320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    juhhhuuuuu


    2-0

    Kommentaar


      -2 jipikaijee ja interil vaid 4 p

      Kommentaar


        Mäng oli väga imelik. Vahel väga kiire, vahel oli pall Pirlo käes. Põhiline, mis silma jäi oli Simici kaitsetöö(Gasbarroni oli juba Didast mööda mänginud, kui saabus Super-Dario). Sellest saaks lausa väikse compi teha. Jankulovski jäi silma heade tsenderdustega. Bonera äärelt tuli aga ainult pallikaotusi. Costacurta vahetati 19 minutil välja ning teda asendanud Kaladze sai ka soliidselt hakkama. Gila sai mõnus paugu vastu ning arvatavasti läks laup õmbemisele(mängus suutis üe ilusa võimaluse ära vussida). Tema asemele tuli siis Kaka. Penalti oli kindel olukord-Kaka kasutas kiirust ja vabanes kaitsjast ning lükkas palli väravavahist mööda, kuid viimane tõmbas tal jalad alt. Homme postitan siis ka klipid minu jutu kinnitamiseks. Mingi olukord oli ka kui Parma nõudis penaltit, kuid teletöötajad suutsid selle maha magada ja pärast mingi imeliku nurga alt ainult kordusi näidata. Loodame siis kolmapäeval viiki Olympicolt ja positiivset punktiarvet meie meestelt.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

        Kommentaar


          Highlights 30,4 MB

          Gila sai kolm õblust ja tegi mingid testid, mille tulemused selguvad hiljem. Kolmapäeval juba Ascoli San Sirol.

          Related topicuna arreteeriti Bwini direktorid Prantsusmaal.

          Moratti ajab ka jokk-i. Aga sellest teemast ma ise ka täpselt aru ei saa. Pole Carlo komme näinud.
          jokers to the right
          clowns to the left of me

          Kommentaar


            Ees on väga tihe graafik ja Ancelotti on lubanud kasutada rotatsiooni. Tänase mängu puhkavad Oliveira ja Kaladze. Vigastatud on Nesta, Serginho ja homme treeningutele naasev Gila. Carlo lubas mängu panna kindlasti Maldini, Favalli, Boriello, Insaghi ja Cafu. Miskipärast mäletan, et ka Jankulovski ja Simic pidid tänu headele esitustele Ascoli vastu põhikoha saama, aga eks saavad ka mängida järgmistes mängudes. Graafik näeb välja siis selline:
            (17/9/06 Parma-Milan)
            20/9/06 Milan-Ascoli
            24/9/06 Livorno-Milan (arvan, et see viiakse üle 23. peale)
            26/9/06 Lille-Milan
            1/10/06 Milan-Siena

            Täna peab saldo positiivseks saama, et avaldada survet Olympicul kemplevatele tiitlipretendentidele. Ise vist lähen uurin ka nende clashi.
            jokers to the right
            clowns to the left of me

            Kommentaar


              Ise arvan, et koosseisuks tuleb midagi taolist:

              Dida
              Cafu-Simic-Maldini-Favalli
              Pirlo
              Seedorf-Gourcuff (Gattuso)
              Kakà
              Borriello-Inzaghi

              Aga saab näha.

              FORZA MILAN!

              Kommentaar


                No Jankulovski poolt siis kohe ka värav! Super lux ja lõpuks plussis!!!

                1-0 siis Milanile.

                Kommentaar


                  Plussis! "12." koht
                  Mängu ei näinud seega kirjutan arvamuse puhtalt highlightside(21,3 MB) ja Milani foorumist kokku loetud tähelepanekute ning intervjuude põhjal.
                  Kõigepealt line-up: Jankulovski lasti seekord põhikoosseisus platsile. Keskväljal sekundeerisid Kaka-Gourcuff paarile Pirlo ja Brocchi. Ülejäänud oli kergemini ennustatav.
                  Meie parim tundus olevat Kaka, kes korduvalt ohustas Ascoli väravat oma kauglöökide ja söötudega kaaslastele(finishing paika ja Kuldne Pall on reserveeritud). Pippo oli ka tihti aktsioonis, aga viiemänguline väravatejada katkes. Boriello olevat olnud nähtamatu. Gourcuffi loomulikult kiidetakse, aga kerge mul on selle koha pealt kerge ebausk, nimelt võib see väga kergelt ühtida terminiga wishful thinking. Pirlo laitjad ütlevad, et tegi ainult ühe tõelisi söödu mängu ajal, aga mina hoomasin hihglightsides ka teist. Sellest ühest tuli muuseas värav. Filigraanne sööt ja super liikumine Jankulovski poolt. Kaitses peetakse Simicit ja Maldinit vähe ebakindlaks palliga-teevad liigselt musti sööte. Võib-olla liigub Pirlo siis ebapiisavalt võrreldes teiste aastatega. Dida on aga toredalt kindel ning lisaminutitel tõrjus palli latti. Väljatulekud ja joonemäng ka tasemel.

                  Didale oli see 200. mäng Rossoneri särgis. Loodetavasti tuleb peagi uudis lepingu pikendamisest.
                  Pippole oli see 100. Serie A mäng meie rivistuses. Muid ametlikke mänge on ta mänginud veel 53 meie eest ja kokku skoorinud 100 korda
                  Gila treenib ja lõi treeningul ilusa värava. Loodame, et ta Vieri tasemele ei lange ja temast hakkab tulema ka asjalikumaid uudiseid.

                  Edasi siis Livorno võõrsil-jällegi meeskond, kes meilt eelmine aasta punkte röövis.
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

                  Kommentaar


                    Highlights 20,5MB

                    Mängu ei näinud aga juttude järgi olevat olnud väga aeglane ja igav. Carlo arvas, et meile jäeti penalt andmata. Lisaks sellele karjus mees mängu ajal Seedorfi peale ning tundub, et ta on muutunud(paar mängu tagasi jäi Kaka ette). Eelmine aasta ei mäleta ma tõsist rotatsioonikasutamist ja vaid korra kritiseeris ta oma mängijaid. Mulle meeldib uus Carlo. Ahjaa, Maldini lonkas väljaku kõrvale 4. minutil. Väidetavalt pole probleem tõsine, aga viimane kord läks ta mittetõsise probleemiga noa alla ja oli väljas ikka väga kaua...See hooaeg tuleb legendi staatusega meestele väga pikk. Mainin niisama, et koduka andmeil Costacurta puhkas selle kohtumise ja eelmisest mängust oli tal turjal 18 minutit.

                    Tesispäeval mäng Lillega võõrsil. Eile nüpeldas neid Lyon Fredi ja Juninhoga eesotsas 4-1.
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

                    Kommentaar


                      Niipalju kui mina seda nägin, oli see tõesti igav. Ühel hetkel saatsin asja kuradile ja asusin Baskinit vahtima

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                        Niipalju kui mina seda nägin, oli see tõesti igav. Ühel hetkel saatsin asja kuradile ja asusin Baskinit vahtima
                        Nii igav?
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

                        Kommentaar


                          Täna Lille-Milan. Maldini jäi koju, sest vigastas ennast Livorno mängus; võib-olla ametlikult puhkab, aga Prantsusmaale ei sõitnud. Suurem löök tuli veel ka treeningul-Gourcuff sai löögi vastu kaela. Kaitses on kohal kõik poolvigased välja arvatud Concorde ja Capitano.

                          Kes veel ei tea, siis Lille kaotas oma viimase liigamängu Lyonile 4-1 võõrsil. Ja CL-is mängisid nad Belgias Anderlechtiga viiki 1-1 skoorides 80. minutil. Lille treener mainis ikka võimalikult palju, kui hea on Milan ja Carlo nimetas ohtlikeks vastasteks Keita(ka ethan mainis teda nii, et hoidke silm peal), Odemwingie(5 väravat 7 mängus) ja Bodmeri(noor täkk, keda võrreldi Yoanniga).
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

                          Kommentaar


                            Yoann Gourcuff@uefa.com
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

                            Kommentaar


                              Tere.
                              Kas praegu läbi neti kusagilt Milan - Lille mängu ei näe?

                              Kommentaar


                                Highlights 21,3 MB www.acmilanclub.com'ist

                                Mängu ei näinud, sest uefa test ei lasknud pool tundi enne mängu algust sisse. Päeval tehtud test olevat õnnestunud. Jälgisin sündmuste käiku Milani foorumis ja täna vaatasin klippe ka. Parimad momendid ja foorumis kirjutatu võivad on aga vastuolus. Kaka esitus ei olnud midagi erilist. Samas võib selle väite seada kahtluse alla, kuna Milani fänn võib temalt lihtsalt rohkem oodata. Seedorf oli alla arvestust. See, et tema ohtlike momentide puhul kohal oli, on juhuslik. Esitust kirjeldab parimalt üks situatsioon, kus ta väravalöömise asemel lükkab palli eest ära ja koperdab. Jällegi võib seada kahtluse alla, aga peab nentima, et parimates momentides pallikaotusi ei näidata, mida Clarence jälle kord oli arvukalt teinud. Meie parimaks võib nimetada Dida. Mees oli jälle kindel otsustavatel lõpuminutitel ja muidu ka soliidne, nagu sel hooajal kombeks.

                                0-0 viik ei ole eriline üllatus mulle. Meie mängu väravateta seis on lausa iseenesest mõistetav taktikalist joonist vaadates. Ees üks ründaja ning selleks euroväravata Gila. Eks Kaka sai ka juhendused eespool mängida, kui muidu, aga Ambro, Pirlo ja Gattuso ei too palli just kõige kaugemale ette ning tuli loota vaid pikkadele söötudele. Ootasin ikka kolme punkti peale Lyon-Lille seisu nägemist, aga pole hullu. Ega me midagi eriliselt paremat ei näidanud. Isegi see värav, mis suluseisuks loeti ei kripelda. Alagrupp on endiselt meie ohjes ning järgmine mäng on Andelechti vastu. Viimane viigistas AEK-ga võõrsil 1-1, kui keegi veel ei tea.
                                Seda ka, et meie statistika on olnud viies viimases mängus järgmine:
                                3-0
                                2-0
                                1-0
                                0-0
                                0-0
                                Kes arvab, et Sheva kaotus hakkab välja lööma, kes arvab, et lihtsalt on raske graafik. Mina väga ei kurda nii kaua, kui seljatagune kindel.
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

                                Kommentaar

                                Working...
                                X