in the world.

          The new San Siro will be designed by Populous' Milan office with the support of their EMEA team in London. A multidisciplinary team will lead the project, which is set to increase the opportunities and services offered to the residents with an improvement in the quality of the urban fabric of the neighbourhood.

          The Cathedral is a celebration of the artistic and cultural heritage of Milan. Its design was inspired by two of the most famous buildings in the city - the Duomo di Milano and the Galleria Vittorio Emanuele - and will result in a unique stadium that will stand out from any other sporting arena in the world.

          "The Cathedral" will be ground-breaking in terms of innovation and sustainability. The new stadium, surrounded by a large green area, will be carbon neutral and LEED-certified, thanks to the use of the most innovative materials and cutting-edge technologies in terms of water and electricity usage, as well as noise control. The stadium's accessibility and user experience will also be outstanding, offering unprecedented safety, comfort and sightlines, as well as a range of new public services.

          AC Milan and FC Internazionale Milano have confirmed their desire to deliver an outstanding project, which will generate new job opportunities, regenerate a key urban area in the city, and create a new green area of over 50,000 sqm for citizens. The project aims to consolidate and improve the image of the City of Milan and of Italian football.

          "The new San Siro will be the most beautiful stadium in the world for its strong identity and recognisability. An attractive arena, accessible and sustainable for the city of Milan that will facilitate the growth of the clubs and their global competitiveness" commentedPaolo Scaroni, President at AC Milan.

          Kommentaar


            Vähemalt lõpp tuli positiivselt. Ehk saab mõni ründaja ka terveks vahepeal.

            Kommentaar


              Pool hooaega läbi, vaatame mis seis on.
              Võrreldes eelmise aastaga -1 punkti peale 19 mängu ehk suht sama. Ka üldiselt on võrreldes eelmise hooajaga sündmustejada sarnane - algul hea hooga minema, 10 mängust 9 võitu ja seejärel hakatakse punkte ära andma. Seda nii suurtele kui väiksematele klubidele. Novembri lõpust alates 4 võitu, 1 viik ja 4 kaotust. Napoli vastu jäi küll õnne väheks, aga vaadates, et nad said kodus isegi Spezialt sisse, siis oleks pidanud minimaalselt viigi sealt ka kehva mänguga saama. Empolil oli päris hea hoog sees enne meiega mängu, aga saime enam-vähem hakkama. Võimalusi said nad päris häid ja tabasid lattigi, aga kaitses aitasid kaasa päris suurte eksimustega.
              Mis või kes selles mandumises süüdi on? Kuigi ei taha enam seda plaati korrata, aga suures osas siiski vigastused. Mis ei tähenda, et tervete meestega peaks liverpooli varudelt sisse saama ja Udinesega viiki mängima. Koormus langeb tervetele meestele ja nt Brahimi viimane kuu on olnud päris masendav - pole teda üldse platsil tähele pannud. Samas on talle üsna vähe alternatiive. Eile oli Kessie tema kohal enam-vähem, aga Maldini pole valmis mängudeks ja Messias on ka nii ja naa.
              Pikalt puhanud vennad on seni platsile tulles päris okeilt hakkama saanud: Samu sai mängu kirja ja kohe pmst värav kirjas, Florenzi ei saanud algul üldse peale, aga viimased mängud on täitsa tubli olnud ja eilne karistuslöök veel kirsiks tordil. Krunic on ka tegelikult oma ära teinud. Samas hooaja algul super olnud Tonali on peale suurema koormuse alla panemist kehvemaks jäänud ehk täpselt sama keiss mis Brahimi puhulgi. Keskvälja ei suudeta mu hinnangul nii hästi enam valitseda. Pressitakse küll üsna kõrgelt, aga kui alt ise tulema hakatakse, siis häid käike ründesse ei suudeta väga hästi leida. Et siin vaataks küll Kessie-Tonali-Bennaceri otsa, et miks nt Sassuolo suudab meist paremini palli vallata.

              Euroopa mänge õnneks enam pole ja saab keskenduda vähemalt CL koha püüdmisele. Jaanuaris-veebruaris ootamas kohe nii Roma, Juve kui Inter ehk saab mõned rasked mängud kiiremini kaelast ära.
              Kessie võiks nüüd ära otsustada, kas tahab rahapakid vastu võtta, saaks vähemalt mingi summa ta eest. Praegu tundub küll see lõppevat samamoodi nagu Calha ja Dollariga läks.


              Vaatame kuidas suvel toodud mehed seni hakkama on saanud:
              Maignan - fantast mees, jalaga mäng on öö ja päev võrreldes $$$ mehega. Millalgi annab väravasöödu ka ära, paar korda päris lähedal olnud, aga ründajad käkkisid. Joonel ka hea, nii et 15milli eest paremat väravavahti poleks küll saadud.
              Lisaks toodi Mirante mingi hetk, et Maignani vigastuse ajal oleks Tatarusanule asendaja võtta, aga ei läinud teda vajagi. Tollal õige lüke, tagantjärgi muidugi mõttetu, aga ette heita tema võtmist klubisse ei saa.
              Florenzi - klassika, et kohe katki, aga nüüd on mängima hakanud ja kui calabria terveks saab, siis hea asendaja võtta. Üldiselt turvaline ost, tase oli teada ja pigem võib tema võtmise positiivseks kuulutada.
              Ballo-Toure - kiirust on küll palju, aga kaitses on veel hullem kui Theo. Siiamaani pettumus ja pigem eelistaks Theo asendajana Kalulut. Interile kinkis penalti ja nt Lozanoga ei saanud üldse hakkama.
              Bakayoko - varumehe rollis hetkel ja pole palju võimalusi saanud. Pigem pettumus, aga väga hull ka pole olnud. Nüüd saab kindlasti suurema koormuse, kui Bennacer ja Kessie aafrika karikale sõidavad ehk peab jalad kõhu alt võtma ja mängima hakkama. Muidu on keskväli terve jaanuar nukras seisus.
              Messias - paar säravat momenti on olnud. Triblab hästi ja tehnikal pole häda, aga võib ka päris ära kaduda. Varumehena hetkel okei valik ja ründesse selliseid mehi läheb kindlasti vaja.
              Giroud - pettumus. Kuidagi väga staatiline seal ründes ja ei sobitu mängustiili. Peaks õhuvõitlusi võitma, aga kui ka võidab, siis jätkud on tavaliselt vastaste jala peale. Lootsin temast küll oluliselt paremat, aga äkki veel kohaneb liigaga.
              Pellegri - 12 minutit ja juba vigane. Milleks tuua selliseid mehi, kes on teada vigastusaltid ning lisaks veel keskkonda, kus on nagunii palju vigastusi eelneval aastal ette näidata?

              Mu arvates oleks talvel vaja tuua üks mees, kes saaks nii keskkaitses kui alumise poolikuna hakkama. Tomori-Romagnoli peale ei saa igas mängus loota (Gabbiat väga ei usaldaks) ning lisaks nagu öeldud lendavad 2 keskväljameest aafrikasse. Nad vist peavad peale tagasitulekut veel 10 päeva isolatsioonis olema, et nende puudumine saab päris pikk olema ja Tonali saab kindlasti suure koormuse.
              Selline 20+ väravalööja on ka tiimist puudu, hetkel on poole hooajaga 15 meest värava kirja saanud ja parimana Ibral 7 ehk jaotub ühtlaselt. Talvel aga tippründaja toomine eriti realistlik pole. Leao ja Rebic peaksid kohe tagasi olema ja mõlemad väga ägedad mängumehed, kahju et vigastused räsivad. Statistika alati täit tõde ei peegelda, nt Saelel vaid 1+3 seni, aga platsil on ta suurema kasuteguri olnud kui need väravad-söödud võib-olla näitavad.

              Rossoneridele häid jõule ja head vana lõppu. Ja teistele Serie A sõpradele ka.

              Kommentaar


                Üldiselt 50% hooajast tehtud, liigatabelis teised ja esikoht 4p kaugusel. Suhteliselt soliidne pool on olnud ja nagu keenjus mainis, siis vigastuste seis on päris masendav olnud. Jääb ainult loota, et mehed suudavad kuidagi imeväel kauem terved püsida, jaanuarikuus tuuakse paar uut meest sisse ja kinnistatakse top4 koht. Coppas võib ju tegelt proovida võimalikult kaugele minna, sest segavat Euroopat enam pole.

                Kommentaar


                  Covid sai kätte ja ikka sealt kus kõige vähem vaja oli. Ehk keskkaitsest, kust on viiruse käes nii Tomori kui Romagnoli.
                  Üldiselt on üsna kaos igas tiimis ja need mängud, mis toimuvad ka enamik varumeestega. Lazio oli eile veel ainus hetkel covidivaba tiim liigas. Midagi aga edasi ei lükata ning kus 13 esindustiimi mängijat olemas, seal mäng ka toimub.
                  Roma koroonaseisu ei tea, aga meil kalulu-gabbia keskkaitse paar kõlab jubedalt.

                  Kommentaar


                    Roma kinkis väravad küll ise, aga üldiselt oli mäng kogu aeg kontrolli all ja selgelt parim tiim võitis. Esimese poolaja lõpp veidi vajuti ära, aga midagi halba pole öeldi. Said Kalulu ja Gabbia ka kenasti hakkama, kuigi viimane jäi kiirusega Zaniolo ja teiste vastu veidi hätta. Eks tal vaja mängulugemisega oma aeglust peita. Conti sai oma lahkumismängu ilmselt kirja ja saab Empolisse ära minna.

                    Head:
                    Tonali oli super, äkki saab nüüd oma hooaja alguse vormi tagasi.
                    Messias ka oma tehnikaga lollitas roomlasi
                    Maignan - paar maailmaklassi tõrjet, head refleksid on tal ikka küll
                    Florenzi - lõi latti ja andis häid tsenderdusi, roomlastelt lisaks tänastele väravatele kingitus ka tema näol

                    Halvad:
                    Krunic meie halvim ja loodaks nüüd enam Bakayokot näha.
                    Brahim jääb kahevõistlustes ikka lahjaks, füüsiliselt pole jõudu, et kaitsjaid ära lükata. Kahjuks pole talle head asendajat leida.

                    Kommentaar


                      Hea mäng, vastaste punane oli natukene karm mu maitse jaoks.
                      Keegi vigastada ei saanud, võibr ahule jääda.

                      Kommentaar


                        Unustatud mängumees Conti Sampdoriasse ning tollest supermercadost, mis omadega persse läks on alles vaid Kessie. Kes läheb ka väga suure tõenäosusega minema hiljemalt suvel. Tasuta.
                        FIwfH9hX0AgAoAB?format=jpg&name=small.jpg

                        Kommentaar


                          See supermercado läheb ajalooannaalidesse. Mäletan, kuidas tollel suvel tundusid kõik lükked nii õiged...

                          Kommentaar


                            eric bailly tulekuga peaksime rahule jääma vast?
                            või mis temast arvata? tulemas ju maailma parimast ja kuulsaimast klubist, kas 80mil maksva puiduriidaga polnud võimalik konkureerida või põgenes uppuvalt laevalt?

                            Kommentaar


                              Palju vigastatud, aga üks kirkamaid kriite kõikide Joneside ja Smallingute kõrval.

                              Kommentaar


                                Tomori taas katki......."ajee"

                                Kommentaar

                                Working...
                                X