Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'

Mul tuli näpukas sisse parandasin ära Naybeti punane mõlkus meeles. Plaanis oli muidugi kollane kirjutada. Kuid jah nii ebaõnnestunud teesklemist pole küll näinud
    sigpic

Kommentaar

kuule muuhha, ära kujuta, polnud seal mingit näitlemist, olin ise ka Depori pooltm, aga penalt ja punane olid õigustatud

Kommentaar

Originally posted by larry226611

kuule muuhha, ära kujuta, polnud seal mingit näitlemist, olin ise ka Depori pooltm, aga penalt ja punane olid õigustatud
        Sina oled meil nüüd jah kõige targem
        sigpic

Kommentaar

Nonnii minu andmetel on Prso ja Rothen siiski mängu valmis ja alustavad täna põhis.

Algkooseisud minu andmetel täna:

Chelsea:
          23 Cudicini, 8 Lampard, 9 Hasselbaink, 10 Joe Cole, 13 Gallas, 14 Geremi, 15 Melchiot, 8 Bridge, 22 Gudjohnsen, 26 Terry, 30 Grønkjær
          Vahetusmehed: 31 Ambrosio, 2 Johnson, 3 Babayaro, 12 Stanic, 19 Parker,
          21 Crespo, 29 Huth

Monaco:
          30 Roma, 3 Evra, 4 Ibarra, 7 Bernardi, 8 Giuly, 10 Morientes, 14 Cisse, 19 Squillaci,
          25 Rothen, 27 Rodriguez, 32 Givet Vahetusmehed: 29 Sylva, 6 Plasil, 9 Prso,
          12 Oshadogan, 18 Nonda, 24 Adebayor, 35 El Fakiri

Edit: Aga ei ole kinglalt 100% kindel et need ka sellised on.

Edit JR: Nüüd sain teada tegelikud algkooseisud ja vahetasin mängijaid siis.
          sigpic

Kommentaar

Siiski siiski....Tänased koosseisud:

Chelsea:Cudicini,Lampard,Hasselbaink,Joe Cole,Gallas,Geremi,Melchiot,Bridge,Gudjohnsen,Terr y,Gronkjaer Vahetus:Ambrosio,Johnson,Babayaro,Stanic,Parker,Cr espo,Huth

Monaco:Roma,Evra,Ibarra,Bernardi,Giuly,Morientes,C isse,Squillaci,Rothen,Rodriguez,Givet Vahetus:Sylva,Plašil,Pršo,Oshadogan,Nonda,Adebayor ,El Fakiri

MONACO,MONACO,MONACO!

Kommentaar

Ei teagi, kas nutta või naerda. Ühelt poolt jõuab finaali meeskond, kes juba teist aastat Euroopat oma imetabase sukeldumisoskusega hämmastab. Eriti kergejalgne on mängujuht Deco, kelle juba väiksemgi tuulepuhand jalust niidab.

Teiselt poolt samas tublid poisid, ent eduseisus... ühte meest tiritakse särgist ja kohe hakkab ta jalal valus, kohe nii valus, et ei saa enam püsti tõusta. Imelik särk tal seljas. Teisele mehele näidatakase ja öeldakse kolm korda, et viska pall audist sisse, aga ullike tahab ikka jalaga lüüa ning solvub kui siis teine talle palli pihku surub.

Ühesõnaga ma ei saa aru, miks peavad võistkonnad, kes oskavad ka ilusti mängides niisamagi võita, tegema selliseid inetut muljet jätvaid trikke.
              “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
              The Special One

Kommentaar

krt,kui Ibarra poleks tänaseks Diegolt \"jumala kätt\" laenanud,oleks chelsea nüüd finaalis.üldiselt oli päris vaadatav mäng esimesed 65 minutit.
                finaalis võidab porto(loodetavasti).kahjuks on sel hooajal ikka nii läinud,et mida loodan,seda sada protsa kindlalt ei juhtu.täielik vastand ses suhtes eelmisele hooajale,mis oli kuni finaalini kui üks suur unenägu.
                better luck next year.

Kommentaar

Originally posted by Jaan

Ühesõnaga ma ei saa aru, miks peavad võistkonnad, kes oskavad ka ilusti mängides niisamagi võita, tegema selliseid inetut muljet jätvaid trikke.
                  mina ei saa aru, miks peab meeskond, mis ilmselgelt läks üksmeelselt võidu peale välja ja selle ka VÄGA ILUSA meeskonnamänguga (lampardi värava eeltöö nt) respektaabliks 2:0 seisuks välja mängis, konkreetse ja kohutava ebaõnne toel auti lendama.. vähe sellest, et endil olid võimalused teha seisuks 4-0 või vähemalt 4-1 enne morientese viigiväravat - see ibarra koll oli masenduse tipp.. kusjuures jahvatas mardikas argentiinlastest, kes ikka ja aina inglasi kotivad - kas ta mitte mehhiklane ei ole (sry kui eksin)?
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

jeejee akkab jälle pihta möla, et küll tehti ikka liiga ja küll pole meeskonnad finaali väärt ja küll nad mängivad koledasti. Öelge mulle ükski meeskond, kes ei raiska eduseisus olles aega, kui on kaalul nii palju?? teie, krdi ajugeeniused, läeksite muidugi täie hooga peale, seisaks igast puutest püsti, kuni teile värav lüüakse ja siis on tore koju minna vabandusega, et kaotasime küll, aga ilusti. ja mis krdi käsi sellel ibarral oli.. ??

Mazz.. rääkis käest

Kommentaar

kes rääkis käest?
                      edit: aa..watever. kole värav ikkagi
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi

kes rääkis käest?
                        edit: aa..watever. kole värav ikkagi
                        mina,
                        no krt tundus ju et oli,pealegi väravavahi reaktsioon näis väga kindel,mis sest et niikui nii oleks ta protesteerinud.kaameranurga oleks võind ka ju parema leida.
                        a mul jäi täiesti arusaamatuks,kuidas kannik ja mart ei suutnud mitme minuti jooksul pihta saada,et millele apelleeriti.

Kommentaar

Jama olukord oli selle Lõuna-Ameerika tondil! Suluseisust, käega löödud värav

Aga tahtsin rõhku pöörata sellele, et vaadates eesolevat EMi siis ongi hea, et väiksemad nii kaugele jõudisid, näeb vähemalt EMil tipptasemel jalgpalli(erinevalt CList ) Enamus jalgpalli tippriikidest näitab siis ehk oma parimat jalgpalli
                          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Mardikas ja Kannik rääkisid tükk aega mingist suluseisust, samas oli täiesti selgelt näha, et sööduandmise hetkel oli mingi kaitsja väravajoonel .. ja ründaja mitu meetrit tagapool. Ja no kätt nüüd ka seal polnud. Selleks, et kätt näha peaks nüüd loll või inglane olema.

Kommentaar

Ei, ilus mäng.
                              Roma vusserdas küll algul nii ennastohverdavalt, et ma kartsin siit juba Monaco väljalangemist. Igaljuhul on oodata väga toredat finaali. Kurb on vaid see, et kui järgmisele hooajale mõelda, siis Morientes ma usun kaob sealt kindlasti kus see ja teine, Rotheb tõenäoselt ostetakes ära, Ibarra kolib tagasi Oportosse ja kindlasti tuleb veel mõni lahkumine. Seega Monaco ainus võimalus vist lähema kümnendi jooksul meistrite liiga ära noppida.

Vaene Gronkjaer vist ei pääse nüüd tükimal ajal platsile. Ma mõtlesin, et ta ikka asjalik mängija aga kohati pani mõtlema, et isegi Ruud annaks parema tsenderduse. Melchiot tõestas taas, et ta on suhteliselt ebavajalik mööbliese.
                              Kui Chelsea tegi ilusa mängu Arsenali välja lülitades, siiis nüüd olid nad justkui ise Arsenali rollis. Vaid selle vahega, et nad tegid rohkem rünnakuid, ehkki küll tulutud enamus. Gudjohnssen ei võinud omale toda haledat latti lubada ning Joel oli ikka ka super võimalus.
                              Tore on kui sellised asjad juhtuvad, sest kindlasti need mehed näevad nüüd paar ööd halba und.

Frisk oleks pidand tollele neegrile, kes Melchioti välja vahetas ja Rothanile säärde maabus punase andma. Kui mitte juba tolle vea pärast, siis hiljem ta korra pikali vajudes takistas meest kätega jalast tirides.

Kommentaar

Ibarra väravast. Ise vaatasin ka, et kahtlane värav. Kuid et Frisk fikseeris värava ära, siis mida seal enam kobiseda.
                                Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Working...
                                X