ehk on seda juba postitatud aga Balotelli vs Noel Gallagher intervjuu
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Koondis - Ex-Campioni d'Europa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Castellacci: Hea oleks kui saaks kuskilt lisa 24h välja pigistada (Saksamaal on rohkem aega kuna nende mäng oli varem ja 30 minutit lühem) aga on lootust, et nii Chiellini, Abate kui De Rossi saadakse mängukorda.
Leave a comment:
-
Rahune nüüd maha, mulle piisab ka sellest kingitusest mis eelmine suvi tegite Juvele.
Leave a comment:
-
-
Kes on Chiaccherini? Kas te mõtlete Giacherrinit? Sel juhul ma teiega ei nõustu Hr. Panso ja Hr. Juventino.
Buffon
Bonucci-Barzagli-Chiellini
Abate/Giacherrini-De Rossi/Nocerino-Pirlo-Marchisio-Balzaretti
Di Natale-Cassano
Vahetusest Balotelli, Diamanti ja Motta/Giovinco (olenevalt, mis seisus mäng on)
Montolivo jäägu pingile.
Leave a comment:
-
Saan aru, et sa trollid aga kurat, mees luhtas parima võimaluse eile.Algselt postitas F.Totti Vaata postitustUsun, et kes iganes klubi fänn või erapooletu peaks hindama, siis De Rossi on kõige kunnim olnud.Sisuliselt mees on mänginud igalpool, kaitses, keskväljal, ründes ja igalpool on temalt tulnud midagi väga head, ohtlikku, geniaalset jne...
Leave a comment:
-
Ütlen ausalt, et mul on omad kahtlused 3se tagalaga minna Saksamaa vastu, aga kuna käib jutt et Abate ei saa terveks ja Maggio on väljas, siis polegi RB-d. Giacherini pole naturaalne fullback, seega loogiline tundub, et tuuakse Chiellini sisse ja mängitakse 3-st. Ma olen suhteliselt kindel, et Chiellini saab Saksa mänguks ennast valmis, kuna täna juba treenis ja see on nii suur mäng, et võetakse kasvõi painkillereid, et osaleda suurturniiri semifinaalis.
Leave a comment:
-
Giaccherinit küll ei tahaks, mees näitas juba varem, et see pole tema positsioon. Ma kaaluks pigem Nocerino toomist põhisse.
------------------------------Buffon------------------------------
-----Barzagli-----------------Bonucci-----------Chiello-------------
--Nocerino---------Pirlo--------De Rossi------Motta--------Balza või Marchisio
-----------------------DN-----------------Cassano-----------------
Ma ei ütle, et see nüüd mingi ideaal on, aga kuna mul on kahtlused Abate terveks saamise osas, noh ja kui De Rossi ei saa ka terveks siis ilmselt Balza ja Marchisio mõlemad põhis. Aga Prandelli kindlasti toob Montolivo jälle....
Vahetusest siis Balo Cassano asemele, ja siis sõltub kuidas mängukäik läheb, tulevad kas mingid Diamantid ja Giod või kui suudetakse juhtima minna siis mõni kaitsvam vahetus, võib-olla ka näiteks variant, et De Rossi tuleb pingilt? Ses suhtes, et mingi vigastuse kahtlus on ja pole võimeline mängima tervet mängu, oma osa tuleb arvestada, et me oleme mänginud 30+ minutit rohkem kui sakslased, kes mängisid ka kõvasti nõrgema meeskonna vastu Kreeka näol ja said roteerida seal Klosede ja Gomezite vahetustega jms.
Leave a comment:
-
Kui Abate mängida ei saa, siis ilmselt tuleb 3-5-2 Chiaccherini ja Balzaretti äärtega ja miks mitte Marchisio asemel alustamas T. Motta.
Leave a comment:
-
No tänaste uudiste põhjal on Abate vigastatud ja De Rossil on ka vigastuse kahtlus küljes ja is racing for fitness vms against Germany. Muide Marchisio sai ka mängu lõpus viga, pole kindel kui raske see vigastus oli, aga väidetavalt oli ta üks võimalik pendla lööja, aga ütles Prandellile, et sai mängu lõpus vigastuse, või lihtsalt tuli jänes püksi.
Loogiline tunduks Cassano-DN põhis, kuna DN ei mänginud Inglaste vastu (on värske) ja Cassano alustab kuna Balo mängis 120+ minutit ja võib hiljem mängu tulles oma füüsisega sakslastele mõjuda kurnavalt kui mängitud on juba mingi 75 minutit või kui peaks tulema ka lisaaeg (pealegi on ta väidetavalt väga hea pendla lööja). Ma siiski ei välistaks ka Giovinco sekkumist mingis faasis.
Meedia hindab Bonuccit paremini Inglismaa vastu, ehk et, peaks äkki ka seal kuskil figureerima, sestap tekibki küsimus kas mängida kõigi 3 juve mehega taga, eriti kui Abate on väga suure kahtluse all, et saab mänguvalmis neljapäevaks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: