Meistrite Liiga pole meistrite liiga, seal ei mängi ainult meistrid. Fake league hehe. See juba olemuselt ongi juba superliiga, et kõik rahakad mahuksid paati ja teenida teenida teenida
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
UEFA Meistrite Liiga
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOot, kas see tähendab seda, et kui võtad vähemalt 3 võitu, siis oled kindlalt 24 parema seas ja saad juba alagrupifaasist edasi? Nagu, et, noh, kuskohast siis rohkem põnevaid mänge tuleb?
Kommentaar
-
Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustPõnevus tuleb sellega, et koefitsendi järgi peaks vist kõvemad klubid rohkem teineteisega juba alagrupis mängima (?). Kuigi nt sel aastal olid samas alagrupis juve-Barca (võimalik, et Ronaldo ja Messi kohtusid viimaseid kordi jalgpallimurul). Ma küll vist vaatasin neid mänge, aga mingit emotsiooni küll ei mäleta.. ma isegi ei tea mis nende seis jäi
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAa, ok, et siis pole põnevus oluline, vaid see, et iga voor kaks raskekahurit kokku läheksid? Coolcoolcoolcool, eks siis saab jälle kevadel vaatama hakata.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustLoositakse varem, jup. Praegusesse kalendrisse lisamängude surumise korral oleks see vist üsna välistatud, et sa ei tea, kus ja kellega sa nädala-kahe pärast mängid.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustReal Madrid võidab Man City vastu meistrite liiga finaalis..Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAa, ok, et siis pole põnevus oluline, vaid see, et iga voor kaks raskekahurit kokku läheksid? Coolcoolcoolcool, eks siis saab jälle kevadel vaatama hakata.
Isiklikult on mulle see uus struktuur alati meeldinud, kui ma sellest õigesti aru sain..Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMitte päris. Esiteks tulevad sellised mängud juurde kus võitja saab play offidesse ja kaotaja langeb välja - põnev. Awesome kui seal oleks dortmund vs real näiteks, aga isegi siis on põnev kui on 2 lambi satsi, sest üks saab kindlalt play offidesse jne.
Isiklikult on mulle see uus struktuur alati meeldinud, kui ma sellest õigesti aru sain..
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKas on mingi hea põhjus, miks peab finaali asukoha mitu aastat ette määrama? Praegu võiks mäng vabalt toimuda kusagil Leicestershires, aga ei, lennutame inglased (mängijad ja fännid!) Istanbuli. Ma saan aru küll, et kui ainult finalistide põhjal staadion valida, siis perifeerias ei toimuks enam kunagi ühtegi finaali.. aga mis siis?
2021 Istanbul
2022 Sankt Peterburg
2023 München
2024 Wembleythe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar