320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

PSV Eindhoven

Collapse
This topic has been answered.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    13 voorus suudeti üsna raskes mängus alistada kodusel platsil (ja tühjade tribüünide ees seoses Hollandis rakendatud 3 nädalase Covid piirangutega) Vitesse Sangare ja Bruma kahest iluväravast 2:0. Kusjuures võit on seda hinnatum, et lisaks juba varem pikalt vigastustega eemal olevatele Gakpole ja Madudekele ning Tezele lisandusid veel 2 põhimehe eemalejäämised. Zahavi sai koondisemängudes raske põlvevigastuse, mis hoiab ta palliplatsilt eemal ca 3 kuud. Max jäi eemale positiivse koroonatesti tõttu. Seega pooledi B koosseisuga võideti täies tugevuses tabeli viies sats. Kuna Ajaxi mäng toimub homme, siis tõusti seni liiga liidriks 3 punktilise eduga ehkki vv on neist selgelt kehvem.

    Kuna vigastatud on veel Thomas ja Ledezma, siis mänguks oli üles antud vaid 18 mängijat ja seitsmest pingil olnud pallurist vaid 5 olid platsimängijad. Veel ca kuu aja eest tundus sisekliima üsna kreenis olema, seda siis ajal kui vigastatatuid sisuliselt põhimeeste hulgas polnud, nüüd on peale Ajaxilt saadud pakki suudetud saada 3 võitu liigas ja võõrsil viik Monacoga.

    Meeldivalt on end pildile mänginud Doan, Gutierrez ning Bruma ja Vinicius on oma hooaja alguse vormi oluliselt parandanud. Kahtlemata lisab see enesekindlust kogu pundile. Romero sai täna mänguawga vahetusest ning suutis ka skoorida kuid seda sulust. Kindlasti loodaks argentiinlasest sel hooajal tuge kuna mees on alates PSV-sse saabumisest olnud pikki aastaid vigastatud ja pole poolt hooaegagi suutnud tervena püsida. Vinicius ja Romero peaks ehk Zahavi eemale jäämise puhul hakkama seda põhirolli tipuründaja kohal täitma ning usun jaanuaris tuuakse klubisse Luuk de Jong, keda seostati juba Eindhoveni klubiga augustikuus.

    Neljapäeval võõrustatakse EL viiendas voorus Sturm Grazi, keda tuleks kindlasti võita ja loota, et Monaco ei kaota Real Sociedadile. Sellise stsenaariumi korral piisaks viimases voorus võõrsil baski klubi vastu ka viigist, et 2 koht oma grupis saavutada.
    Wij komen terug met de cup in de hands

    Kommentaar


      EL 5 voorus alistati kodus Sturm Graz Viniciuse penaltist ning Bruma mängulisest olukorrast löödud iluväravast. Tavapäraselt jäid vigastustega eemale Gakpo, Madueke, Zahavi, Teze ning koroonapositiivne Max. Romero paraku lisandus vigastatute sekka ja seetõttu oli pingile kaasatud paar Jong PSV pallurit. Mänguliselt oldi vaatamata pooleldi B koosseisule austerlastest selgelt üle. Neil tekkis reaalselt paar võimalust mängu lõpus kuid üldpildis kontrollis kodupunt kohtumise käiku. Eriti hea oli teine poolaeg, kus Vertessen oleks pidanud veel kolmandagi lööma Doani suurepärasest tsenderdusest. Jaapanlane andis Bruma väravale samuti meisterliku assisti. Võimalik, et isegi parim mees platsil täna. Vertessen sahistas küll Sturmi võrku, aga paraku suluseisust.

      Kuna Monaco võitis Real Sociedadi ja seeläbi kindlustas grupivõidu. PSV tõusis nüüd teiseks edestades Sociedadi kahe silmaga. Viimases voorus baskidele külla minnes piisaks ka viigist, et teine koht grupis kindlustada. Loodetavasti kahe nädala pärast saab vigastatutete leerist mängukõlbulikuks Gakpo, Madueke ja Romero. Max ehk peaks samuti selleks ajaks covidist prii olema.
      Wij komen terug met de cup in de hands

      Kommentaar


        14 voorus tuli leppida 1:1 viigiga võõrsil Heerenveeni vastu. Kusjures Friisi klubi on Eindhoveni pundi jaoks just Abe Lenstra staadionil ebamugav vastane kuna alates 2011 aastast pole sealt suudetud võiduga naasta, Täna oli pikalt see 3 silma käeulatuses kui Vinicius juba 13 minutil viis PSV juhtima, aga 73 minutil lasti ometi viigivärav lüüa. Oma roll oli seal ka Ramalho ja Drommeli mitte just kõige õnnestunumal sooritusel. Bruma lõi peal viigiväravat veel latti, aga võiduväravat ei suudetud vormistada. Kuna Ajax sai napi võidu Sparta üle, siis rebenes vahe taas kahe punktiliseks. Feyenoord viigistas täna Twentega, seega pole neil ka võimalust liidriks tõusta. Kolmapäeval tuleb Heracles alistada, et 1 silmaga Ajaxi taha tõusta ja 1 silmaga omakorda PSV ette.

        Endiselt pole ühtegi vigastusega ja koroonaga audis olevat mängijat lisandunud kasvõi varumeeste pingile ja tänagi oli seal kõigest 7 pallurit. Järgmises voorus tuleb kodus võõrustada Utrechti ja seal ei tohiks kindlasti libastuda. Aeg näitab kas Gakpo või Madueke on selleks ajaks paranenud ja ehk Max on ka covid-ist juba vabanenud. Nii Utrechti kui ülejärgmisel nädalal EL-s Real Sociedadi vastu peetavad mängud on sel aastal ehk kõige raskemad ja loodaks sealt küll head resultaati, sest ülejäänud opponendid ei tohiks selle aastanumbri sees siiski tõsiseid raskusi valmistada isegi mitme põhimehe puudumisel.
        Wij komen terug met de cup in de hands

        Kommentaar


          15 voorus tuli kindel koduvõit endiselt tühjade tribüünide ees tabeli neljanda Utrechti üle 4:1. Kuigi kiiresti jäädi taha, siis peatselt jõuti vigastusest naasnud Gakpo väravast viigini ja Ramalho lisas poolaja lõpus ka teise. Tõsi mõlema värava juures ei tegutsenud kõige õnnestunumalt Utrechti kiiper Maarten Paes. Lisaks tabas Bruma löök posti ja Viniciuse oma latti. Teisel poolajal vorimistati mänguline ülekaal veel kaheks väravaks kui skoorisid Doan ja Mwene. Üle pika aja sai vigastusest naasnuna mängu ka Madueke, kellel oli ka paar head võimalust skoorida. Kui Gakpo ja Madueke naasid vigastusperioodilt, siis Götze langes sellesse staatusesse. Ka Max on eemal veel koroonast paranenuna ja varasemalt on vigastatute seas Zahavi, Pröpper ja Romero. Seega potensiaalselt 3 algkoosseisu meest eemal ja ikkagi ülekaalukas võit Utrechti üle, kes on suutnud muuseas sel hooajal alistada ainsana liigas Ajaxi ja ka Feyenoordi. Tabelis tõusti taas teiseks 2 silma kaugusele Ajaxist ehkki homme on Feyenoordil võimalus mööduda kui oma mängu võidavad. Neljapäeval on võõrsil oluline mäng EL-s Real Sociedadi vastu, kus piisaks ka viigist,et vähemalt 2 koht grupis tagada.

          Lisan juurde ka mängude väravad, mida juba mõnda aega iga liigamängu kohta pakub espn.nl telekanal ja täiesti ametlikult

          Wij komen terug met de cup in de hands

          Kommentaar


            Njaa, PSV sõitis Utrechtist ikka korralikult üle, kuigi Utrechti mehed kaevasid endale ise kraavi. Taseme- ja tiimisügavuse vahe ilmne, eks põhikolmik seilab nüüd hooaja teises pooles oma vees nagu tavaks saanud. Aga Konverentsiliiga kohtadele peaks Eredivisies suht hooaja lõpuni äge konkurents käima.

            Kommentaar


              EL viimases voorus tuli võõrsil korralik 0:3 koslep Real Socieadilt ja seeläbi jäädi grupis kolmandaks jäädes Baski klubist maha vaid 1 silmaga. Piisanuks vaid viigist,et teine koht grupis säilitada,kuid ometi toimus täielik lagunemine ja ilmselgelt selle eurohooaja kõige kehvem mäng. Kuigi koosseis oli tänaseks pea parim võimalikest (vaid Zahavi on vigastusega eemal), siis ometi ei suudetud olulises matśis seda realiseerida. Esimene värav penaltist (Mwene käsi), teine Gutierrezi rumal pallikaotus 16 kasti lähedal ja kolmas oli Drommelile püüdmatu pommlöök.

              Võib ju vabandada kolmandaks jäämist asjaoluga, et mängiti Euroopa Liiga ilmselt tugevaimas grupis (võrreldav CL nõrgima grupiga G), kuid just selliste vastaste vastu on vaja näidata kvaliteeti. Selle hooaja euromängudes on suudetud võita keskpäraste riikide klubisid (Türgi, Austria,Taani), kuid pole suudetud võita tippriikide satse (Portugal, Hispaania, Prantsusmaa). Sealt tulebki see vahe nt. Ajaxiga, kes seda suudab. Kindlasti on oma roll mängijate oskustes, aga Schmidti roll toimunus pole vähem tähtis.

              Just mõne päeva eest oli ta RB Leipzigi uue treeneri kandidaat nr 1, aga otsustas oma kehtivat lepingut PSV-s hooaja lõpuni austada. Hea meelega võiks ta suvel Eindhovenist lahkuda ja kodumaale naasta, kus tema teenetest mitmed Bundesliga satsid huvituvad. Kahe hooaja vältel on näha, et mehel pole kvaliteeti, mis võimaldaksl PSV-l konkurentsivõimeline olla. Ehk peaks klubi juhtkond juba varakult Koemaniga läbirääkimisi pidama seni kui ta mujalt väljakutseid leiab, sest hetkel vabadest Hollandi treeneritest on ta kindlasti sobivaim figuur Philips Stadionil meeskonna juhtimiseks ja arendamiseks.
              Wij komen terug met de cup in de hands

              Kommentaar


                16 voor oli kahtlemata õnnelik Eindhoveni pundile. Peale EL-st välja kukkumist ja langemist Conference Liigasse suudeti täna võõrsil läbi suurte raskuste alistada NEC 2:1. Vastaste värav tuli selgelt Drommeli veast. Juba varasemalt on ta kinkinud vastastele punkte (meenub Willem II, Heerenveen) ja nüüdki oli pikka aega oht üleval, et taas tema veast jäävad vajalikud silmad võtmata. Õnneks Vertessen suutis 80 minutil viigistada ja 90 minutil Vinicius Romero suurepärasest assistist lõi teise. Veel varem skooris ka Sangare, aga VAR tuvastas. et oli napilt sulus. Mänguline ülekaal oli suur, aga ometi ei suudetud seda pikka aega tulemuseks realiseerida.

                Mitte ainult võit pole oluline, vaid see tähendas peale 3 kuud naasmist liiga liidri positsioonile, sest Ajax kaotas kodus AZ-le ja Feyenoord viigistas Groningeniga. Seega 1 punktiga rebiti mõlemast konkurendist ette ja järgmises voorus mängivad nad De Kuipil omavahel. ideaalne oleks viik selles mängus ja ise tuleks võita kodus Waalwijki.

                PS. Mõnevõrra sümboolne oli selle võidu juures asjaolu,et täna krooniti F1 maailmameistriks Max Verstappen, kes on ilmselt tuntuim PSV fänn maailmas.


                Wij komen terug met de cup in de hands

                Kommentaar


                  17 voorus alistati võõrsil Waalwijk 4:1 ja kuna pool hooaega lõppes tänase vooruga, siis Hollandis nö mitteametlik formaat ehk winterkampion (talvemeister) ongi just Eindhoveni sats. Järgmine nädal seisab 1 voor ees enne pikemat talvepausi, kuid on juba kevadhooaja algus. 1 silmaga edestatakse Ajaxit ja neljaga Feyenoordi.

                  Tänane mäng oli selgelt ühesuunaline liiklus ja parema realiseermise juures ja RKC kiipri tõrjeteta oleks võinud PSV skoorida ka kahekohalise arvu väravaid. Vertessen lõi kaks, Mwene ühe ja Gakpo penaltist neljanda. Götze värava võttis ära VAR kuna Vinicius oli söödu hetkel sulus. See hooaeg on vigastuste osas väga rohkearvuline ja hetkelgi on Madueke, Pröpper ja Thomas nendega eemal. Tänane mäng lisas sinna kategooriasse (loodetavasti lühiajaliselt) juurde Doani (peavigastus) ja Bruma (reievigastus). Õnneks on selle aasta viimane opponent Go Ahead Eagles ja nende eemalejäämine ei tohiks oluliselt üldist mängulist kvaliteeti vähendada, et kindel võit tabelisse kirjutada.
                  Wij komen terug met de cup in de hands

                  Kommentaar


                    18 voorus alistati kodus Go Ahead Eagles Mwene ja Gakpo väravatest 2:0. Võinuks rohkemgi skoorida, aga jäeti mitmed momendid realiseerimata. Teisel poolajal jäi Deventeri punt ka vähemusse ja see süvendas veelgi mängulise ülekaalu mõju. Eelmises voorus vigastada saanud Doan ja Bruma olid seekord eemal. Lisaks on laatsaretis varasemalt siis Madueke, Zahavi, Thomas ja Pröpper. Tänane võit tõstis taas Eindhoveni klubi tabeli tippu möödudes 1 punktiga Ajaxist. Nüüd ootab ees 3 nädala pikkune talvepaus ja seejärel algab hooaja teine pool võõrsilmänguga Groningeni vastu. Juba nädal hiljem tuleb Philips Stadionile külla aga ei keegi muu kui Ajax. Jaanuaris teadupärast toimub Aafrika karikas ja seetõttu peab pikemalt hakkama saama Sangareta, mis on kindlasti tuntav kaotus. Ilmselt peab tema rolli täitma kas Gutierrez või Boscgali/Pröpper.
                    Wij komen terug met de cup in de hands

                    Kommentaar


                      19 voorus ehk esimeses peale talvepausi alistati võõrsil Groningen Götze väravast 1:0. Esitus polnud eriti särav ja kuigi oli peale värava toonud olukorra veel mõni hea variant, siis Groningen oli teisel poolajal lähedal viigile kui ca 18 meetrilt löödud karistuslöök lendas latti. Olulisem oli eelkõige kolme punkti saamine, et hoida nappi edu Ajaxi ees enne järgmise vooru mängu nendega kodumurul.

                      Nagu sellele hooajale tavaks juba saanud on endiselt proleeme vigastustega. Kuna Sangare on Aafrika Cupil, siis enne veebruari temast abi ei saa ilmselt olema. Vigastused hoiavad eemal veel Zahavit, Viniciust, Madueket ja talvepausil sai selle ka Ramalho. Tema asemele otsitakse täiendust ja läbi on käinud rida mehi sh mitu Vitesse pallurit. Kuna aasta alguses otsustas profivutiga lõpparve teha Pröpper, siis tema asemele soetati Heerenveenist Joey Veerman. Potensiaaliga ründav keskpoolik, keda rihtisid ka Feyenoord ja augusti lõpus AZ. Eks näis kas ta suudab tippklubis oleva survega toime tulla ja läbi lüüa või kukub läbi nagu varasemalt subtop klubidest toodud mehed a la (Maher, Ramselaar).

                      Järgmisel nädalal on kavas kaks mängu, neist neljapäeval KNVB Bekeri 1/8 finaal Telstari vastu ja pühapäeval kodus liigamäng Ajaxiga. Ehk mõni kolmikust Zahavi, Vinicus ja Madueke on selleks ajaks mängukõlbulik.
                      Wij komen terug met de cup in de hands

                      Kommentaar


                        20 voorus alistuti kodus väga kaheldavast Ajaxi väravast 1:2. VAR ehk sotsiaalmeedias juba uue mõtte saanud Volgens Amsterdamse Regels otsustas mängu saatuse. Esimene poolaeg oli kehva mõlemalt poolelt ehkki külalised olid aktiivsemad ja väravale lähemal. Avavärava oleks võinud lüüa hoopis Eindhoveni mehed kui Ajaxi tsenderdusele sai jala värava ees vahele Obispo ja pall lendas sellest puutest latti. Peagi peale seda olukorda realiseeris Brobbey Tadici tsenderduse peaga väravaks. Poolaja lõpus asusid ka võõrustajad ründama ja Boscaglil oli hea võimalus viigistada kuid Pasveer päästis külalised hullemast.

                        Teise poolaja alguses seis viigistus kui Timberi veast napsas palli Gakpo ja mõne sööduga mängiti vabaks Götze, kes lõi täpselt palli taha nurka seisuks 1:1 Peale seda oli mitmel korral võimalus paremalt äärelt teravalt läbi murda kus Blindi aeglus tekitas Ajaxi jaoks ohtlikke olukordi. Doan seda paar korda tegigi kuid mõistlik oleks sisse olnud tuua kiiremad Vertessen ja Bruma, kes oleks ehk tulemuslikumalt esinenud.

                        2:1 seisule eelnes siis skandaalne olukord, kus Blind andis keskvälja suunas tsenderduse, kuid pall oli ilmselgelt üle küljejoone. VAR vaagis pikalt olukorda ja kohtunik Dannie Makkelie otsustas värava ära lugeda, mille lõi Mazzraoui.

                        Wij komen terug met de cup in de hands

                        Kommentaar


                          No kuule. Võta PSV värvi prillid eest. "ilmselgelt üle joone" on ikka kõva liialdus. Üks kaader näitas et justkui on üle ja teine näitas, et päris kindlasti ei ole. Selline 50 50 olukord.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Indrekolen Vaata postitust
                            No kuule. Võta PSV värvi prillid eest. "ilmselgelt üle joone" on ikka kõva liialdus. Üks kaader näitas et justkui on üle ja teine näitas, et päris kindlasti ei ole. Selline 50 50 olukord.
                            Ajaxi pooldaja ei saa ju muud juttu rääkida, sama teevad ka Hollandis klubi toetajad. Sellise kaaluga mängus teha selline otsus, kus iga poolpimegi näeb, et pall on üle küljejoone läinud. Kõik Hollandi suuremad portaalid väidavad sama, et võit tuli kaheldavast otsusest. Kui ausalt võita ei suuda, siis on abiks ikka kohtunikebrigaad.
                            Wij komen terug met de cup in de hands

                            Kommentaar


                              See vasakpoolne on kohutavalt kehv kaader. Pall on siiski külje pealt ümar. Ma pakuks, et 99% tõenäosusega oli osa pallist joone kohal. Parem küsimus on, miks ei ole seni suudetud normaalse nurga alt taoliseid olukordi võtta.

                              Kommentaar


                                No ma olen täiesti nägija ja kurat olen eelkōnelejaga nōus, et pall peab siiski täielikult üle joone olema ja neid kaadreid vaadates ühel justkui on, teisel aga päris kindlasti ei ole! Vōit tuli kaheldavast otsusest sellega ma olen nōus aga see otsus oleks olnud ka kaheldav kui värav oleks ära jäetud. Ja see “abiks on kohtunikebrigaad” ,seda ma poleks sinust oodanud. Ma saan täiesti aru, kui valus on meile kaotada, eriti sellisel viisil aga kurat vaevalt, et kohtunikud siin kedagi eelistasid. Tiitliheitlus pole veel läbi.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X