Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mulle pole ka kunagi dida istunud... kuigi ta on saanud endale pea kõik tiitlid... nt. Buffoniga ei anna teda üldse võrrelda... kahju et buffon eriti milani minna ei taha... ründesse oleks ka vaja kasvõi drogba sugust venda... ja treeneriks miks mitte mourinho... siis oleks jälle mingi lootus midagi saavutada... see aasta vist me ei võida suurt midagi...
nii nagu ma ütlesin,treeneriks viggo jensen...väravasse ehk isegi ricardo(see portugali koondise väravavaht),penaltid tõrjub kindlalt ära
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Minu arust oleks Milan juba eelmise hooaja eel pidanud Abbiatti klubisse jätma. Aga noh, ega Abbiatti enam ei taha ka. Hoitku seda klouni väravas ning vabandagu välja, et oli kunagi üks maailma parimaid ja väravad on lihtsalt kurvad õnnetused. Milan vajab suht suuri muudatusi, pool koosseisu tuleks välja vahetada, kaasaarvatud treener.
Aga minuarust on Dida suht nummi, kui ta väravaid sisse laseb. Tema nägu, kui pall mööda läheb, on alati nagu naelapea pihta tabatud.
Kommentaar