Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2008/2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui Bologna peaks Seri-Asse jääma on Lazio veteran koju teretulnud.
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
      Mr Punane Kaart ehk herr Mihajlovic sai siis Bologna tüüri juurde. Päris huvitav, kuidas serblane hakkama saab.
      Mõtled ikka Hr Karistuslöökidest Kübaratrikk'i!?
      sigpic

Kommentaar

Esimesed kaheksa klubi 4 punkti sees, pole paha.

Kommentaar

Üks huvitav asi Itaalia liigajalgpalli juures, mida ma aastate jooksul olen jälginud: võõrsil võitmine on klubidele ääretult raske. Vaadates näiteks praegust liigatabelit - meeskonnad on võõrsil pidanud 5-7 kohtumist ja tervelt 13 klubil seisab võõrsil võitude reas 0 või 1.
          Päris tippklubid muidugi suudavad võita ka võõral platsil, aga veidi kehvemad tiimid korjavad sisuliselt kõik võidupunktid koduväljakult. Teistes liigades see päris nii ikka ei ole. Aga miks Itaalias?
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
            Üks huvitav asi Itaalia liigajalgpalli juures, mida ma aastate jooksul olen jälginud: võõrsil võitmine on klubidele ääretult raske. Vaadates näiteks praegust liigatabelit - meeskonnad on võõrsil pidanud 5-7 kohtumist ja tervelt 13 klubil seisab võõrsil võitude reas 0 või 1.
            Päris tippklubid muidugi suudavad võita ka võõral platsil, aga veidi kehvemad tiimid korjavad sisuliselt kõik võidupunktid koduväljakult. Teistes liigades see päris nii ikka ei ole. Aga miks Itaalias?
            Kunagi olen näinud mingit yldist statistilist uuringut, et kõikjal on koduväljak produktiivsem. Hetkel võib tegu olla ka lihtsalt sinu subjektiivse tähelepanekuga hooajal, kus võistkonnad on kõik saavutanud suurepärase vormi koduseinte vahel. Ehk siis tänavune hooaeg on minu arvates siiamaani olnud liiga eriline - 1-8 on kaheksa punkti sees(? ei teagi täpselt, sest muutused käivad nii kiiresti, et ei suuda tabelit iga nädal pähe õppida) - et selle järgi mingeid järeldusi teha. Kuigi oleks huvitav näha mingit statistilist uuringut sel teemal viimaste aastate suhtes.
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

home win - draw - away win (1-x-2)

Italian Serie A : 60% - 21% - 19%

Peaks vist olema selle hooaja statistika järgi. Vist.
              Allikas: http://www.betinf.com/italy.htm
              "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                Olen kuskilt kuulnud, et näiteks tänu kodumängudele edukalt alati relegatsioonist välja pugeva Cagliari koduväljakueeliseks pidid olema sellel pisikesel (Itaalia mõistes ) staadioni avatud teatud tuultele, mis külalistele väga meeltmööda pole. Seda, kas see väide ka tõele vastab, ma ei tea.
                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

ebareaalne kui ebapopulaarne Chievo on.
                  Algselt postitas Iceman
                  Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Juve peaks ikkagi staadionit suurendama, mitte vähendama
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                      Juve peaks ikkagi staadionit suurendama, mitte vähendama
                      Sellest on siin ennegi räägitud, et Juventus on populaarne teistes Itaalia linnades ja mujal Euroopas. Seegi tabel näitab toetus üle kogu Itaalia. Kohalike Torinolaste poolehoid kuulub pigem Torinole kui Juventusele ja sellest on põhjustatud ka naeruväärselt tühi staadion.

Kommentaar

Jõulupidu Interi moodi:

vs
                        jõulupidu Juventuse moodi:

Kommentaar

Korralikud vorstikad.

jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas hofnar Vaata postitust
                            http://www.channel4.com/sport/footba...ia/dec17c.html

ebareaalne kui ebapopulaarne Chievo on.
                            Selle numbri alusel peaks Chievo kodumängudel käima rohkem vastaste kui oma fänne või siis käivad lihtsalt inimesed, kes end fänniks ei pea

Kuigi peab tunnistama, et ligi 40000 mahutaval staadionil keskmiselt ca 12000 vaatajat on ikka liiga vähe küll.
                            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                              Selle numbri alusel peaks Chievo kodumängudel käima rohkem vastaste kui oma fänne või siis käivad lihtsalt inimesed, kes end fänniks ei pea
                              Hoolimata sellest, et Verona au ja uhkus just üleriigilisest populaarsusest ei naudi, päris nii see siiski pole. Kõige olulisem on siiski see, et Chievo tifod on kenasti esil:

Algselt postitas Maarek Vaata postitust

Kuigi peab tunnistama, et ligi 40000 mahutaval staadionil keskmiselt ca 12000 vaatajat on ikka liiga vähe küll.
                              Neid c. 40 000 mahutavaid staadione, mis tühjusega hiilgavad, on Saapamaal muidki: Stadio Friuli (Udinese),Stadio Renato Dall'Ara (Bologna) ja Stadio Via del Mare (Lecce) meenuvad esimeste hulgas. Mitmed kiviajast pärit staadionid on viletsasse seisundisse vajunud - seetõttu paljudel on turvalisusest tingitud piirangud peal, mis vähendavad mahutavust päris tublisti. Näitena sellest just äsja mainitud Udinese koduväljak. Nii üldpildis võib tõdeda, et enamus Itaalia staadionitest ei jäta just kuigi head esmamuljet endast: jooksurajad, pooltühjad tribüünid....masendav.

Pisut iroonitsedes võib öelda, et Lazio ajalugu õhkav treeningväljak on tunduvalt stiilsem, kui paljude liigameeskondade staadionid...

Kommentaar

Verona au ja uhkus mitte Hellas pole?
                                Algselt postitas Iceman
                                Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Working...
                                X