Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
UEFA Meistrite Liiga
Collapse
See teema on kleebis.
X
X
-
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend -
-
Ma arvan just,et kaevurid on väga ebameeldivad vastased barcale.Oleneb sellest mitu kolli barca kodus lööb neile.
Spurs on täielik lotomeeskond.Heal päeval võivad kõiki võita.
Manu ja chelsea tuleb igatahes jube mäng suure draamaga.
Schalke-inter paari kohta ei oska midagi öelda.Kommentaar
-
Schalke vs Inter on ultimate Saksamaa vs Itaalia bättle, mis saab jätku. Mõlema riigi viimased Euroopas konkurentsis olevad meeskonnad, Saksamaa just võtnud Itaalia CL-koha endale, nüüd selgub, kumb reaalselt kõvem riik on. Põhimõtteline shit ühesõnaga.Kommentaar
-
Plaan minna 12. apillil Man Utd - Chelsea mängu vaatama. Osab keegi soovitada, kus kohast pileteid osta? Olen leidnud igasuguseid saite, kuid peale arvustuste lugemist ei julge neid usaldada. Niisiis, kui leidub keegi teadjam, võiks oma kogemusi jagada
Kommentaar
-
Võrdsem oleks ta kindlasti ,kui võtta arvesse Man Utd vs Barcelona finaali kus Manul ei lastud mitte midagi teha.Kommentaar
-
See Manu Barcelona finaal oli paar aastat tagasi. Barcelona ei jää igavesti tugevaks ja ilmselt tuleb ka neil mingi hetk korralik madalseis taaskord üle elada. See on nii jalgpallis alati olnud ja jätkub ka niimoodi. Ma saan aru, et osadel Barca fännidel on ilmselt pallivaatamiskogemust nii 3 aastat ja siis tundubki, et nii ilusaks kõik jääbki ja nii ongi, aga tegelikult pole. Messi võib küll jääda maailma parimaks mängijaks, aga kaua ei saa sellise mängujoonisega edu olla. Igale rohule leitakse ju vastukäik.Kommentaar
-
No kui mitte muud, siis lõbus plärts vähemalt. Otse Mourinho kaamerasse.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
uefa juhtkond koosneb absoluutsetest debiilikutest, mun*ipeadest kes toetavad jalgpallis sukeldumist!!! mul pole lihtsalt sõnu..........mis moodi ei tulnud ühelegi barka mängijale karistust sukeldumiste eest?? miks?! see on täiesti masendav, mis toimub.....uefa/fifa lihtsalt pooldavad sukeldumist jalgpallis. siit saavad kindlasti palju indu juurde teised noormängijad, kes veel sukeldumist ei harrasta. see on ikka masendav, mis härrad seal uefas on.....
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar