Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
UEFA Meistrite Liiga
Collapse
See teema on kleebis.
X
X
-
Rääkides siis sellest, kuidas kellelgi on läinud see hooaeg, siis UEFA koefitsientide tabel hetkeseisuga:
Nagu näha, siis Saksamaa on väga nõrgalt esinenud sel aastal (faking Venemaal on ka oluliselt rohkem punkte). Inglismaal on kõrgeim koefitisent.Kommentaar
-
Naeruvääristamine? Inglismaa klubide saldo Meistrite Liiga Playoffis vs Barcelona/Real/Bayern/Juventus/Atletico alates hooajast 2012/2013. On oldud paaris 13 korda, edasi pole mindud kordagi. Jep. Null korda. Zero. Väravatevahe miinus 30. Et mis naeruvääristamisest me räägime? Pigem asjad on nagu nad on.
(jep, tean, nüüd sõnasin ära, Juve saab City vastu ning eeldatavasti ka sisse neilt. aga mis seal ikka)Kommentaar
-
Ma tean, aga vaata minu jaoks on jalgpall tihti väga emotsionaalne värk, seda on jube jube raske kirjeldada, miks näiteks Bayern ja Juventus mulle üldse ei meeldi.Naeruvääristamine? Inglismaa klubide saldo Meistrite Liiga Playoffis vs Barcelona/Real/Bayern/Juventus/Atletico alates hooajast 2012/2013. On oldud paaris 13 korda, edasi pole mindud kordagi. Jep. Null korda. Zero. Väravatevahe miinus 30. Et mis naeruvääristamisest me räägime? Pigem räägivad osad lihtsalt, et kuidas asjad on. Mitte ei jaura kuuendat aastat kestvast hirmsast ebaõnnest, mis Premmi pidevalt tabab
(jep, tean, nüüd sõnasin ära, Juve saab City vastu ning eeldatavasti ka sisse neilt. aga mis seal ikka)
Ja mis puutub Inglise klubidesse, siis võibolla naeruvääristamine polnud kõige õigem sõna, ütleme siis alahindamine. Jube kõva oleks näha, et mõni Inglise klubi läheks ja võtaks selle kõik ära nüüd. Aga veel toredam oleks, kui nad nüüd omavahel kokku läheks ja siis hiljem võtaks kogu poti ära. Seda on mõnikord raske väljendada, aga mul on oma värk sellega
Kommentaar
-
Allikas: https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert...crank2018.htmlAlgselt postitanud kasutaja Stok pooltKust said selle tabeli?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar