Lisaaeg nüüd tuligi. Tore iseenesest, et Espanyol kümne mehega vastu suutis pidada.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
UEFA Karikas
Collapse
X
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustLisaaeg nüüd tuligi. Tore iseenesest, et Espanyol kümne mehega vastu suutis pidada.FCF Forever
Kommentaar
-
Iraizoz on jah Espanyoli onnejumal seal varavas. no mitte kuidagi ei saanud vastased mangu jooksul palli varavasse. ja seda juba mitmendat mangu jarjest. kahjuks jah penalteid ta miskiparast ei oska torjuda.
aga super esitus hispaanlaste poolt. igatahes suudeti Euroopale pakkuda kvaliteetset meelelahutust. kahju muidugi et punane kaart asja ara rikkus vahe.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Vaatasin ka ja ma olin sügavalt pettunud ,kui õnne jumal jättis pennude ajal väravavahi õnnest ilma, vähemalt Kanute löögile saadud pöial (vist) oleks tõrjunud kuiva ilma puhul (puht minu isiklik arvamus) aga jah läks nagu läks. Kui võrrelda kooseise siis jah täisarvulisenagi tundub Espanyol paberil nõrgem aga seda enam oli mu üllatus ,kui sellisest raskest emotsionaalsest laksust nagu see Sevilla lisaaja värav oli, ja ikka tuldi välja. Kui aus olla siis jah , tiba olin kallutatud, kuna soovisin, et selline "õnnetu" talent nagu väike Budha (sry õigekiri ) lõpuks võiks ka teenida suuremat sorti karika. Aga tea kas nüüd see kuulujutul põhinev "sosin" De La Pena siirdumisest Real i saab nüüd hoogu.(?)Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar