Meistrite liiga heade emotsioonide pealt tagasi reaalsusesse. Nagu eelmine aasta Eindovenis lõppes ka sellel aastal mäng 3-0. PSV selge ülekaal ning teenitud võit. Ajaxil vedas,et lõpetati ikka 11 mängjaga. Tundub,et kohtunik halastas sest Onana tegi küünarnukiga väga kahtlase liigutuse Luuk de Jongi suunas. Selleks ajaks oli seis muidugi 3-0 juba sellepärast arvangi,et kohtunikul hakkas kahju. VAR pidi ju ütlema mis toimus.
Mida teeb algkoosseisus Eiting mina aru ei saa. Kas Mazraouile tõesti pole alternatiivi? Frenkie de Jong oli konkreetselt sitt De Lihghti koha peal. Blind on ka näidanud suhteliselt halba mängu viimasel ajal. Vahetused midagi juurde ei toonud. Dolberg Huntelaari asemel oli täiesti mõtetu lüke. Aga ega kedagi polnudki pingilt ründesse tuua. Pink on selle koha pealt väga lühike. Van de Beek Schöne...oleks oodanud Eitingi minekut aga mis seal ikka.Ziyechil oli erakordselt halb päev. Eks ta ole natuke tujukas mängija ka.
Ainus tähelepanuväärne sündmus Ajaxi poolelt oli noore 16 aastase Gravenbergi sisse vahetus Nerese asemel. Debüüt ja puha.
Loodame,et lipp nüüd Bayerni vastu täitsa maas ei ole ning suudame üllatada allianzil. Ning kodus on meil veel PSV-ga mängida ja kättemaks on magus. Eelmine aasta oli samamoodi kodus võit võõrsil kaotus.
Ma luban ennast loota,et tiitel pole veel kadunud ja ka PSV hoog raugeb! Jaanuaris aga on vaja kindlalt osta kedagi ründesse juurde!
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Amsterdam'i Ajax
Collapse
X
-
See küll ei oma tähtsust aga kommentaatoreid jäi painama see,et kas tal oli selline löök plaanis vōi kogemata koksas väravasse.Jep. Õigus Tagliafico esimese kolli suhtes. CL-s olid siis ristsed. Aga eelpool toodud link on pime, kuid siin peaks see värav nähtav olema.
https://fcvideo.nl/video/goal-ajax-a...afico~JXmgnQ5/Leave a comment:
-
Jep. Õigus Tagliafico esimese kolli suhtes. CL-s olid siis ristsed. Aga eelpool toodud link on pime, kuid siin peaks see värav nähtav olema.jah ma nüüd tähistamise lõpetanud
Premeerisin ennast pudeli veiniga. Siiski pean sind parandama Tagliafico on löönud ajaxi eest ennem ka värava! CL-is jah esimesed. See pisike argentiinlane on ikka väga sümpaatne poiss. Tadic ja Ziyech olid ka heas vormis. Van de Beeki värav oli kaunis! Ainuke kes natuke varju jäi oli Huntelaar.
Igatahes need olid kohustuslikud kolm punkti. Peale esimest poolaega olin natuke masenduses, et raami lööke oli ainult 1 aga teine poolaeg oli fantastiline. Üle nelja aasta sain taas hõisata CL-i väravate üle
Koer isegi laulis kaasa minu võidukisaga
Olgu vastane ei olnud maailmaklass aga siiski..hea algus.
Leave a comment:
-
Ajaxilt võimas avapauk CL avavoorus kodus AEK Ateena vastu. 3:0 kindel võit ja paar võimalust veel kasutamata. Mängu parim oli kahtluseta argentiinlasest vasakkaitsja Nicolas Tagliafico, kes lõi oma Ajaxi perioodi kaks esimest väravat (kuid millised seejuures). 3:0 värav oli absoluutne maailmaklass!
jah ma nüüd tähistamise lõpetanud
Premeerisin ennast pudeli veiniga. Siiski pean sind parandama Tagliafico on löönud ajaxi eest ennem ka värava! CL-is jah esimesed. See pisike argentiinlane on ikka väga sümpaatne poiss. Tadic ja Ziyech olid ka heas vormis. Van de Beeki värav oli kaunis! Ainuke kes natuke varju jäi oli Huntelaar.
Igatahes need olid kohustuslikud kolm punkti. Peale esimest poolaega olin natuke masenduses, et raami lööke oli ainult 1 aga teine poolaeg oli fantastiline. Üle nelja aasta sain taas hõisata CL-i väravate üle
Koer isegi laulis kaasa minu võidukisaga
Olgu vastane ei olnud maailmaklass aga siiski..hea algus.
Leave a comment:
-
Ajaxilt võimas avapauk CL avavoorus kodus AEK Ateena vastu. 3:0 kindel võit ja paar võimalust veel kasutamata. Mängu parim oli kahtluseta argentiinlasest vasakkaitsja Nicolas Tagliafico, kes lõi oma Ajaxi perioodi kaks esimest väravat (kuid millised seejuures). 3:0 värav oli absoluutne maailmaklass!
Leave a comment:
-
Sel hetkel,kui mäng käis ja kordust näidati olukorrast, tundus minule, et tegu ei onud suluseisuga. Siis ei näidatud fäänsi “tabatud hetke” pilti. Sealt ka minu tolle hetke ebaobjektiivsus.Leave a comment:
-
-
-
Leave a comment:
-
Eile õhtul korralik esitus koduväljakul tagas 3-0 võidu Gronigeni üle. Mänguline ülekaal oli tuntav ning võidus ei tekkinud kordagi kahtlust.
Väravad said kirja Huntelaar x2(üks penaltist) ja Tadic. Tagliafico lõi ka kohe teisel minutil värava aga VAR otsustas,et ta oli suluseisus. Minule tundus,et isegi VAR-i vaadates oli Nico värav aus aga ju ma ei ole objektiivne.
Mis veel silma jäi oli...ei oska seda sõnastada. Mehed mängisid lustiga. Nautisid mängu mulle tundus. Ziyech naeris palju. Kannasööte anti metsikult. Üldse oli õhus tunda nagu tegu oleks sõpruskohtumisega. Väga meeldiv vaatamine üle pika aja.
MOTM-iks valiti taas Ziyech. Teenitult ka.
Kuna PSV purustas võõrsil Den Haagi siis jätkab Ajax teisel kohal 13 punktiga. 2 PSV-st tagapool.
Oodata on põnevat hooaega!Leave a comment:
-
Hakim Ziyech:
The Moroccan midfielder was expected to depart Amsterdam this summer but a move never came and he has started the season in fine form for Ajax. In 10 games, Ziyech has scored four goals and contributed four assists.
Speaking to Ajax TV, Ziyech revealed that he was set to join Roma this summer, “I had an agreement already in place with Roma, but there was not one between the clubs. It’s a pity, I would have liked to go(
), but it was not possible.”
The 25-year-old has also pledged that he won’t be leaving Ajax in January, “In January, I won’t consider a transfer, I will stay at Ajax. If you go to a new team, you have to do so at the start of the season.”Leave a comment:
-
Täna siis super esitus Ajaxilt. Vitesse pandi paika esimese poole tunniga,kui skoorisid Ziyech,Huntelaar ja Tadic. Teisel poolajal lisas Huntelaar veel ühe ning lõppskoor 0-4. VAR-iga võeti Huntelaarilt ka üks värav ära ning ühe hea võimaluse ta pani ise veel mõõda.
Mängupilt oli kaunis kuigi kaitses oli aegajalt paanikat. Raskel hetkel aga oli omal kohal Onana. Jätkame 2 punkti PSV-st tagapool.Leave a comment:
-
Ise olen sama üllatunud praegu...Tadic oli aasta ost krt.Leave a comment:
-
Kuna vsb pani pange ja siis mõtlesin, et vaatan üle tükiaja Ajaxi mängu ja Vitesse tundub nimede poolest ikkagi väga korralik meeskond, aga nii kõva Ajaxit pole ikkagi ammu näinud, kes reaalselt purustab.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: