Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2010/2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jätkame statistikalainel. Skoorijad meeskonniti- vastavalt itaallaste ja mitte-itaallaste löödud kollid:

01. Milan 44 goals (Italians 5 ; Non-Italians 37; owngoals 2)
    02. Napoli 40 goals (Italians 5 ; Non-Italians 34; owngoals 1)
    03. Lazio 32 goals (Italians 13 ; Non-Italians 18; owngoals 1)
    04. Inter 44 goals (Italians 7 ; Non-Italians 37; owngoals /)
    --------------------
    05. Udinese 42 goals (Italians 24 ; Non-Italians 18; owngoals /)
    06. Juventus 41 goals (Italians 32 ; Non-Italians 5; owngoals 4)
    07. Palermo 44 goals (Italians 17 ; Non-Italians 26; owngoals 1)
    --------------------
    08. Roma 35 goals (Italians 18 ; Non-Italians 15; owngoals 2)
    09. Cagliari 32 goals (Italians 23 ; Non-Italians 8; owngoals 1)
    10. Fiorentina 27 goals (Italians 17 ; Non-Italians 8; owngoals 2)
    11. Chievo 27 goals (Italians 19 ; Non-Italians 7; owngoals 1)
    12. Sampdoria 23 goals (Italians 21 ; Non-Italians 1; owngoals 1)
    13. Genoa 19 goals (Italians 14 ; Non-Italians 4; owngoals 1)
    14. Bologna 26 goals (Italians 17 ; Non-Italians 9; owngoals /)
    15. Parma 23 goals (Italians 13 ; Non-Italians 10; owngoals /)
    16. Catania 22 goals (Italians 7 ; Non-Italians 14; owngoals 1)
    17. Lecce 26 goals (Italians 9 ; Non-Italians 16; owngoals 1)
    --------------------
    18. Brescia 20 goals (Italians 13 ; Non-Italians 7; owngoals /)
    19. Cesena 17 goals (Italians 6 ; Non-Italians 10; owngoals 1)
    20. Bari 14 goals (Italians 6 ; Non-Italians 8; owngoals /)

Kommentaar

Hateritele ütlen ette kohe ära, et kui Thiago Motta poleks Itaalia koondist esindanud, oleks Interi väravate arv 3. Ja enne Pazzini tulekut oli selleks arvuks 0.
      Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
        mis sa tahad et nad veel rohkem reklaamiks seda, et nad Itaalia jalkast sittagi ei tea?

Ma lähen kusen tiiki kui Udinese edestab Doriat, Napolit, Palermot ja Genoat.
        Sampdoriale ja Genoale peaks Udinese ära tegema, Vanamees nii heas hoos, et äkki kannatab see aasta isegi esinelikusse Udinesel saada. Kahju, et nõrgematele nii palju punkte kaotatakse, suurtega mängitakse küll suurepäraselt.

Kommentaar

Ega Udinese ei kaota tegelt väikestele ka punkte. Kui Bologna viik ilma Sanchezeta välja jätta, siis on uuel aastal vist ainult ühes mängus punkte minetatud (viik Milaniga).

Pärast nelja kaotust ja ühte viiki hooaja alguses on Udinese tegelikult Serie A paremuselt teine tiim olnud. Milan on 6. voorust praeguseni kaks punkti rohkem saanud kui nemad.

Aga jah, parajalt on üllatanud see hooaeg, ei oleks suutnud sellist asja küll ette näha. Julgeks neid isegi Dortmundiga võrrelda. Ja paistab, et aastate pikkune haip mõne mängija ümber on siiski mingit tagapõhja omanud (Sanchez, Isla, Inler ja mõned muud on lõpuks produtseerima hakanud) ja vaja oli lihtsalt enesekindlust süstida ning õige still leida.
          sigpic

Kommentaar

Tanelpoiss, su still vajub peagi ära. Udine lõpetab 7. või 8. kohal. Esimesse nelja ei tõuse ta korrakski.
            Igal klubil on tõusud ja mõõnad hooaja välte, nautigu oma head jooksu niikauaks kui seda onl. Esinelik on liiga võimas ja tasavägine, et iga suvaline sats kahe kolme andeka vennaga hakkab hüppama
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.
            2.Money talks bullshit(totti) walks.
            3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
            "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
              Tanelpoiss, su still vajub peagi ära. Udine lõpetab 7. või 8. kohal. Esimesse nelja ei tõuse ta korrakski.
              Igal klubil on tõusud ja mõõnad hooaja välte, nautigu oma head jooksu niikauaks kui seda onl. Esinelik on liiga võimas ja tasavägine, et iga suvaline sats kahe kolme andeka vennaga hakkab hüppama
              Ehk siis Laziol pole ka eriti lootust 4. parema sekka jõuda?

Kommentaar

Sellest jutust lähtuvalt võiks arvata, et Lazio ka ikka oma viimastele hooaegadele tavaks saanud positsiooni varsti tagasi võtab
                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Viola mehed ei tohiks siin üldse nagu klähvida. Lazio on aga võitlemas 4. koha nimel. Ma muidugi tahan Scudettot, aga mis seal ikka, peab praegusega rahul olema
                  Vähemalt võib hetkel unistada...või mis maarek Relegation paitab vaikselt teid seljatagant.
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Viola mehed ei tohiks siin üldse nagu klähvida. Lazio on aga võitlemas 4. koha nimel. Ma muidugi tahan Scudettot, aga mis seal ikka, peab praegusega rahul olema
                    Vähemalt võib hetkel unistada...või mis maarek Relegation paitab vaikselt teid seljatagant.
                    Vastuseks tsiteeriks natuke
                    Algselt postitas uuu
                    Esinelik on liiga võimas ja tasavägine, et iga suvaline sats kahe kolme andeka vennaga hakkab hüppama
                    Sinu nuttu ja hala Lotito, Mauri ja kõigi ülejäänud Lazio kehvades esitustes "süüdi" olevate tegelaste kohta oleme kuulanud juba päris pikalt. Eks vaatame, kui hästi sinu lemmikud meeskonda hooajal lõpus veavad ja kas õnnestub CL koht välja pigistada. Pean tunnistama, et mina selles suhtes Lazio peale ei panustaks.

Nagu võibolla märganud oled, siis minul pole Fiorentina suhtes erilisi ootusi olnud terve hooaja vältel ja olen üsna hooaja algusest peale olnud seisukohal, et seda meeskonda ei vii tagasi tippu ainult treenerivahetus, vaid tuleb teha olulisi korrektuure omanike suhtumises või klubi üldse maha müüa.
                    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Palju vahele paneme, et ennem hooaja algust nagunii kõvatasid kuskil, et viola võib isegi scudettole võidelda. Vb soccernetis sa ei julgenud seda teha kuna nii mõnigi riommalane tuhnib ajaloos ringi.
                      Mina olin aga pettunud Lazio hooajaeelsetes mängudes, kuid elasin rohkem nimede peal. Lotito on mõttetu idioot, aga selle koonderdamisega näha Laziot 3. kohal peale 25. vooru...nagu Reiljan ütleb "Pole paha"

Forza Lazio!!!
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Palju vahele paneme, et ennem hooaja algust nagunii kõvatasid kuskil, et viola võib isegi scudettole võidelda. Vb soccernetis sa ei julgenud seda teha kuna nii mõnigi riommalane tuhnib ajaloos ringi.
                        Mina olin aga pettunud Lazio hooajaeelsetes mängudes, kuid elasin rohkem nimede peal. Lotito on mõttetu idioot, aga selle koonderdamisega näha Laziot 3. kohal peale 25. vooru...nagu Reiljan ütleb "Pole paha"

Forza Lazio!!!
                        Minul on hooaja ennustus tehtud ja sul on vaba voli sellega siinsamas teemas tutvuta. Kui otsida ei viitsi, siis panin Viola 6.kohale, sest oli siiski lootus möödunud aastaga võrreldes natuke parem tulemus saada. Kui Fiorentina võrrelda suviseid üleminekuid teiste klubidega, siis ei olnud kahjuks ka kõige optimistlikemates unenägudes võimalik näha 4 parema hulka tulemist, rääkimata Scudettole konkureerimisest ja selle kuulutamisest foorumis.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                          Siit tulevad minu lotonumbrid:

5. Palermo - üks huvitavamaid eesliine. Pastore, Miccoli ja Hernandezelt oskavad kõik juba oodata ning isegi hoian peaasjalikult silma peal Patore'l, kuid huvitav saab olema ka, mis teeb võimaluse korral Sloveenia supernoova Iličić. Põhiküsimus on kas Munoz suudab kaitses asjad kontrolli alla saada. Pane tähele: Delio Rossi suudab terve hooaja Palermo treener olla
                          Rossi ei suutnudki tervet 2010/2011 hooaega Palermo lootsina veeta.

(pildil Serse Cosmi, Palermo treener alates tänasest)
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

Kui see peaks tõeks saama, siis võtaks Siena Serie A-sse tagasi küll...
                            sigpic

Kommentaar

Osapoolte kokkuleppel lõpetati brasiilia liiga endise parima mängija leping. Kas ta mängis rohkem minuteid, kui Ibral on väravaid?

allikas - http://www.asroma.it/NewsDoc.aspx?Ca...ocumento=12462
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

Mul on leinalipud autol igatahes lehvimas......riommale kindlasti suur tagasilöök....kes nüüd klubikorteri üüri maksma hakkab? Peldik selleeest on nüüd muidugi töökorras....potimusigi saab inimese moodi kuiv ja puhas olla.
                                riomma riomma riomma Mõttetu klubi koos mõttetute klounidega.
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X