Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

UEFA Karikas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Viasat Sport 2: Fiorentina - PSV
    Sat1: Bayern - Getafe
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

zenit võitis võõrsil leverkusenit 4-1 , ma ei arvaks , et leverkusen nüüd poolfinaali pääseks .

Kommentaar

Zeniit 4-1 leverkusen . See küll üllatus oleks arvanud, et leverkusen võidab.

Kommentaar

OJEE!! Vat see on saksa jalgpall, raisk! Mis sest et itaallase esituses....

Kommentaar

See eilne get-bay mäng ja ka teisipäevane liv-ars tuletasid mulle meelde, mis asi see jalgpall selline on ja miks ma seda vaatan. Koondise sudimiste ja eesti klubide esituste valguses olin seda juba vaikselt unustama hakanud....

Kommentaar

aga PSV - Fiore ? :P

Getafe - Bayern oli lihtsalt uskumatu, eriti see kuidas Bayern täiesti tühja koha pealt 2 kolli põrutas.
              Algselt postitas Iceman
              Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Algselt postitas hofnar Vaata postitust

Getafe - Bayern oli lihtsalt uskumatu, eriti see kuidas Bayern täiesti tühja koha pealt 2 kolli põrutas.
                hispaanlased ei põrutanud siis kohe lisaaja alguses tühjalt kohalt samuti 2 kolli?
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Kui nii vaadata, siis lüüakse ju absoluutselt kõik väravad maailmas tühjalt kohalt.

Kommentaar

maailm on ise yks tyhi koht.

Kommentaar

No küll täna Zeniit näitab neile ülbetele baiernlastele, kuidas tühja koha peealt lüüakse

Kommentaar

Vperjod Zenit! Kui saksast viigiga tulevad , võivad finaali saada.
                        FCF Forever

Kommentaar

Schlaudraff-Podolski ründeliini Bayernil siiski pole, kuid Klose pole samas viimasel ajal ülisärav just olnud...Usun, et Zeniit peksab Bayerni siiski kasti.

Kommentaar

Mis Tonil viga on ,et publiku seas istub?

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                              Mis Tonil viga on ,et publiku seas istub?
                              mis sul viga on, et sa internetti ei oska kasutada?

• Toni will sit out this first leg after picking up yellow cards in both quarter-final matches against Getafe to earn his second suspension of this season's UEFA Cup.

Kommentaar

Algselt postitas Peppone Vaata postitust
                                mis sul viga on, et sa internetti ei oska kasutada?

• Toni will sit out this first leg after picking up yellow cards in both quarter-final matches against Getafe to earn his second suspension of this season's UEFA Cup.
                                Kle rahune maha tont. Ma vaatan mängu samal ajal ja ei hakka praegu ringi kolama netis.
                                Mis sul endal viga on?

Kommentaar

Working...
                                X