Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuna midfielder tegi juba statistikat poolfinaali jõudnud klubide osas, siis panen siia ka Euroopa arvamuse kolme Meistrite Liiga poolfinaali jõudnud meeskonna suhtes.
Kuna midfielder tegi juba statistikat poolfinaali jõudnud klubide osas, siis panen siia ka Euroopa arvamuse kolme Meistrite Liiga poolfinaali jõudnud meeskonna suhtes.
Ülalviidet artikli võib kokku võtta ühe neljatähelise sõnaga, aga mina viisaka inimesega muidugi selliseid sõnu avalikult ei kasuta.
See teema siin on muuseas UEFA karikas.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Sevilla oli ka sitt. Midagi väga tõsist üritati teha Keržakovi sissetuleku järel, kuid siis oli juba hilja. Tublid poisid sealt Pamplonast. Espanyol-Osasuna oleks tõesti üsna kõva (ja üllatav) finaal.
Sevilla - Osasuna esimene poolaeg oli päris huvitav. Vaatasin peamiselt Dani Alvesi pärast, keda juba aastaid 'pooliga seostatakse. Ega ma väga kindel pole tema võimekuses Premieri kontekstis, aga agar tegelane on tal küll. Ei olnud pea ühtegi Sevilla rünnakut, kus pall tema käest läbi poleks käinud. Väga tihti kippus äärelt keskele. Vigu ja pallikaotusi oli muidugi ka omajagu. Aga tõesti agar vennike. Kuluks ehk ära.
Lisaks meeldis mulle veel selle Luis Fabiano tegevus. Sellel mehel paistab olevat klassi.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar