Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Amsterdam'i Ajax

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Reintz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõmmik poolt
    Ma ei suuda väga objektiivseks jääda, mul on need Bayerni mängud Realiga veel värskelt meeles(2016/2017 hooaeg vist?).
    "Värskelt meeles" ja "vist" ei sobi kokku ühes lauses.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Ma ei suuda väga objektiivseks jääda, mul on need Bayerni mängud Realiga veel värskelt meeles(2016/2017 hooaeg vist?).
    Ma mõistan sind fännina. Ma arvamus baseerub pigem olukordadel, kus tuuakse liiga palju ettekäändeid süüdistamaks oma lohakusi/ puudujääke pidevalt kohtunike suunal. Ma olen jätkuvalt seisukohal, et kohtunik ei otsusta mänge, mängijaid otsustavad. Aastaid ja aastaid tagasi otsiti Barcelonast nagu neid tassiti pidevalt edasi ja edasi kuni võiduni välja. Nüüdseks on jäänud ette Real Madrid, sest me oleme võitnud piisavalt palju, et see arvamus või vandenõu tekiks kellelgil ajus mingisuguseid agasi. Ma arvan, et see pole pädev.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
    Sinust ma oleks oodanud küll natukene rohkem, kui neid lihtlabaseid vandenõusi.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Otsus otsuseks, ma väga kohtunike kallal üldiselt ei taha võtta, aga kes nagu päris ausalt julgeb väita, et vastupidises olukorras oleks Skomina selle ära vilistanud? Seda poleks sellisel juhul isegi VARi abil vaatama mindud.
    Kas on üldse CLis siin lähiminevikus Reali vastu ükski vile läinud? Süda on paha juba nendest "otsustest". Legendaarset puutumatu seisust on saavutamas ka sepp nimega Casemiro, kes teeb mõne mängu jooksul rohkem vigu, kui mõni meeskond terve mängu peale kokku ja ei saa ikka kaarti. Lihtsalt üks näide.
    Sinust ma oleks oodanud küll natukene rohkem, kui neid lihtlabaseid vandenõusi.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Otsus otsuseks, ma väga kohtunike kallal üldiselt ei taha võtta, aga kes nagu päris ausalt julgeb väita, et vastupidises olukorras oleks Skomina selle ära vilistanud? Seda poleks sellisel juhul isegi VARi abil vaatama mindud.
    Kas on üldse CLis siin lähiminevikus Reali vastu ükski vile läinud? Süda on paha juba nendest "otsustest". Legendaarset puutumatu seisust on saavutamas ka sepp nimega Casemiro, kes teeb mõne mängu jooksul rohkem vigu, kui mõni meeskond terve mängu peale kokku ja ei saa ikka kaarti. Lihtsalt üks näide.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LaRaBla poolt
    Okei, võtame siis jalad, kas selle pildi põhjal on võimalik öelda, et Ajaxi mängija jalad on Reali mängija omadest eespool?
    nägemisvõime puhul saab nii öelda jah.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vincent poolt
    Kui sinu meelest suluseisu mõõdetakse väljasirutatud käe järgi, siis võib-olla ei peaks sa sel teemal rohkem sõna võtma.
    Okei, võtame siis jalad, kas selle pildi põhjal on võimalik öelda, et Ajaxi mängija jalad on Reali mängija omadest eespool?

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Reali tölli käsi tolkneb seal pealtnäha päris kaugel, kes ütleb, et see sulgu ära ei katnud?
    Kui sinu meelest suluseisu mõõdetakse väljasirutatud käe järgi, siis võib-olla ei peaks sa sel teemal rohkem sõna võtma.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
    See kaameranurk on idiootne ju. Esiteks on see viltu, mis jätab mulje nagu Ajaxi mängija oleks eespool kui ta tegelikult on. Teiseks ei ole normaalselt sisse zoomitud. Reali tölli käsi tolkneb seal pealtnäha päris kaugel, kes ütleb, et see sulgu ära ei katnud?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Idiootsus.

1) Sulg oli vaieldav.
    2) Kui oli sulg, siis kuidas see väravavahti segas?

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Teil on väga tugev tiim millest SAAKS asja aga juba selle turupoliitika tõttu on parem kui Real edasi läheb. Palju neid oligi kes klubist lahkuvad? 8? Jätke no kedagi alles kah. New Monaco? Jalgpalliklubi või turg?

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Idiootsus.

1) Sulg oli vaieldav.
    2) Kui oli sulg, siis kuidas see väravavahti segas?

Leave a comment:

• midfielder
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Indrekolen poolt
    Kōige pasam var otsus mida näinud olen.
    Hollandi meedia ristib VAR-i igati originaalselt-Video Assisting Real. Kui see sulg oli, siis sentimeetrid.

Kurb, et mäng oleks olnud võimaluste baasil võidetav. Eriti Ziyechi avapoolaja supervõimalus ja Dolbergi viimaste sekundite variant teisel poolajal oleks kindlasti pidanud ära lööma. Just selliste olukordade raiskamine on sisuliselt enesetapp kui vastas on absoluutsed tippsatsid.

Mängijate poolelt oli positiivne üllatus Neres ja teatud määral ka van de Beek. Üsna ilmetu oli värskelt Barcaga diili teinud de Jong. Tadic ja Ziyech üsna kvaliteetsed, serblase avapoolaja postilöök läheb kindlasti aktiva poolele.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Parem ei vōida alati...
    VAR... nali.
    Onana... head reaktsiooni tōrjed aga taevas halasta... need väljajooksud! Las see uus benfica ost làheb puuri parem. Dolberg oli selline nagu ma ennustasin...kasutu.
    Aga, kui tahta lōpetada positiivse noodiga, siis sellise mängu pealt säilib lootusekiireke ka bernabeul. You never know...

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Kōige pasam var otsus mida näinud olen.

Leave a comment:

Töötlen...