Kui sa seda arvad siis sa oled sama loll kui võrumaal vardasse aetud seapõrsas...
Olen ma kuskil raiunud, et ma kirjutan süstemaatilist juttu?
Mida sa teada tahad siis? Mitu õlut totti eile ära jõi või mitu karva on Pato kerade peal?Või mitu ruutu on Maldini kodus?
Ma ei leia, et ma pean siin kellegiga võistlema, et kas ma kirjutan nüüd põhjalikumalt ja huvitavamalt kui keegi teine...austagem kõiki!
Ma ei saa aru sa tahad siin taotleda, et ma olen mingi pervert, et kirjutan pealiskaudselt----kõik ei ole Tammsaared ja Jasperid!
Ja see mida ma kirjutan roma teemasse ja totti teemasse: tahan lihtsalt uuemat infi sinna postitada ja seda mis äkki pakub huvi kellegile,ehk on midagi sellist mis on teistele uudiseks või lisainfoks,et hoida roma teemat elus[kõik pole siin kasutajad,kes seda külastavad ja ei tahagi kunagi tulla, kui selliseid teiesuguseid enda arust geniaalseid sõnaseppu siin on]...ehk siis suunatud neile, kes külastavad roma alateemat,keda apsull ei huvita see ja kellele ei meeldi palun hoidke arvamus enda teada või hoidke eemal.....kuna see pask on samuti puhastamatu-koristamatu
Mida sa teada tahad siis? Mitu õlut totti eile ära jõi või mitu karva on Pato kerade peal?Või mitu ruutu on Maldini kodus?
Ma ei leia, et ma pean siin kellegiga võistlema, et kas ma kirjutan nüüd põhjalikumalt ja huvitavamalt kui keegi teine...austagem kõiki!
Ma ei saa aru sa tahad siin taotleda, et ma olen mingi pervert, et kirjutan pealiskaudselt----kõik ei ole Tammsaared ja Jasperid!
Kommentaar