Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2010/2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Auhinnad on eelmise aasta Serie A kohta jah? Seega Mou? Ta Võitis Ranierit viimasel poole tunnil alles. Kusjuures Ranieri tulles oli Roma juba Interiga võrreldes miinuses...Pingi suurus ja mängijate valik...

Mis ma tahan öelda, et krt sa ei anna auhinda mehele, kes võidab Interiga Ranieri-Romat nii napilt. Pigem siis juba DelNeri või Allegri.
    Jah, aga Mou kasuks räägib kindlasti fakt, et tema abiga võitis Interi neid tiitleid rohkem kui üks.

Mina oleks TOP3 valikusse hoopis pannud Guidolini, sest Serie B'st tõusnud tiimi stabiilselt esikümnes hoida on üsna kõva sõna.
    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Best Italian Player: Antonio Cassano
      Best Foreign Player: Samuel Eto’o
      Best Young Player: Mario Balotelli
      Best Goalkeeper: Salvatore Sirigu
      Best Defender: Giorgio Chiellini
      Best Coach: Jose Mourinho
      Best Referee: -
      Player of the Year: Cassano
      #Manchester United
      #Juventus

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
        Best Goalkeeper: Julio Cesar (Sirigu??? vs maailma top 2 gk?)
        Best Defender: Walter Samuel (miks Chiellini seal nimekirjas on? Lucio on parem olnud, Romast Juan v Burdisso sobiks ka eelmise aasta eest)
        Olgem ausad, Julio nö kasutegur Interi liigavõidus oli väga väike. Nagu ka näiteks Sneijderi oma. Näiteks hooaeg varem oli Julio üks edu põhivõtmeid, siis eelmisel aastal pandi eesotsas Mouga kaitse väga lukku ja Cesari roll värava kaitsmisel oli väike. Jah, Cesar on maailma 2. väravavaht (sinu meelest, aga tippklassi mees on ta kindlasti), aga sellel alusel pidanuks ka Buffon tabelis olema, sest on ilmselgelt ägedam mees kui Sirigu. Aga näiteks Storariga muutus Doria kaitse telliskivimüüriks, kust enam pallid läbi ei tulnud.

Chiellini koha pealt olen nõus, aga noh, mängijad ise valisid ja Chiellini on selline muhe tüüp, kes peale põlveõndlasse sõitmist annab ilusti kätt ja on üldse seltsiv. Kuidas sa sellise mehe valikust välja jätab? Ja eks see on ka 1 põhjuseid, miks munnmees Lucio valikusse ei sattunud. Kui mõtlema hakata, siis Chiellini on vähe sellise Lucioliku mängustiiliga- väga silmapaistev, pidevalt olukordi võitev kaitsja, kes samas laseb ikka üksjagu paska läbi.

Ja di Natale koha pealt- Udinese oli eelmine hooaeg 15. Viieteistkümnes! Meeskonnas, mille loogika oli "ükskõik palju me lööme, sisse laseme veel rohkem" oli lihtne särada ja kollida. Cassano, küll arvestatava Pazzo abiga, suutis meeskonda vedada ka nii, et oli tulemust. Ja see on oluline.

Kommentaar

Ma mõtlen ikka, et Euroopa mängib siin ka rolli. Vaevalt, et mängijad oma valikuid tehes ainult Serie A peale mõtlesid. Ja isegi siis oleks Sirigu suht loll valik, sest kui tervet aastat vaadata, siis koondise eest oli ta sitt, Palermo eest on uuel hooajal samamoodi üsna pasane olnud.
          sigpic

Kommentaar

See väga olukorda ei muuda. Cesar oli seoses meeskonna üldiselt hea mängupildiga ise kahvatu. Eriti enda tippaegadega, mis minu meelest jäävad paari aasta, võrreldes. Samas, kui kaitseliin ei lase palle läbi, siis pole ka väravavahil midagi tõrjuda.

Eks siinkohal oleneb asi sellest, kas võtta nö auhindamisel arvesse mehe kasutegurit meeskonnale kui sellisele või mitte. Muidugi on Julio Cesar parem väravavaht kui Sirigiu. Pole küsimustki. Aga eelmisel hooajal oli Sirigu meeskonnale kasulikum ja tegi ka paremaid etteasteid. Mis see tänavune hooaeg või koondis siia üldse puutub? Ise valisid parimaks võõrmängijaks Milito. Ilmselgelt räägid endale vastu.

Samas taandub väravavahtide puhul väga palju tema ees oleva kaitseliini töösse ja reaalsuses on võimatu mõõta, kui suur roll on väravavahil kaitseliin organiseeritusel, enesekindlusel jne. Minu meelest pole see Julio tugevaim külg, aga see on lõppkokkuvõttes vaid minu personaalhinnang. Üsna diletantlik takkapihta.

edit: Ja kui vaadates siinkohal sinu "kõik mängijad Interist" valikuid, siis meil pole vist üldse mõtet rääkida

edit2: Kui ma ei eksi, siis valikud tehti juba suvel ja reaalselt nominatsioonide hulgas sügisesed mängud ei tohiks absoluutselt rolli mängida. Samas ma võin ka eksida, et ärge seda tõdemust puhta kullana võtke.

Kommentaar

Siiski, kus on Miccoli ? Statistiliselt andis sama palju resultatiivseid sööta,lõi rohkem väravaid, koondisesse ei saanud, lõpetas ainult koht allpool kui Cassano.
              Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                See väga olukorda ei muuda. Cesar oli seoses meeskonna üldiselt hea mängupildiga ise kahvatu. Eriti enda tippaegadega, mis minu meelest jäävad paari aasta, võrreldes. Samas, kui kaitseliin ei lase palle läbi, siis pole ka väravavahil midagi tõrjuda.

Eks siinkohal oleneb asi sellest, kas võtta nö auhindamisel arvesse mehe kasutegurit meeskonnale kui sellisele või mitte. Muidugi on Julio Cesar parem väravavaht kui Sirigiu. Pole küsimustki. Aga eelmisel hooajal oli Sirigu meeskonnale kasulikum ja tegi ka paremaid etteasteid. Mis see tänavune hooaeg või koondis siia üldse puutub? Ise valisid parimaks võõrmängijaks Milito. Ilmselgelt räägid endale vastu.

Samas taandub väravavahtide puhul väga palju tema ees oleva kaitseliini töösse ja reaalsuses on võimatu mõõta, kui suur roll on väravavahil kaitseliin organiseeritusel, enesekindlusel jne. Minu meelest pole see Julio tugevaim külg, aga see on lõppkokkuvõttes vaid minu personaalhinnang. Üsna diletantlik takkapihta.

edit: Ja kui vaadates siinkohal sinu "kõik mängijad Interist" valikuid, siis meil pole vist üldse mõtet rääkida

edit2: Kui ma ei eksi, siis valikud tehti juba suvel ja reaalselt nominatsioonide hulgas sügisesed mängud ei tohiks absoluutselt rolli mängida. Samas ma võin ka eksida, et ärge seda tõdemust puhta kullana võtke.
                Meistrite Liiga play-off'is päästis ta Interi ikka väga mitmel korral (Meistrite liiga hooaja parim save läheb küll kindlasti tema nimele näiteks, kui ta Camp Noul Messi löögi alumisest nurgast ära tõi korraliku pantrihüppega) ning Serie A's oli ta ka tasemel, kui väike periood pärast autoõnnetust välja jätta. Ja tema tippaeg on küll veel kestmas ilusti - viimasel kahel hooajal, eriti eelmisel, oli lihtsalt veidi vähem tööd (Serie A's eriti), sest tiim on väljakul palju paremaks muutunud. Ning ma pole küll aru saanud, et ta kaitseliini organiseerimisega hakkama ei saaks. Ainus probleem oli standardolukorrad, mille ta on ka aastatega ära parandanud. Ja olgu kasvõi eelmine hooaeg ainult valikus. Julio Sergio võinuks tõesti võita muidu, aga ei tea, miks ta sinna nimekirja ei mahu. Storari oli ka tegelt Sirigust parem juba eelmine hooaeg.

Miina ei tea, kuidas seda valitakse ausalt... eeldan, et aasta lõpus võetakse terve aasta arvesse ja vaadates, et Allegri on treenerite hulka valitud, siis tundub küll nii, sest eelmise hooaja eest ei vääri ta küll erilist kiitust ju.

Mis kõik mehed Interist? Balotellit ju ei valinud näiteks. Minu arust täiesti loogiline vaadates siis eelkõige (aga mitte ainult) eelmist hooaega.

Milito puhul oli ta eelmise hooaja lõpp Interi eest lihtsalt nii maailmaklass kõigil rinnetel, et keegi muu ei saagi võita, kui CL ka ikkagi valikus on.
                sigpic

Kommentaar

The nominations were chosen by counting the votes from players during summer training camps.

Kommentaar

Algselt postitas Lamb Of God Vaata postitust
                    Siiski, kus on Miccoli ? Statistiliselt andis sama palju resultatiivseid sööta,lõi rohkem väravaid, koondisesse ei saanud, lõpetas ainult koht allpool kui Cassano.
                    Statistiliselt oli näiteks Jovetic värav + sööt arvestuses parem nii Pastorest, Patost kui ka Balotellist, rääkimata tema headest esitustest Meistrite Liigas, aga millegipärast pole teda isegi kolme hulka arvatud, seega tõesti, küsimusi rohkem kui vastuseid.

Nagu ikka öeldakse, kõik on suhteline ja igasugu hääletused ei pruugi väga objektiivsed olla.

Alles hiljuti käis kõva arutelu Selle FIFA "tuletage nüüd kiirelt 3 populaarset mängumeest meelde" superauhinna üle.

Ka mängijate endi arust vist üsna suvaline hääletus, kuna eelmine aasta ei suutnud üle kümne nominendi end tseremooniale kohale vedada. Eks see oli vist ka põhjus, miks nad auhinda ei võitnud . Mourinhol näiteks vastaseid polnud
                    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Best Italian Player: Miccoli

Best Foreign Player: Vucinic

Best Young Player: Jovetic

Best Goalkeeper: Storari

Best Defender: Burdisso

Best Coach: Ranieri

Best Referee: Collina

Player of the Year: Pazzini
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                        The nominations were chosen by counting the votes from players during summer training camps.
                        No siis on Allegri lisamine totaalne müstika ja veelgi arusaamatum on see, et miks kogutakse hääled suvel ja teatavaks tehakse asjad alles jaanuari lõpus. Forza Italia!

Aga ma muudaks siis endal parimaks itaallaseks Cassano (kuigi tegelikult hääletaks Miccoli poolt) ja parimaks noorukiks paneks vaatamata vägitükkidele mehe, kes arvab, et ta on maailma paremuselt teine mängija.
                        sigpic

Kommentaar

Uuu ma imestan, et sa Muslerat siin suruma ei hakanud.
                          Igatahes Julio Sergio oli minu silmis tõeline leid pingilt, mehe anded ja talent olid tõsiselt vaka all.Just tema oli eelmisel hooajal Roma üks päästeingelid, mistõttu siselastud kollide arv vähenes nii vähemalt kolmandiku võrra.Ega polnud need Burdissod ja Juanid nii kindlad midagi, Mexes oli samuti ebakindel.
                          Et mehed pange kõik raha Sergio peale.

Cesar-Sergio-Storari ehk oleks tõesti parimad 3 ,eelmisel hooajal.
                          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                            Auhinnad on eelmise aasta Serie A kohta jah? Seega Mou? Ta Võitis Ranierit viimasel poole tunnil alles. Kusjuures Ranieri tulles oli Roma juba Interiga võrreldes miinuses...Pingi suurus ja mängijate valik...

Mis ma tahan öelda, et krt sa ei anna auhinda mehele, kes võidab Interiga Ranieri-Romat nii napilt. Pigem siis juba DelNeri või Allegri.
                            Jah Cannu tuleb sinuga nõustuda mingil määral.Paraku on tõde järgmine,et Mourinho sõi praadi lihaollusega,samal ajal kui Ranieri pistis sellerijuuri ja pidi sellega leppima,ehk oligi mees taimetoitlane ja see sobis talle kui konnajalad grossole.
                            sigpic

Kommentaar

Pean tunnistama, et see mida ma eelmine hooaeg nägin Serie A väravavahtide esituses , panid Sergio esitused küll silmi punnitama ja leidsingi ühe üsna sümpaatse video, selle põhjal võtaks lausa munad maha selle, kes pani sellised kuivikud sinna auhinna nominentide hulka...häbi lihtsalt hakkab, kuivikud käigu müsli sisse või mõnele kõhulahtisuse käes vaevlevale isendile einelauale...
                              Ilmselt on aja küsimus kui see mees koondisekutse saab ja nimekaimu eest mängima hakkab!
                              sigpic

Kommentaar

Ma pole küll ühtegi Roma mängu näinud, ja ma usun et ta pole halb, aga üldiselt saab igast väravavahist mingi haip video kokku panna.

Kommentaar

Working...
                                X