Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2010/2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Hmm... flashi andmetel said nad enne esimese värava löömist ka kolmanda punase. Või on seal valesti?
    "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Ma saan aru, et hoopis 10 Üks väljakumängija sai punase ja üks mees pingilt.
      Segadus, erinevates kohtades igal pool erinev info

Kommentaar

Paolo Sammarco was sent off from the bench for dissent.

Kommentaar

I stand corrected
          "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
            • nähtavasti pole Cavani kaotus Napolile nii rusuv kui Lavezzi oma. Lavezzi sai täna ka kollase - kaugel ta keelust on?
            Peaks olema 1 kaardi kaugusel (ma muidugi huuj saan sellest legacalcio kodulehest aru, aga selle põhjal peaks 7 kaarti olemas olema)

Algselt postitas Jr Vaata postitust
            Tubli Napoli, juhivad raskel väljakul Bologna vastu 2-0 ja seda kõike ilma Cavanita.
            Ja seda koos 15 000 kodus kaasa reisinud fänniga (Bologna staadion ise mahutab 38 000 inimest).

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
            CESENA! :O Üheksakesi lisatud minuteil 2:0-st 2:2 teha.
            Fixed mäng?
            Rossil minek?

Kommentaar

Napoli on oma palkadega ikka koha kätte näidanud nii mõnelegi pervoklubile nagu riomma näiteks. Lazio muidugi ka väga hea näide raha arukast kasutamisest.
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.
              2.Money talks bullshit(totti) walks.
              3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
              "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Laupäevased mängud on muidugi klassikaline turundusfeil. Milleks panna Milano klubide mängud samale ajale, samas kui hajutatakse mängude algusaegi, et saada juurde rohkem telepublikut.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                  Laupäevased mängud on muidugi klassikaline turundusfeil. Milleks panna Milano klubide mängud samale ajale, samas kui hajutatakse mängude algusaegi, et saada juurde rohkem telepublikut.
                  pole turundusega suurt pistmist - CL-i meeskonna mäng tõsteti laupäevale. selline reegel, et Milan ja inter alati eri aegadel peavad mängima oleks ka suht mõttetu.
                  Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                  Lazio muidugi ka väga hea näide raha arukast kasutamisest.
                  kas ma loen siit välja kiitust Lotito suunas?
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

Kui pikaajalistele meeskonna projektidele tuleb JAH siis on Lotito sammu nii mõnegist suurklubist ees. See oleks kiidulaul Lotitole tõesti. Aga hetkel peab Lotitoga rahul olema....klubil pole küll palju raha, kuid selle meeskonnaga oleme vaieldamatult väärt top4 kohta ja nende palkadega oleme kokku pannud vägagi hea ja stabiilse meeskonna.
                    Hernanese ostu üle ei saa kahelda ega kurta ka kõige pessimistlikum Lotito vihkaja.
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                      Hernanese ostu üle ei saa kahelda ega kurta ka kõige pessimistlikum Lotito vihkaja.
                      Ei tea kui palju neid "Lotito vihkajaid" siin väikses Eestis ikka leidub. Miks peaks vihkama meest, kes on komplekteerinud nii suurepärase meeskonna, kes on juba 5 korda järjest huntide ja Rooma tõeliste gladiaatorite ees põlvili olnud? Lotito on igati sümpaatne härra, teab kus on tema koht, erinevalt mõnest rumalast fännitarist. Heil Lotito!
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

Kommentaar

Aga miks 6. vooru ennem lõppu on 11+1(kohtunikud) hundinärakat ikka Suure Kotka hambus?
                        Ma ei rääkinud meie väiksest Eestist idioot....ma rääkisin kogu Lazio fännibaasist.

Üks intervjuu Edy Rejaga. Mehel on julgust öelda oma arvamus kohtunike töö kohta ja respect mehele. rioma kohta kuldsed sõnad.

Hetke seis siis ennem, kui Lazio kolmandaks tõuseb.

1.ac ilan 68
                        2. napoli soccer c1 65
                        3.fc printer 63
                        4. S.S.LAZIO 57
                        5.pudine
                        7.rubentus
                        8.delio rossi
                        9.kakalari
                        10.fiorentiine
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Santos' Ganso agrees terms with Corinthians

hahaha, pulli hakkab saama.

Kommentaar

Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
                            Santos' Ganso agrees terms with Corinthians

hahaha, pulli hakkab saama.
                            Ja läheb veel paremaks. 45% omanik DIS, sealt keegi tegelane juba kinnitas, et Ganso enda soov on Milan. Vb suvel, vb jaanuar 2012..Aga Milan peaks tänase seisuga juba favoriit olema.

Kommentaar

Noh, isegi Reja peaks teada et õnn soosib tugevamaid ja ju ta selle "very" all mõtles et Roma on VÄGA tugev ja selle pärast kardab.

Nazio kolmandaks?
                              Ma saadan sulle kasti õlut ja joon ise teise kasti tühjaks Nazio pildiga õllekannust kui selline asi peaks juhtuma
                              So self aware so full of shit

Kommentaar

Brescia rikkus kõik ära ...
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X