Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Koondis - Ex-Campioni d'Europa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Uuu
    replied
    A kes käskis Giaccherinil kodumaalt lahkuda? Nüüd las lakub panni.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Ennustan

Välja jäävad:

Kaitsjatest:
    Ranocchia või Paletta
    Pasqual või Darmian

Poolkaitsjatest:
    Aquilani
    Parolo või Romulo

Ründajatest:
    Cassano
    Destro või Immobile
    Insigne või Cerci

Kahju, et Ogbonna, De Silvestri, Santon, Giaccherini ja Berardi koju jäävad.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    oh snap

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Logi vahelduseks buduaarist välja

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Buffon ja Candreva igatahes otsivad hotelli juba.
    Verratti-Insigne peaksid samuti minumeelest kaasa võetama.
    Kes on Francesco Totti? Googeldades annab ainult mingi Oriflame ja Tupperware lehekülgi?

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Lootke te, et Insigne välja jääb.
    Kui aus olla siis isiklikult Verratti-Insigne on mehed, keda tahaksin eelkõige koondises näha, eriti peale seda kui Totti välja jäeti.

Cerci-Immobile-Destro kohal on kõva haip, kuid minumeelest nende klass ei küündi pooltki nende kahe mehe tasemele.

Verratti-Insigne on palliga ikka suht käsitlematud, mida see Destro seal teeb, mees ei suuda ju iseseisvalt ühtegi normaalset puudet teha ja vaevalt Metroliivio suudab talle need pallid Tottilikult jäsemete pihta sööta-tsenderdada.

Leave a comment:

• dontastik
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Kuna lõplik kirves kukub?
    2. juunil.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Lootke te, et Insigne välja jääb.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Kuna lõplik kirves kukub?

Leave a comment:

• keenjus250
    replied
    30 välja valitud:

Leave a comment:

replied
    Ma ei saa aru,miks te välistate Borini kaasa võtmist,mees tegi hea hooaja sunderlendis,mingi Roma ahve peale De Rossi koondises küll näha ei taha.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    GK: Buffon, Mirante, Perin, Sirigu

DF: Abate, Ranocchia, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Criscito, De Sciglio, Maggio, Paletta, Romulo

MF: Candreva, De Rossi, Marchisio, Montolivo, Parolo, Pirlo, Thiago Motta, Verratti, Florenzi

FW: Balotelli, Cassano, Cerci, Destro, Gilardino, Immobile, Rossi

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
    sky ennustab:

31 nime eks? Minu allikatel valitakse 1 Destro ja Gilardino seast. Ja siis jäetakse välja üks kaitsjatest (Astori või Criscito). Lisaks kaasatakse Aquilani, keda siin üldse SKY poolt pole pakutud.

Tõehetk siis varsti.

Leave a comment:

• Tauri.T
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Natukene taktikast ka. Raske on küll näha, et Prandelli 352'st loobuks, kuid mul on tunne, et mehed sobiksid 433 formaati hetkel paremini.
    Alustaks sellest. Millal viimati 352'te kasutati? EM2012? Prandelli 9 juhul kümnest alustab neljase liiniga.

Edit: Spaanja vastu vist Konf karikal oli ka.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Minu kaasatav koondis:

GK
    Buffon (36) 139/0
    Sirigu (27) 7/0
    Perin (21) 0/0

DF
    Maggio (32) 34/0
    De Silvestri (25) 2/0
    Barzagli (33) 47/0
    Astori (27) 7/1
    Bonucci (27) 35/2
    Ogbonna (25) 9/0
    Chiellini (29) 67/4
    Santon (23) 8/0

MF
    De Rossi (30) 93/15
    Motta (31) 19/1
    Pirlo (34) 108/13
    Verratti (21) 4/1
    Marchisio (28) 42/2
    Candreva (27) 19/0
    Giaccherini (29) 19/3

ST
    Balotelli (23) 29/12
    Rossi (27) 29/7
    Cerci (26) 10/0
    Immobile (24) 1/0
    Berardi (19) 0/0

Buffon ja Sirigu on kindlasti lennukis. Perini pilet on 90% kindel. Maggio minek on kindel. Ilmselt eelistab Prandelli teise paremkaitsjana nõrga hooaja teinud Abatet. Mina aga võtaks Milani mehe asemel selle hooaja parima Serie A itaallasest paremkaitsja De Silvestri. Keskkaitses on neli meest (Barzagli, Bonucci, Chiellini, Astori) selged. Küsimus on viiendas. Mina võtaksin Ogbonna. Oskab teiste Juventuse meestega kokku mängida. Ilmselt on ta parem kui Paletta kah. Vasakkaitsesse ma võtaksin ainult ühe mehe. Kihnu saarel on Davide Santon teinud väga hea hooaja. Igal juhul parem kui De Sciglio, Balzaretti või Criscito. Võib kaaluda ka brasiillaste Romulo või Guillherme Siqueira kaasamist koondisesse, kui kolme puhta äärekaitsja kaasamine liiga vähe on.

Keskväljal on olukord huvitavam. Valikusse pääseb 6-7 meest. Usun, et siin on lahti vaid üks koht, sest De Rossi, Motta, Pirlo, Verratti, Marchisio ja Canderva koht tundub olevat kindel. Giaccherini või Montolivo seitsmendana? Mina eelistaksin selgelt Giaccherinit, kuid raske on näha, et Prandelli Montolivo koju peaks jätma. Pigem jääb koju Giaccherini või võetakse mõlemad mehed kellegi teise arvelt kaasa. Parolo võimalustesse ei usu.

Rünnakul on valiku tegemine aga kõige keerulisem. Balotelli koht lennukis on ainsana garanteeritud. Ilmselt on mineja ka Rossi. Seega jääb üle 2-3 kohta. Mina täidaksin need Torino duo Cerci-Immobile ning tulevikumehe Berardiga, kes on kõik liigas suurepärast hoogu näidanud. Cassano ja Gilardino on vanad. Destro ja Insigne hooaeg on olnud ebaveenev. Teised mehed jäävad koondisest hoopis kaugemale.

Tegu oleks kindlasti viimase MMiga Buffoni, Maggio, Barzagli, Motta, Pirlo ja Giaccherini jaoks.

Natukene taktikast ka. Raske on küll näha, et Prandelli 352'st loobuks, kuid mul on tunne, et mehed sobiksid 433 formaati hetkel paremini.

Plaan A - 433
    Buffon/Sirigu/Perin
    Maggio/De Silvestri - Barzagli/Bonucci - Chiellini/Astori/Ogbonna - Santon/Chiellini
    De Rossi/Motta - Pirlo/Verratti - Marchisio/Candreva
    Cerci/Berardi - Balotelli/Immobile - Rossi/Giaccherini

Plaan B - 352
    Buffon/Sirigu/Perin
    Maggio/De Silvestri - Barzagli/Astori - Bonucci/Ogbonna - Chiellini/Ogbonna - Santon/Chiellini
    De Rossi/Motta - Pirlo/Verratti
    Marchisio/Candreva/Giaccherini
    Balotelli/Cerci/Berardi - Rossi/Immobilie

Ootan tulist arutelu.

Leave a comment:

Working...
X