Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui sa seda arvad siis sa oled sama loll kui võrumaal vardasse aetud seapõrsas...

Ja see mida ma kirjutan roma teemasse ja totti teemasse: tahan lihtsalt uuemat infi sinna postitada ja seda mis äkki pakub huvi kellegile,ehk on midagi sellist mis on teistele uudiseks või lisainfoks,et hoida roma teemat elus[kõik pole siin kasutajad,kes seda külastavad ja ei tahagi kunagi tulla, kui selliseid teiesuguseid enda arust geniaalseid sõnaseppu siin on]...ehk siis suunatud neile, kes külastavad roma alateemat,keda apsull ei huvita see ja kellele ei meeldi palun hoidke arvamus enda teada või hoidke eemal.....kuna see pask on samuti puhastamatu-koristamatu
    Olen ma kuskil raiunud, et ma kirjutan süstemaatilist juttu?

Mida sa teada tahad siis? Mitu õlut totti eile ära jõi või mitu karva on Pato kerade peal?Või mitu ruutu on Maldini kodus?

Ma ei leia, et ma pean siin kellegiga võistlema, et kas ma kirjutan nüüd põhjalikumalt ja huvitavamalt kui keegi teine...austagem kõiki!
    Ma ei saa aru sa tahad siin taotleda, et ma olen mingi pervert, et kirjutan pealiskaudselt----kõik ei ole Tammsaared ja Jasperid!
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
      või mitu karva on Pato kerade peal?
      Jasper on arvatavasti eeskujuliku fännina Pato onaneerimisvideo ära vaadanud ja teab seda niigi. Või oli selle video olemasolu mingi bullshit?

Aga tegelt ma tahtsin seda öelda, et potensiaalselt võib ka olemasolevate meestega (+ Dzeko) 4-3-3 süsteemi mängida. Ronaldinho mängis enne oma õllekõhu aega vasakul äärel, Patos on potensiaali olla Messi sarnane ääreründaja, kes teeb teravaid jookse keskele ning seeläbi teeb paremale äärele ruumi, et Beckham/Zambro saaks anda tsenderdusi värava alla.

---Beckham--Pirlo--Gattuso/Flamini/Ambrosini/Seedorf
      Pato------------------Ronaldinho
      ------------Dzeko

Kommentaar

pöörlenmaasnaerdes. Forza F.Totti!
        Algselt postitas eika Vaata postitust
        Jasper on arvatavasti eeskujuliku fännina Pato onaneerimisvideo ära vaadanud. Või oli selle video olemasolu mingi bullshit?
        woobljää, käsi südamel, heausklikult söödeti mulle see video ette, kus väidetav eneserahuldamine toimus. loomulikult panin kulli nähes koheselt kinni. autentsus ei koti. kas diego oli ka üks neist brasiilia lollidest, kes selle 'naise' ohvriks langes?

Algselt postitas eika Vaata postitust
        Aga tegelt ma tahtsin seda öelda, et potensiaalselt võib ka olemasolevate meestega (+ Dzeko) 4-3-3 süsteemi mängida. Ronaldinho mängis enne oma õllekõhu aega vasakul äärel, Patos on potensiaali olla Messi sarnane ääreründaja, kes teeb teravaid jookse keskele ning seeläbi teeb paremale äärele ruumi, et Beckham/Zambro saaks anda tsenderdusi värava alla.

---Beckham--Pirlo--Gattuso/Flamini/Ambrosini/Seedorf
        Pato------------------Ronaldinho
        ------------Dzeko
        Nujah. Dzeko pole küll nimekirjas, kuid on asendatav Borielloga ja Beckham pole ka hetkel päris Milani mängija, aga ka asendatav. Üldiselt sellise formatsiooniga on Becks üldse suht kasutu kuju IMO.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Nagu ma aru saan siis Cissokho diil jäigi tegemata?Need hambad saidki saatuslikuks?
          Nüüd siis plaan hoopiski Ronaldo klubikaaslane Andre Santos Corinthiansist ära tuua ja seda üsna suure raha eest nimelt 20 milkut nõus letti lööma...ei oleks paha ost ja raha hetkel peaks ka olema...Väidetavalt oli ka Roma sellest vandist huvitatud, kuid selliste summade juures võime seda vaid unes näha...
          sigpic

Kommentaar

Üks väike soovitus sulle:ära võta kõike juttu ,mis goal.crapist tuleb väga suure tõsidusega!
            Suhkruhaige

Kommentaar

Tänan soovituse eest!
              Kuid sina milani fännina võiks mulle vastuseid ka anda kui inimene küsib...
              Küsija süü pihta ei lööda....või mis?
              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                Nagu ma aru saan siis Cissokho diil jäigi tegemata?Need hambad saidki saatuslikuks?
                Aly C diil on hetkel tegemata. Endiselt on võimalus, et selle üleminekuakna jooksul tuleb kinnitud. Kas põhjuseks on hambad, Milani finantsseisund, Pinto da Costa ahnus või see, et ta agendi vend lõi otsustava värava '93 aasta finaalis on igaühe enda otsustada.
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

"Milan Vice-President Adriano Galliani doesn't have great expectations ahead of next season and says he would be happy with a top three finish."

See on muidugi tore, et meeskond juba Juuli alguses oma tiitlivõimalused maha matab. Juuli alguses, kui kogu ülemineku virr-varr on olemata. Selline hala jätab vägisi mulje, et suvel kedagi asist endale juurde ei hangita ja Pirlo läheb Chelseasse.

Kommentaar

Mina lugesin välja, et Cissokhot nad lõpuks ei tahagi/soovigi/saagi , vaid loodavad Becksi jäämisele...

Adebayori võiksite ka ära osta muidu?!

Kommentaar

Vanus ja kogemus jätkab siis San Sirol kuni järgmise hooaja lõpuni...Alguses mõtlesin, et mees ehk püüab ka Maldini rekordini küündida
                      Aga muidugi 37 aastast meest on ilmselgelt vara ära lasta...samas eks ta oli teil üks parimaid kaitseid ka sellel hooajal...
                      sigpic

Kommentaar

Oi ei ,oi ei whyyyyyyyyyyyyyy !Ma tulin just linna tagasija pärast väikest läbustamist lootsin ,et Milan on ostnud endale dzeko ja Aly c aga lepiingut on pikendatud favalliga.TÜRA NÜÜD SEDA VAJA OLI!!
                        Suhkruhaige

Kommentaar

Kipub nagu viltu vedama jah. Ma üha enam usun, et sel suvel ei suudeta ühtegi mõistlikku üleminekut sõlmida.

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                            Kipub nagu viltu vedama jah. Ma üha enam usun, et sel suvel ei suudeta ühtegi mõistlikku üleminekut sõlmida.
                            Adebayori saate endale.

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                              Üks mõistlik (rahaliselt) üleminek ju sõlmiti .
                              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Kuulsin just sellist huvitavat asja,et Pele ütles,et Leonardo on väga hea treener ja,et Pato ei tohi lahkuda Milanist.Sellise jutu peale võib juba hooaja kokku siis võtta,ennustan siis selliseid asju
                                1.Leonardo transferid feilivad
                                2.Leonardo suudab milani juhtida 8-ndale kohale
                                3.Pato tõmbab milanist nahhui ja võidab champions league koos ancelotti ja tema kuusepuuga.
                                4.Ühe asja unustasin,mina nutan patja pärast selliseid juhtumisi,parem juba kohe alustada siis.
                                Suhkruhaige

Kommentaar

Working...
                                X