Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Itaalia jalgpall hooajal 04/05

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

Rääkides nüüd väljalangemisest ja sellest miks ma Parma poolt olin. Ainuke põhjus oli see, et mulle ei meeldi see stiil mida Carlo Mazzone harrastab ning nagu ka ta vanus näitab, on ta pisut ajast maha jäänud. Ajalugu ei anna klubidel võrreldagi muidugi. Selles mõttes oleks võinud Bolognale pöialt olla, sest tegelelikult peaks just nemad Serie A\'sse kuuluma. 7 tiitlit räägib enda eest (ainult Genoal, Juventusel, Interi ja Milanil on rohkem), Parmal 0. Aga juba Bologna väravatevahet vaadates viskab üle. Väravaid löödi mingi 33 + selle juurde käiv mäng on rõve.
    sigpic

Kommentaar

Tundub, et Seria A-sse pääsenud AC Torino visatakse Serie C-sse Nad peavad leidma uue investori ja kell kukub 15. juulil

Kommentaar

Kolmas liiga kummitab veel kõrgliiga meeskonda Messinat ning Serie B-s osalevat Perugiat ja Salernitanat Ma ei tea kuidas seal tavad on, kuid saksa liigas ei hoita eriti sital finantsjärjel olevaid klubisi. Eranditult kukuvad kuhugi amatöörliigasse
        Perugial asi eriti hull, sest uue aasta plaanid olid seotud eelkõige Serie A-ga

Kommentaar

Itaalias kuidagi palju sellist sitta, et meeskonnad lähevad pankroti. Teistes liigades ei ole ju nii plaju või vähemalt ma pole teadlik sellest.

Kommentaar

Täna on siis see põnev päev, millal me saame teada, kas Torino mängib Serie A\'s või mitte. Ühtlasi on sama probleem veel vast veel kümnekonnal klubi nagu seda oli eelmise hooaja eel, mil üks Serie C\'sse kukkuja oli Napoli.
            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Täna on siis see põnev päev, millal me saame teada, kas Torino mängib Serie A\'s või mitte. Ühtlasi on sama probleem veel vast veel kümnekonnal klubi nagu seda oli eelmise hooaja eel, mil üks Serie C\'sse kukkuja oli Napoli.
              Mida see smaili seal lõpus peaks tähendama??

Kommentaar

Algselt postitas eika

Algselt postitas Tanel

Mida see smaili seal lõpus peaks tähendama??
                Ehk sellepärast, et lõpuks peaks enamvähem teada saama liigade koosseisud ning ei pea enam teadmatuses elama. Kuigi otsuseid tuleb veel kindlasti selles suhtes, kes kuhu kukkub, kui üldse kukkub.
                sigpic

Kommentaar

Itaalia jalgpalliföderatsioon teatas, et Messina ja Torino klubid on eemaldatud Serie A-st, põhjuseks kehv majanduslik seis.

Mõlemad klubid on eelnevalt teatanud, et protesteerivad igasuguse eemaldamisotsuse.

Lahendus peaks saabuma hiljemalt hooaja alguseks 28. augustil.

Iseenesest suht masendav...

Kommentaar

Working...
                  X