Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga 2005/06

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Meistrite Liiga 2005/06\'

Algselt postitas orbitaaljaam

las barcelona jõuab enne poolfinaali, kyll siis aega vedelikke manustada

Jõuab, jõuab .
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

ei jõua. ma nägin unes, et Benfica võitis 3:1, Miccoli lõi imekena kolli. aga finaal on Benfica-Villarreal. see oleks lõbus kõik saaksid vinguda jälle, et kuda finaali jõuti teenimatult ning tegelikud tugevad kukkusid ebaõnne, kohtuniku või lihtsalt keskendumise tõttu koduliigale välja

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Algselt postitas Devil

taku ära milani poolt kunagi ole, pahapaha sats

(A)

Sel aastal on enamasti edasi saanud need satsid kellele pöialt olen hoidnud. Õnneks Milan nende hulka kuulu.

Uskuge mind - Finaalis on Arsenal ja Barca.
        Kas on üldse võimalus, et Barca ja Arsenal seal kokku saavad? Ma mõtlen, et kas neid poolfinaalis kokku ei panda? Kui mitte, siis Kellega Arsenal kokku läheb? Villareali või milaniga?
        sigpic
        It's all about Football, Football and Nothing else.

Kommentaar

Algselt postitas elBiD

Algselt postitas Rein

Algselt postitas Devil

(A)

Sel aastal on enamasti edasi saanud need satsid kellele pöialt olen hoidnud. Õnneks Milan nende hulka kuulu.

Kas on üldse võimalus, et Barca ja Arsenal seal kokku saavad? Ma mõtlen, et kas neid poolfinaalis kokku ei panda? Kui mitte, siis Kellega Arsenal kokku läheb? Villareali või milaniga?
          villarreal-arsenal ja barca-milan. kui need teised ikka edasi saavad

Kommentaar

Algselt postitas Jasper

Algselt postitas Rein

Algselt postitas Devil

(A)

Aga taku* ei hakka Milani poolt olema ja sina pistad ka oma pöidla p*rsse ja meie Deviliga teeme teiel õlut! Deal?

türademaa... eino ma oleks pohhuilt milani poolt, kui milan mängiks mõne portugali satsiga või madriidi realiga vms...

aga eila olin lyoni poolt ma muidu mäntsesteri jumalate poolt aga need langesid välja.. ja siis olin l.pooli poolt aga nad kah said lakki

edit. täna arsekate poolt. eks näis kas keeran sitta neile või ei:P

Kommentaar

Minu poiss!!!
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo

nouan videokorduste kasutustelevottu kohtunike jaoks! krt nii ei saa ju palli mangida.
                Oled sa kindel?
                Eelmine nädal,Luzi staadion,tsenderdus kasti.......
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Algselt postitas lorenzo

nouan videokorduste kasutustelevottu kohtunike jaoks! krt nii ei saa ju palli mangida.
                  Oled sa kindel?
                  Eelmine nädal,Luzi staadion,tsenderdus kasti.......
                  täpselt, ka see. mind huvitab õiglus palliplatsil. siis ei ole kellegil kobiseda mingi ebaõigluse üle et mingi kohtunik soosis kedagi jne..väsinud juba sellest.
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo
                    täpselt, ka see. mind huvitab õiglus palliplatsil. siis ei ole kellegil kobiseda mingi ebaõigluse üle et mingi kohtunik soosis kedagi jne..väsinud juba sellest.
                    Videokordused tähendaksid selle jalgpalli lõppu, mida me praegu tunneme. Mina jään lõpuni nende vastaseks. Kuigi küllap on see ainult aja küsimus...
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Algselt postitas lorenzo
                      Videokordused tähendaksid selle jalgpalli lõppu, mida me praegu tunneme. Mina jään lõpuni nende vastaseks. Kuigi küllap on see ainult aja küsimus...
                      minu arust on see jalgpalli lõpp kui ikka asjad jäävad kohtunike poolt nägematta ja karistamatta. ja järjest hullemaks läheb, sest ka mäng läheb järjest kiiremaks. varsti polegi kohtunikul mõtet niimoodi kui ta neid asju ei näe
                      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo
                        minu arust on see jalgpalli lõpp kui ikka asjad jäävad kohtunike poolt nägematta ja karistamatta.
                        ei tea nüüd, 66nda aasta finaalist räägitakse siiamaani.
                        pigem lisab selline inimlik moment mängule midagi ...

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas lorenzo
                          minu arust on see jalgpalli lõpp kui ikka asjad jäävad kohtunike poolt nägematta ja karistamatta.
                          ei tea nüüd, 66nda aasta finaalist räägitakse siiamaani.
                          pigem lisab selline inimlik moment mängule midagi ...
                          et eileõhtune inimlik moment oli kui Materrazzi Sorinile litaka andis?
                          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo
                            vähemalt on millest täna rääkida.
                            see, kui mäng oleks jäähoki kombel peatatud ning mindud videokohtunikule helistama - mnjah.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas lorenzo
                              vähemalt on millest täna rääkida.
                              see, kui mäng oleks jäähoki kombel peatatud ning mindud videokohtunikule helistama - mnjah.
                              seda saaks ju ka teisiti lahendada. on ju nagunii 4.kohtunik platsi ääres. see jälgigu videolt ja kui midagi kahtlast, siis andku kohe väljakukohtunikule klappidesse teada, et tulgu jälgima. reageerida tuleks muidugi kohe. heal juhul nagu hokis, kuni mängu seiskumiseni.

või nii ongi tore?
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Nii hullult materazzil chicken wing ka ei olnud,eks tahtis peatada hoogu küll aga Sorin jooksis nii küürakil,et hoop tabas näkku.Kindel,et Materazzi vigastada ei tahtnud.Kaitse võitleb ja shit happens sometimes.Sama nagu Ruuttu taklaus,poleks Jagr kummardunud oleks täitsa tavaline taklaus olnud aga Jagr kummardas ja tuli välja nasty...
                                Ja video kohtunik tapaks tõesti selle mängu,mäng veniks pikaks jne
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X