Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'

Kas keegi ei pannud tähele kuidas Monaco mäng peale Giuly välja minekut alla käis? Kahju kui nii juhtub, aga jalgpall sai ühe toreda hooaja ja see mulle meeldib .
    sigpic

Kommentaar

Kolm punkti miks Monaco eile kaotas.
      1)Flavio Roma
      2)Ludovic Giuly
      3)Kohtunikud

Kommentaar

Originally posted by Roberto Carlos

Kolm punkti miks Monaco eile kaotas.
        1)Flavio Roma
        2)Ludovic Giuly
        3)Kohtunikud
        Kurat no jah tuletasidki mulle need kohtunikud meelde. Sitt töö Monacolt võeti ära kaks võimalust, see kui Morientes või oli see keegi teine lõi Baiale kätte, arvan, et segajaks osutus see vile .
        Flavio Roma on hea väravavaht, kuid ta on selline kahtlane Barthezi tüüpi väravavaht, võib teha supper mängu, aga järgmine hetk on nagu mingi kaamel seal väravas!

Ludovic Giuly lahkumine andis Monaco mängus tunda. Rothen ei jaksanud kogu seda rasket tööd keskväljal endale võtta ja pingutas mõni kord pallihoidmisega üle. Giuly on mees kes suudab panna mängu jooksma, temaga oleks Monaco kindlasti väravagi löönud.
        Monacol tooks esile Ibarrat, kes näitas Portole et järgmine aasta peab ta põhis olema . Väga korraliku mängu tegi. Veel üks vähestest keda saaks esile tuua Monaco poolel on vasakkaitsja Patrice Evra.

Porto pluss on vägagi organisseritud jalgpall, igal mehel käsk mida ta väljakul tegema peab ja kui kõik oma kohustusi korralikult täidavad on neid peaaegu, et võimatugi alistada.
        sigpic

Kommentaar

Originally posted by Henryfan

Flavio Roma on hea väravavaht, kuid ta on selline kahtlane Barthezi tüüpi väravavaht, võib teha supper mängu, aga järgmine hetk on nagu mingi kaamel seal väravas!
          Mul on tegelikult siiralt hea meel ikka,et selline mees Itaalia esiväravavahiks kunagi ei saa

Kommentaar

Originally posted by Juveman

Mul on tegelikult siiralt hea meel ikka,et selline mees Itaalia esiväravavahiks kunagi ei saa

Ma arvan,et Roma saab kindlasti Itaalia koondises oma võimaluse...ehk jube peale EUROOPA MEISTRIVÕISTLUSI 2004

Sest Buffon ja Toldo ei saa ka ju igavesti Itaalia puurilukkudeks olla!!!
            Liverpool boss Benitez: We\\\'re now 70% where I want us

Kommentaar

Originally posted by fazzoletti

Ma arvan,et Roma saab kindlasti Itaalia koondises oma võimaluse...ehk jube peale EUROOPA MEISTRIVÕISTLUSI 2004

Buffon on veel väga noor, tuleb veel Pellizoli kes ilmselt varsti hakkab isegi teiseks väravavahiks. Itaalial on viimastel aastatel vägagi head väravavahid kasvanud ja miks ei võiks see tore tava jätkuda
              sigpic

Kommentaar

Originally posted by fazzoletti

Buffon on veel väga noor, tuleb veel Pellizoli kes ilmselt varsti hakkab isegi teiseks väravavahiks. Itaalial on viimastel aastatel vägagi head väravavahid kasvanud ja miks ei võiks see tore tava jätkuda
                Samas võib Abbiati ka esinumbriks tõusta Roma kõrvalt...
                Liverpool boss Benitez: We\\\'re now 70% where I want us

Kommentaar

Ei noh ........ tore et ma seda m2ngu ei vaadanud sest ei tahtnud kohe
                  See et Monaco sutti sai on nyyd kyll v2ha halba, aga ma ei taha isegi selle m2ngu tippheki n2ha sest 3:0 on masendav............... Yksk6ik kes kui palju syydi oli.........
                  742617000027
                  (sic)
                  (515)
                  MAGGOT

Kommentaar

Originally posted by Davids

Ei noh ........ tore et ma seda m2ngu ei vaadanud sest ei tahtnud kohe
                    See et Monaco sutti sai on nyyd kyll v2ha halba, aga ma ei taha isegi selle m2ngu tippheki n2ha sest 3:0 on masendav............... Yksk6ik kes kui palju syydi oli.........
                    CL-i finaal ikkagi, see on nagu kohustus vaadata, või mis?

däääm porto!

Kommentaar

Don\'t you just love it?
                      Gazza vs Läti EM-koondise tuumik ehk Riia Skonto. Kõlab intrigeerivalt, kas pole. Jutu tasandil muidugi kõik vaid esialgu.

PS Huvitav, kui valmis on Flora kohtuma Sloveenia meistri NK Goricaga? 14. juulil Lillekülas on esimene mäng.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Eks seda valmisolekut ole 9.juulil näha ,kui koduareenil kohtutakse Levadiaga.
                        Kuna esimene mäng on kodus sis tuleks kohe mängu alguses suruma hakata,kui muidugi lastakse ja ja lüüa nii palju võimalik ,sest kordusmängus saab palju raskem olema. Ja hooajapiletist on ikka kasu ka natuke ,sest omanikel siisepääs tasuta. Huvitav ,kui juhtub ime ja FCF pääseb alagruppi ,kas ka siis saab selle piletiga tasuta sisse.
                        FCF Forever

Kommentaar

Originally posted by ROOTSI KUNN
                          Huvitav ,kui juhtub ime ja FCF pääseb alagruppi ,kas ka siis saab selle piletiga tasuta sisse.
                          selle üle sa nyyd kyll pead vaevama ei peaks..:P
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Nova Gorica mängis reedel sõprusmängu Austria 2.div klubi Kärnteniga ja kaotas 0-2.
                            Tallinnasse saabutakse ilma 3 põhimeheta (vennad Kovacevicid ja Ranic ) .
                            Floral on muidugi võimalus siit edasi pääseda, kuid selleks tuleks kodus kindlasti võit võtta ja oma värav puhas hoida.
                            "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Enne uut hooaega siis selline tabel

UEFA asetused Champions League:

1. Real Madrid
                              2. Valencia
                              3. Barcelona
                              4. Manchester United
                              5. Bayern Munich
                              6. Deportivo La Coruna
                              7. Arsenal
                              8. Porto
                              9. AC Milan
                              10. Liverpool
                              11. Juventus
                              12. Internazionale
                              13. Roma
                              14. Lyon
                              15. Chelsea
                              16. PSV Eindhoven

19. Celtic
                              25. Rangers
                              minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Siinjuures tuleb siis arvestada, et 8 esimest asetatakse 1 loosikaussi, ehk nemad alagrupiturniiril omavahel ei kohtu. Ehk siis tavapärane, järgmised 8 teise ja sedamoodi edasi. Inglise klubidest siis Arsenal, ManU esimeses, Liverpool ja Chelsea teises potis jne.

Kommentaar

Working...
                                X