Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Koondis - Ex-Campioni d'Europa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma eu saa ka halast aru. Meeskond jõudis finaali. Paljud seda enne turniiri reaalseks pidasid?
-
Treeneri kaotatud mäng. See on fakt. nii taktika kui vahetuste poolest.
Leave a comment:
-
Prandelli tegi head tööd aga finaal läheb ikka tema kapsaaeda. Ma ei räägi siin Motta vigastusest, vaid sellest, et Inglismaa ja Saksamaa mängivad täiesti teistsugust jalgpalli. Tundub, et olime ikka väsinud kah, see läheb ka natukene UEFA kapsaaeda.
Ebaõnne jagas täna rohkem kui kuhjaga. Motta vigastus oli kirss tordil.
Täna oli Hispaania tugevam.
Leave a comment:
-
Prandelli oli mees, kes keskmise meeskonna finaali välja vedas, seega tema suunas süüdistusi loopida lollus.
Minupoolne respekt!
Leave a comment:
-
Aga mis siis oleks olnud kui ikkagi kaotanud:
Meedia: Idioot Prandelli pani De Rossi kaitsesse, kui on pingilt kaitsjaid võtta.
Me mängisime Saksamaa ja Inglismaa vastu 4se kaitsega ja see õigustas ennast ja ei saa ju võidetud kombinatsiooni muuta, või mis?
Suhteliselt keeruline olukord oli, kas mängida võidetud süsteemiga, või mängida sellega mis hispaania vastu.
Üldiselt mingit 1st viga ma välja ei tooks, Prandelli ilmselt pani starting XI-ge metsa, aga seal oli mängijaid, kes oleks pidanud olema puhanud, ja osad, kes mängisid paremini varem kui teised.
Suur häda oli selles, et Hispaania võttis Pirlo kinni ühe mehega, ja De Rossi ei avanenudki. Ja lüli ründe ja keskvälja vahel oli ka nüri, Montolivo pidi selleks olema, näitas oma tegelikku taset. Ja siis need varajased vahetused ja siis need vigastused.
Sitt lõpp heale koondise hooajale.
Leave a comment:
-
See, et vahetused 55. minutiks tehtud olid, oli Prendelli süü ikkagi!
Leave a comment:
-
Motta on värdjas. Ma olen seda kolm aastat rääkinud. keegi siiani ei usu? trakyll. FORZA ITALIA. 4 0 voi mitte, uhke olen ikkagi.
Leave a comment:
-
Vabandage väljendamise pärast aga kõik läheb perse täna, pole itaalia päev. Motta nüüd vigane ja kõik vahetused tehtud.
Leave a comment:
-
Kuule Totti, sa saad aru ka või, et Totti ISE lõpetas karjääri peale 2006-t koondisega.
Leave a comment:
-
Nuh Panso, ma olen ju idioot, juua täis kui postitan pidevalt, roma fännid pole adekvaatsed,me lähtume ainult ju sellest, et oleme roma fännid ja peamine, et roma mees oleks koondises, muidu on nad ju mõtetud mehed.
Chiellini oli sitt, õnneks sai vigastada, tema käkk järjekordselt, aeglasus kuubis! Mida sai ka ennem mängu juba räägitud.
Aga see, et Silva lasti löögile peaga! PEAGA ???!!!! Kaks temast peajagu pikemat keskkaitset lihtsalt sügasid mune, ULME, ja juve hooajal ei juhtunud seda kordagi.
PIRLO võeti kinni ja nüüd on näha olukord , miks on TOTTIT VAJA!!!!! Mees , kes suudaks midagi luua, kui keegi ärakukub, kes suudaks kasvõi 1-2 otsustavat head söötu teha,Montolivo on kahjuks 00000000, ei suuda midagi ühte mõistliku söötu ka mitte.
Ründajad proovivad ka liiga ise, Balo tundub nii vihane, et tahab üksinda äralüüa, sellise moega kipub asi suht hapuks minema, ei imesta kui 3-0 lõppseis jääb.
See Jordi Alba koll oli ka müstika, mees lihtsalt üksi spurdib ja jookseb, itaalia kaitsed sörgivad 10 meetrit eespool, samas veel vahivad tagasi ja Alba jõuab enne ja lükkab sisse, NU MINE PERSE AUSALT!
Soovitaks teine poolaeg 3-5-2 üleminna!Kaotada pole enam ausalt midagi.
Ainuke , kes täna oma klassi väljamänginud on, on DE ROSSI.Tänu temale on üldse midagi toimunud itaalia poolt! Tõeline hing, põlved verised lõhki, käsi kipsis, ikka tackeldab ja võitleb, tõsine CAPITANO FUTURO Itaaliale.
Üks tõsine maailmaklassi mees puhkab hetkel IBIZAL, aga tõesti ärme võta teda koondisse kaasa, selliste meeste defitsiit on terves maailmas, aga meie ikka raiskame.
Toogu Borini ja Giovinco sisse nt kasvõi, mis krdi Motta, hakkame kaitsma w?
Cassano ja Balo räigelt isetsevad, kui Cassano natukenegi vaatab ringi, siis Balo küll mõtleb, et suudab 20 meetrilt üksi 3-4 hispaanlase vastu palli väravasse lüüa.
Oleks vaja Tottit, kes suudaks neid feedida, see oleks ainukene valem hetkel võiduks!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: