Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Itaalia jalgpall telekas, pubis ja internetis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Cagliari vs Juve visati samale ajale. Kui sama baar kahte mängu ei paku, siis minul ei mängi välja.

Kommentaar

Ma ei viitsi nagunii. Pole mängus enam midagi.
      sigpic

Kommentaar

Ole nüüd. Tegelikult ka eeldad, et Napoli ja Udi lasevad viimased 2 mängu täispunktidega?

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
          Ma ei viitsi nagunii. Pole mängus enam midagi.
          HAHAHAHAHAHA. ütle redel.
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
            Ole nüüd. Tegelikult ka eeldad, et Napoli ja Udi lasevad viimased 2 mängu täispunktidega?
            No ei usu, et Napoli ühtegi võitu ei võta jah. Pakun, et nad on juba derbi ajaks Bolognese kastme oma makaronidele peale pannud ja Interi jaoks asja kindlaks teinud.
            sigpic

Kommentaar

midaiganes

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                yesyesyes. kus?

-e- hiiul pole kavas.
                Sealt peaks üle küsima. Ma olen seal mänge vaadanud, mida kavas pole olnud. Õhtupoole võin helistada.

Kommentaar

Väidavat, et " kavas pole ja ilmselt tuleb mingilt selliselt kanalilt, mida neil pole" Ma arvan, et nad on halvasti vaadanud, aga see selleks. Alternatiiviks on Dubliner kesklinnas. Peaks pühapäeva õhtul suht rahulik olema+ bussipeatus põhimõtteliselt ukse ees.

Kommentaar

loll küss. aga. kas selliste dublineride wifi triobeti ka välja veaks?

Kommentaar

tõenäoliselt ilma igasuguste probleemideta

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                        kes kohal ei ole, sellel puudub õigus võitu/võite/tiitlit/Tottit tähistada.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

nüüd kui interifännid on oma tiimile selja pööranud, siis peab maailma seksikaima klubi fänn raske interista taaga enda õlule võtma.

FORZA INTER!

ps. kui dublineris pole wifit või see on ebapädev, siis hakkan märatsema.

Kommentaar

ma eeldan et kellelgi teist on nutitelefon mis oskab wifi võrku ka teha.

Kommentaar

Teema pealkirja võib tuunida pubis internetist, nagu täna juhtus.

Kommentaar

hehe. sesmõttes, fak peab uurima, kus mängu telepilti näidatakse. edaspidi otsime wifiga kohti

Kommentaar

Working...
                                X