Hmm... flashi andmetel said nad enne esimese värava löömist ka kolmanda punase. Või on seal valesti?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2010/2011
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust- nähtavasti pole Cavani kaotus Napolile nii rusuv kui Lavezzi oma. Lavezzi sai täna ka kollase - kaugel ta keelust on?
Algselt postitas Jr Vaata postitustTubli Napoli, juhivad raskel väljakul Bologna vastu 2-0 ja seda kõike ilma Cavanita.
Algselt postitas Tanel Vaata postitustCESENA! :O Üheksakesi lisatud minuteil 2:0-st 2:2 teha.
Rossil minek?
Kommentaar
-
Napoli on oma palkadega ikka koha kätte näidanud nii mõnelegi pervoklubile nagu riomma näiteks. Lazio muidugi ka väga hea näide raha arukast kasutamisest.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustLaupäevased mängud on muidugi klassikaline turundusfeil. Milleks panna Milano klubide mängud samale ajale, samas kui hajutatakse mängude algusaegi, et saada juurde rohkem telepublikut.Algselt postitas Uuu Vaata postitustLazio muidugi ka väga hea näide raha arukast kasutamisest.
Kommentaar
-
Kui pikaajalistele meeskonna projektidele tuleb JAH siis on Lotito sammu nii mõnegist suurklubist ees. See oleks kiidulaul Lotitole tõesti. Aga hetkel peab Lotitoga rahul olema....klubil pole küll palju raha, kuid selle meeskonnaga oleme vaieldamatult väärt top4 kohta ja nende palkadega oleme kokku pannud vägagi hea ja stabiilse meeskonna.
Hernanese ostu üle ei saa kahelda ega kurta ka kõige pessimistlikum Lotito vihkaja.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustHernanese ostu üle ei saa kahelda ega kurta ka kõige pessimistlikum Lotito vihkaja.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Aga miks 6. vooru ennem lõppu on 11+1(kohtunikud) hundinärakat ikka Suure Kotka hambus?
Ma ei rääkinud meie väiksest Eestist idioot....ma rääkisin kogu Lazio fännibaasist.
Üks intervjuu Edy Rejaga. Mehel on julgust öelda oma arvamus kohtunike töö kohta ja respect mehele. rioma kohta kuldsed sõnad.
Hetke seis siis ennem, kui Lazio kolmandaks tõuseb.
1.ac ilan 68
2. napoli soccer c1 65
3.fc printer 63
4. S.S.LAZIO 57
5.pudine
7.rubentus
8.delio rossi
9.kakalari
10.fiorentiineDaje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustSantos' Ganso agrees terms with Corinthians
hahaha, pulli hakkab saama.
Kommentaar
-
Noh, isegi Reja peaks teada et õnn soosib tugevamaidja ju ta selle "very" all mõtles et Roma on VÄGA tugev ja selle pärast kardab.
Nazio kolmandaks?
Ma saadan sulle kasti õlut ja joon ise teise kasti tühjaks Nazio pildiga õllekannust kui selline asi peaks juhtumaSo self aware so full of shit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar