Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Amsterdam'i Ajax
Collapse
X
-
Ajaxi Facebooki leht väidab,et Hakim Ziyech on otsustanud jääda Amsterdami. Suurepärased uudised igatahes! -
Heal päeval võib kodustaadionil tõesti üllatada ka Bayernit. Aga see peab olema tõesti ideaalilähedane esitus. Samas ma pean tõdema,et võõrsil on Ajaxil alati raske ning Bayerni vastu ma oletan tuleb küll selline suureskoorilisem kaotus kahjuks (sisimas muidugi loodan,et minu jutt siin ei vasta tõele!). Ajaxi fänni elu tänapäeval on suhteliselt massohismne. On selline sõna üldse olemas
Leave a comment:
-
Mina (Bayerni fännina) lihtsaid mänge stiilis 5:1 või 4:0 küll ei oota, pigem rasked 2:1 või 1:0 võõrsil.
Bayern on kindlasti favoriit, seda oleks patt salata aga tundub on paljud alahindavad Ajaxit ja Beneficat.Leave a comment:
-
-
-
Ma ei ütleks ka, et Benfica teab kui palju üle on Ajaxist. Pigem tōesti 50-50 vōimalused.Leave a comment:
-
Ajaxil suudavad skoori teha ka Ziyech, Tadic, Neres (üsna kiire mees). Eks mängud näitavad ära kuidas asjad kulgema hakkavad, aga mingit olulist edu ma emmale-kummale ei anna. Eriti selle hooaja Ajax on ilmselt viimase 10 või 15 a parim üldse.Tundub suht jabur. Benficas nt. Gedsoni market value seal 900k, Joao Felixil 2mil. Aga reaalne elu on selline, et mees, kes oli nendest mõlemast selgelt kehvem müüdi Nottinghami 15 miljoniga. Samas Ajaxil on umbes igal noorel ulmeväärtus transfermarketi meelest.
Benficat on võimalik võita üleüldiselt nõrgema koosseisuga peamiselt siis kui sul on kiired ründajad, kes jooksevad kaitseliini üle. Aga Ajaxil vist neid pole?
Ma ise pigem pooldaks üldse kui siit grupist edasi saaks Ajax ja Benfica ning Bayern jääks kõrvale. Ei sümpatiseeri suure viisiku klubid üldse ja hindan just selliseid tugeva jalgpallikultuuri kuid mitte kõige suuremate riikide nagu Portugali või Hollandi klubisid (viimast küll selgelt rohkem), kuna nad peavad palju rohkem vaeva nägema kui iga hooaeg paremad mängijad ära müüvad, et seda tühikut täita.
Iga muudatus viib ju meeskonna tasakaalust välja ja kui pead iga aasta midagi muutma põhimeeste lahkudes, siis nõuab see pingutust, et taaskord tulemust teha. Tippklubides ala Barca, Real, PSG, Juve, Man. City seda muret ju pole.
PS. Ajaxi mängude graafik
Speelschema Ajax:
Woensdag 19 september: Ajax - AEK Athene (18.55 uur)
Dinsdag 2 oktober: Bayern München - Ajax (21.00 uur)
Dinsdag 23 oktober: Ajax - Benfica (21.00 uur)
Woensdag 7 november: Benfica - Ajax (21.00 uur)
Dinsdag 27 november: AEK Athene-Ajax (18.55 uur)
Woensdag 12 december: Ajax - Bayern München (21.00 uur)Leave a comment:
-
Tundub suht jabur. Benficas nt. Gedsoni market value seal 900k, Joao Felixil 2mil. Aga reaalne elu on selline, et mees, kes oli nendest mõlemast selgelt kehvem müüdi Nottinghami 15 miljoniga. Samas Ajaxil on umbes igal noorel ulmeväärtus transfermarketi meelest.Ma kindel poleks. Üsna 50-50 võimalused. Jorge Jesuse aegne Benfica oleks Ajaxile või PSV-le kõva pähkel, kuid praegune Rui Vitoria aegne on kraad nõrgem (ka mängijate poolest). Transfermarkti hinnangul on klubide nö market value sisuliselt sama.
https://www.transfermarkt.com/spiele.../marktwertetop
Benficat on võimalik võita üleüldiselt nõrgema koosseisuga peamiselt siis kui sul on kiired ründajad, kes jooksevad kaitseliini üle. Aga Ajaxil vist neid pole?Leave a comment:
-
Ma kindel poleks. Üsna 50-50 võimalused. Jorge Jesuse aegne Benfica oleks Ajaxile või PSV-le kõva pähkel, kuid praegune Rui Vitoria aegne on kraad nõrgem (ka mängijate poolest). Transfermarkti hinnangul on klubide nö market value sisuliselt sama.
Leave a comment:
-
Ajaxi ainuke võimalus on see kui Benfica teeb eelmist aastaspt ja brainfartib endale esimeses mängus AEKlt mingi 0-5 ja siis totaalselt alla annab. Muidu on klassivahe ikka selgelt olemas.Ajax sai väga mängitava grupi. Kõik on enda kätes, et play-offi jõuda. Benficaga ilmselt see madin tuleb ehkki AEK-d ei tasuks ka alahinnata. PSV sai surmagrupi kuid usun Interi vastu on siiski mingeid variante eriti kodus, kuna Milano hiid pole praegu kaugelt see sats, kes eelmise dekaadi lõpus.Leave a comment:
-
Loosiga võib rahule jääda,kuigi oleks natuke rohkem õnne olnud siis ühe Lokomotivi alagrupi oleks võtnud küll. Vastased tulid siis Bayern,kes ilmselt naerab vaikselt pihku. Benfica,kelle vahel ilmselt hakatakse teise edasipääsemis koha eest võitlema ning AEK.
Tuleb põnev madin. Kreeklaste juures kodus on alati väga raske.
PSV-l paraku ei vedanud loosiga üldse. Kui Ajaxil on reaalne võidelda edasipääsu eest ning ebaõnnestumise korral vähemalt loota kolmandale kohale alagrupis siis PSV on oma alagrupis kindel punane latern minu meelest.Neil oli siis Barcelona,Tottenham ja Inter.
Ajax sai väga mängitava grupi. Kõik on enda kätes, et play-offi jõuda. Benficaga ilmselt see madin tuleb ehkki AEK-d ei tasuks ka alahinnata. PSV sai surmagrupi kuid usun Interi vastu on siiski mingeid variante eriti kodus, kuna Milano hiid pole praegu kaugelt see sats, kes eelmise dekaadi lõpus.Leave a comment:
-
Loosiga võib rahule jääda,kuigi oleks natuke rohkem õnne olnud siis ühe Lokomotivi alagrupi oleks võtnud küll. Vastased tulid siis Bayern,kes ilmselt naerab vaikselt pihku. Benfica,kelle vahel ilmselt hakatakse teise edasipääsemis koha eest võitlema ning AEK.
Tuleb põnev madin. Kreeklaste juures kodus on alati väga raske.
PSV-l paraku ei vedanud loosiga üldse. Kui Ajaxil on reaalne võidelda edasipääsu eest ning ebaõnnestumise korral vähemalt loota kolmandale kohale alagrupis siis PSV on oma alagrupis kindel punane latern minu meelest.Neil oli siis Barcelona,Tottenham ja Inter.Leave a comment:
-
Maru hea meel Ajaxit jälle CLis näha.
Aga ise mõtlesin ka just sama mis öeldud. Mingis osas passisin mõlemat mängu ja krt, realiseerimist vaja ikka kõvasti parandada kui tahta isegi mõelda enam kui 4 mängu pidamisest tõotatud maal.Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Tere UEFA Champions League!!!!!
Üle pika aja saab näha oma meeskonda klubijalgpalli kõrgeimal astmel. Enestunne on kahesugune. Lõpuvile kõlades tuli rõõmupisar. Aga olgem ausad sellise realiseerimisprotsendiga pole mõtet alagrupis oma nägu näidata. Nagu vene kommentaator tabavalt ütles "mjatš zakaldovan" ja "umu ne postišümo". Ehk siis "pall on võlutud" ja " mõistusevastane". Ajax oleks ära pidanud täna lööma MIINIMUM 3 väravat. Huntelaar ebaõnnestus täielikult. Üksi temal oli 3 kuldset võimalust. Rääkimata siis Tadicist,kes penalti posti tagus ning Van de Beekist,kellel ka täna midagi välja ei tulnud. MOTM-iks valiks mina Frenkie de Jongi,kes täna oli fantastiline. De Light oli ka jälle lõvi eest. Onana tegi ühe hea törje kohe mängu alguses siis puterdas paar väljajooksu aga kokkuvõttes läks kõik hästi.
Ise arvan,et oleks Dünamo kogemata ühe ära löönud oleks asi võinud lõppeda väga kurvalt. Muidu aga tundus,et peale esimest 10 minutit kiievlased andsid alla.
Igatahes hurraaa!!!
Homme siis loodame,et saab õnnitleda teist hollandi klubi PSV-d,kes hakkab kodustaadionil oma edu BATE vastu kaitsma.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: