Di Natale tuleb Cassano asemel 65ndal sisse, Motta tuleb kohe Montolivo asemele ja vahetused ongi tehtud. 2-1 lüüakse 53ndal minutil ja 2-2 84. minutil, vastavalt siis Cassano ja Balotelli.
Okei kui ma succeedin siis ma lähen abiellun enne 20ndat eluaastat.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Koondis - Ex-Campioni d'Europa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
KRT VÕTAKS MONTOLIVO
S--t mäng Itaalia poolt. Tooge Motta või Nocerino Montolivo asemele. Meil on vaja mängu sisse saada.
Leave a comment:
-
Ilmselt täna siis kõik eesti itaalia fännid tõusevad hümni ajal püsti ja laulavad kaasa hümni koos meeskonnaga, et meeskonnale veel viimane tõuge anda EURO 2012 võiduks!!!
Igatahes võimas on seni olnud see itaalia hingestatus, eriti jääb see silma just hümni laulmisel, kõik laulavad täiest kõrist, kasvõi jumala mööda aga vähemalt laulavad, keegi ei vahi suu EMMI täis, see on peale IIRI fännide jäänud teisena otseselt ja positiivselt silma.
Samas eks ole harjutatud ka :
FORZA ITALIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leave a comment:
-
Toto on ja jääb vahetusmeheks. Borinil tõmbaks jalad hirmust krampi.
Balzal superturniir olnud, Abatele jõudu Iniestaga hakkama saamisel.
FORZA AZZURRI!!
Leave a comment:
-
Ise loodaks ka et Chiellini ikkagi pingile jäetakse, sest Saksamaa vastu oli näha kuidas ta ei tõuse ründesse korralikult ja jääb ikka liiga aeglaseks et äärel mängida. Pigem las tulla vajadusel vahetusest kaitsesse. Cassano vahetusena sooviks seekord näha Borinit. Kindlasti kordades parem kui DiNatale. Borinil oleks ka suur au mängida finaalis ja selle eest premeeriks ta meid raudselt vähemalt ühe väravaga. Mängujuhiks võiks ründajate alla tuua Totti, aga kahjuks teda kaasas pole...tont teab mida Prandelli mõtles...Ja kui Balotelli peaks vigastada saama või on lihstalt sitt päev, siis oleks hädasti Osvaldot tarvis.
Leave a comment:
-
Buffon
Abate-Barzagli-Bonucci-Chiellini
De Rossi-Pirlo-Marchisio-Montolivo
Balotelli-Cassano
Ehk siis kõik ootuspärane.
Tegelikult olid Inglismaa vastu tehtud vahetused väga hea ideega, hoida keskvälja teisel poolajal värskena..ehk siis Diamanti,Noscerino teisel poolajal sisse tuua kui seis on endiselt viigiline ja kolmas vahetus jätta kas lõppu kaitse tugevdamiseks (kui ollakse eduseisus) või lisaründaja toomiseks.
Leave a comment:
-
Cesare Prandelli has declared he’s “not even considered” going back to the 3-5-2 system against Spain in Euro 2012 Final.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Panso Vaata postitustKaine peaga ka postitad vahest?
Kui ma Tottist kirjutan, siis on mul vähemalt mingid alused kuhu peale ma üritan midagist istutada mingeid statemente.
Leave a comment:
-
Rääkides finaalist, siis mina eelistaks siiski 4-st kaitseliini, kuigi ilmselgelt see võib anda suuremat tegutsemisruumi vastastele keskväljalal ja kui seal hispaania ennast käima tõmbab saab meil väga raske olema.Arvestades fakti, et 4-4-2 variatsioon on hästi toiminud peale selle kasutuselevõtmist, siis kas on mõtet hakata katsetama finaaliks.
Usun, et De Rossi keskväljal suudab korralikult lõhkuda, mind pani imestama, et Saksamaa vastu isegi Pirlo suutis lõhkumisega tegeleda
3-ne kaitseliin kus suht 3 suurt jõulist meest, kardan, et jääb nõrgaks hispaania tehniliste välejalgade jaoks.Kui meenutada avamängu, siis oli just De Rossi see, kes tackeldas kõvasti ja päästis halvimast, seega mina eelistaks 4-st kaitseliini.
Mõtteainest muidugi on, kas kasutada Balzarettit vasakul ja Abatet paremal, kes on nobedamad ja ilmselt suudavad paremini mängida maas liikuvat palli, vaevalt hispaania väga peapallidele läheb kui Lorentet ei kasutata.
Chiellini , kes tundus rohmakas peale vigastust jätaksin ma pingile ja vajadusel tooks sisse, kui üks äärtest peaks failima.
Ründes kindlasti Cassano-Balotelli, vahetusest eelistaks Borinit, kes usun, et tooks kõvasti teravust ja energiat, kes paneks nii hispaania kaitseliini kui keskvälja rohkem surve alla kui Totoga, Toto on pigem selline hunter, kes teeb vähem tööd ja nillib oma võimalust.Samas meenutades esimest mängu, siis miks mitte Di Natale full retard modele tööle panna.
Väravasse paneks De Sanctise, et natukenegi põnevust finaaliks tuua !
Keskväli- ehk peaks alustama vähe lõhkuvamalt ja jätma Monto pingile, nö võtma hispaanlastelt mänguisu ära ja siis Monto sissetooma, ehk suudab jälle paar geniaalset panna.Läheks siis De Rossi-Marchisio-Pirlo-Nocerino keskväljaga peale.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: