Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Amsterdam'i Ajax

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Oi kurat, ikka sulab see edu kõik kokku...
    P***e

Kommentaar

Nagu ma ennustasin… selle pundi lagi oli heal juhul konverentsi liiga aga juhuste kokkulangemise tulemusel on nad end peale tänast feye kaotust CL-i koperdanud. Elu sees see sitahunnik seal platsil ei vōida tiitlit! Ja ei väärigi. Ōnnitlused midfielderile. Siin ei ole midagi enam rääkida. Kōhulahtisus on ka meeldivam kui vaadata seda totaalset kuserada mis platsil toodetakse. Farioli mine premmi nagu sa juba kisad siin enne mänge. Ainult et peale sellist fopaad kes sind kurat tahab.

Kommentaar

There it is… Ajax tegi eredivisies taaskord ajalugu. Groningen 2-2 Ajax.
        Milline võimas elamus…kaitsest lähtuv mäng, kus ei ole kaitse vōimekust ega tilkagi Ajaxi DNA-d. Mindi küll 2x juhtima aga meile omaselt 90+8 minutil loomulikult ja 10 mehe vastu tegime vanad head Ajaxit. Sellest hooajast hakatakse veel legende rääkima. Väga uhke tunne igale fännile
        Et siis esimest korda Eredivisie ajaloos suutis üks meeskond 5 mängu enne lōppu maha kuseda 9 punktise edu olles nüüd enne viimast mängu koguni punktiga maas. Anektoot mitte meeskond.

Siiski kuivōrd seda tiitlit poleks ma niikuinii tähistanud vōib seda hooaega üllatuslikult ōnnestunuks lugeda, sest algne plaan oli kolmandaks jōuda.

Jah…. Midaiganes.

Kommentaar

Hooaja viimane mäng

Ajax 2-0 Twente. Läksi risti vastupidi minu oletustele. Ajax võitis tugevaid, kuid sai lutti nõrkadelt...tavaliselt on vastupidi.

Midfielder, südamest ja ilma mingi tagamõtteta, soovin sulle palju õnne! PSV oli tänavu ilma mingi kahtluseta parim klubi, kes vääriks seda tiitlit. Veelkord õnne!

Mis puudutab Ajaxit... Olen hetkel Barcelonas ja vaatasin siin kohaliku kanali pealt mängu. Henderson ja Weghorst tõid võidu. Mängiti nii nagu oleks pidanud mängima kodus Sparta või NEC vastu... Võit oli aus. Passveer aitas ka. Vana on vist minu lemmikväravavaht peale Van Der Sari.

Hooaja alguses, kui keegi oleks õelnud, et Ajaxi konkureerib tiitlile, ma ausalt oleks nad välja naernud... Tohtutu õnne ja meeskonnavaimu najal siiski konkureeriti, kusjuures seejuures võideti nii Feyenoordi kui ka PSV-d 2- korral. Aga see ei ole mingi näitaja...viis kuidas me võite noppisime ja üldse esitused ei olnud kaugeltki Ajaxi väärilised. Samuti puudub praegu mängust absoluutselt Ajaxi DNA ehk ründav jalgpall. Farioli toodud Itaalia kaitsest lähtuv stiil on silmale nii valus, et ma ei tunne oma klubi ära. Loodan, et suvega see muutub. Ten Hag on vaba ja Farioli plaanib premmi minna. Loodan, et tähed joonduvad ja Ajaxi jaoks laabub kõik nagu alati....Olime ju alles viimasel kohal tabelis Mislintati ajastul...see oli alles eelmine hooaeg!!! Ja me tõusime CL-i!!! Tegelikult ju uskumatu! Jah me kaotasime 9 punktise edu...jah see kriibib hinge ja mitte vähe...aga kurat ma pean vaatama suuremat pilti, ma pean vaatama kust me tulime ja kuhu jõudsime. See on hiilgav hooaeg. Me lahendasime rahaprobleemid ja mängime järgmine aasta suurte poiste seas. Seega Amsterdam Ajax AITÄH HIILGAVA HOOAJA EEST!!
          Suvel lahkuvatele Taylorile, Brobbeyle ja Hatole ma soovin edu. Neist lahkujatest on ehk ainukesena kahju, et läheb Hato...tundub jälle liiga vara hüpe suurde mängu. Edu siiski. Ei tea kas Hendo ja Weghorst jäävad. Loodan, et neis on veel 1 hooaeg.

Veelkord palju õnne Midfielder. Võtan siin Barcas ühe külma märjukese sinu terviseks. Hea on, et Eestis on vähemalt keegi peale minu, kes Eredivisiet kaeb ja kaasa elab isegi, kui elame kaasa eri klubidele .

CL here we come!!!

Hup hup AJAX!

Kommentaar

Algselt postitas Indrekolen Vaata postitust
            Hooaja viimane mäng

Ajax 2-0 Twente. Läksi risti vastupidi minu oletustele. Ajax võitis tugevaid, kuid sai lutti nõrkadelt...tavaliselt on vastupidi.

Midfielder, südamest ja ilma mingi tagamõtteta, soovin sulle palju õnne! PSV oli tänavu ilma mingi kahtluseta parim klubi, kes vääriks seda tiitlit. Veelkord õnne!

Mis puudutab Ajaxit... Olen hetkel Barcelonas ja vaatasin siin kohaliku kanali pealt mängu. Henderson ja Weghorst tõid võidu. Mängiti nii nagu oleks pidanud mängima kodus Sparta või NEC vastu... Võit oli aus. Passveer aitas ka. Vana on vist minu lemmikväravavaht peale Van Der Sari.

Hooaja alguses, kui keegi oleks õelnud, et Ajaxi konkureerib tiitlile, ma ausalt oleks nad välja naernud... Tohtutu õnne ja meeskonnavaimu najal siiski konkureeriti, kusjuures seejuures võideti nii Feyenoordi kui ka PSV-d 2- korral. Aga see ei ole mingi näitaja...viis kuidas me võite noppisime ja üldse esitused ei olnud kaugeltki Ajaxi väärilised. Samuti puudub praegu mängust absoluutselt Ajaxi DNA ehk ründav jalgpall. Farioli toodud Itaalia kaitsest lähtuv stiil on silmale nii valus, et ma ei tunne oma klubi ära. Loodan, et suvega see muutub. Ten Hag on vaba ja Farioli plaanib premmi minna. Loodan, et tähed joonduvad ja Ajaxi jaoks laabub kõik nagu alati....Olime ju alles viimasel kohal tabelis Mislintati ajastul...see oli alles eelmine hooaeg!!! Ja me tõusime CL-i!!! Tegelikult ju uskumatu! Jah me kaotasime 9 punktise edu...jah see kriibib hinge ja mitte vähe...aga kurat ma pean vaatama suuremat pilti, ma pean vaatama kust me tulime ja kuhu jõudsime. See on hiilgav hooaeg. Me lahendasime rahaprobleemid ja mängime järgmine aasta suurte poiste seas. Seega Amsterdam Ajax AITÄH HIILGAVA HOOAJA EEST!!
            Suvel lahkuvatele Taylorile, Brobbeyle ja Hatole ma soovin edu. Neist lahkujatest on ehk ainukesena kahju, et läheb Hato...tundub jälle liiga vara hüpe suurde mängu. Edu siiski. Ei tea kas Hendo ja Weghorst jäävad. Loodan, et neis on veel 1 hooaeg.

Veelkord palju õnne Midfielder. Võtan siin Barcas ühe külma märjukese sinu terviseks. Hea on, et Eestis on vähemalt keegi peale minu, kes Eredivisiet kaeb ja kaasa elab isegi, kui elame kaasa eri klubidele .

CL here we come!!!

Hup hup AJAX!
            Tänud tänud! Muuseas ka mina olen hetkel Ibeeria poolsaarel, aga selle teises otsas ehk Lissabonis. Tänast PSV màngu sain jälgida vaid LiveScore kaudu ehkki Setanta sportsi app on telos olemas. Eile sain vahetult osa Sportingu võidust ja 21 meistritiitlist kohe staadioni ees koos kûmnete tuhandete SCP fännidega. Kribab sellest kui tagasi jõuan Sportingu teemas koos foto ja videomaterjaliga
            Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Vahepeal siis on Farioli teatanud, et lahkub. Tänud temale tehtud töö eest muidugi aga sellist stiili mängu ma oma klubis küll veel üks hooaeg näha ei tahaks.
              Ten Hag läheb Leverkuseni nii, et see variant on laualt maas.
              Järgmine plaan oli GAE-ga suurepärase hooaja teinud Simons, kuid tema pikendas lepingut.
              Minu isiklik märg unistus oleks Bodo Glimti knutsen aga ta teenib Bodos premmi palka nii, et ka tema ilmselt ei tule.
              Hetkel siis on laual ainult Reizigeri nimi kuigi mingid naljamehed on pakkunud ka Keizeri tagasitulekut… palun ei!!

Hato kaalub veel 1 hooaeg Ajaxis pallimist. Igati tervitatav.

Taylor valiti hooaja mängijaks. Ilmselt on tema ja Brobbey kaks kindlat meest keda rahaks teha tahetakse. Ei ole kahju

Kommentaar

John Heitinga uus treener siis, kahe aastane leping.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
                  John Heitinga uus treener siis, kahe aastane leping.
                  Reiziger pikendas Hollandi noortekoondisega lepingut, seega langes ka tema ära. Seejärel vaadati Parma Chivu poole, kuid temani ei jõutud.
                  Niisiis jah tõesti Heitinga on uus petreener...kuigi siin on väike aga. Nimelt Kroes on suur semu Marcel Keizeriga, kes oli Kroesi esimene valik (wtf). Keizer aga ütles, et ei soovi kandvat rolli peatreenerina ja eelistab olla taustatöötaja. Nii siis põõrduti Heitinga poole, kes peale Liverpooli ja Sloti jah sõna saigi ametisse. Ajax reklaamib seda asja ikkagi imelikult...umbes, et määrati peatreenerite duo?! Kui se on tõesti duo, siis see on minu meelest küll äärmiselt halb idee. Loodan, et Heitinga on ikka põhiboss ja tema sõna jääb maksma, mitte nii, et Keizer on see, kes kardinate tagant asja juhib.

Tadici tagasitulemisest rääägitakse aina enam. Ka Blind on pildis. Tahab karjääri lõpetada Ajaxis. Ise arvan, et kui ta on pingiskohaga rahul, siis miks mitte. Peale nende vanade legendide on teised tulijad, keda mainitakse küll sellised, keda ma ei hakka mainimagi. Mingi Hispaania madalama liiga lõpuosa ründaja stiilis kuulujutud... pähh!
                  Vabandan kirjavigade pärast. Teliga kiiruga trükin ja ei viitsi parandada

Kommentaar

Hato ainult 40 milli eest Chelseasse, oleks oodanud vähemalt 1.5x seda.

Kommentaar

Hato edasimüügi puhul vist Ajax saab korraliku kopika, pidi klausel sees oelma
                      The One and Only

Kommentaar

Working...
                      X