320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    See on ikka võimas vaatepilt, kus elupõlised foorumlased, kes on jalgpalli sees nii kaua olnud ja näinud ja kuulnud nii mõndagi, teevad nüüd näo ja mängivad eilesündinud tagurlast, et nad ei saa munnigi aru kus probleem on ja miks seal asjad lappesse läksid.
    Väga suur vahe on selles, kas kohtunik ütles kogemata valesti või tegi seda pahatahtlikult. Antud juhul kohtunik eksis sõnakasutusega, ta ei mõelnud mitte midagi halba. Selle eest tuleks tõesti vabandada ja see kukkus väga halvasti välja. Tänapäeva väga tundlikus ühiskonnas on see vägagi päevakajaline, tõesti läks valesti ja vabandus oleks kohane.

    Samas tekib küsimus, et mille eest Webo minema saadeti? Millega ta siis hakkama sai? Sellest ei räägi keegi. Samuti ajas mind natukene kettasse see, et Demba Ba tuleb ja toob paralleele stiilis “white boy”. Kui teise nahavärviga mängijad soovivad austust ja respekti, siis nad ei tohiks ise ka olla silmakirjalikud teatud olukordades. Alates “Chinese shitist” ja NBA case’ist. Need on väga negatiivse alatooniga ütlemised, mis minu meelest on päris kohatud. Ja nende ütlejad käivad sirge seljaga ringi ning räägivad kuidas nemad ei ole rassistid ja kõik on õige!? Nemad on ainult kannatajad. No t*ra ei ole ju ainult nii.

    Austada tuleb KÕIKI inimesi. Ei ole vahet mis rahvusest sa oled või välja näed. Tänapäeval teistsuguse arvamuse avaldamise eest lüüakse kohe risti, selle asemel, et adekvaatset diskussiooni arendada. Kas mingid asjad on läinud üle käte? Kas osadele on lubatud rohkem? Mis on õige arvamus? Kuidas saab diskuteerida nii, et sind rassistiks ei tembeldata? Kuidas on see regiooniti erinev? Mis moodi võib inimese poole üldse edaspidi pöörduda. Näiteks kõlama jäänud kommentaar, et teatud religioonides näpuga näitamine on ka solvav. Rassismiga tuleb võidelda, olen 100% nõus, aga reeglid võiksid kehtida kõikidele osapooltele ja üheselt ning need oleks vastavalt ka karistatavad.

    Mina ei ole süüdi, et ma olen sündinud Eestis ja minu naha värv on selline nagu on. Mina ei tunne, et ma oleks parem inimene kui näiteks kohalik venelane või teisest rassist inimene. Aga ikka tembeldatakse teatud naha värviga inimesi üheselt rassistideks. Siin tuleb igas lauses valida sõnu, sest kui midagigi saab kaheti mõista, siis alati võetakse see halvem pool ja saad oma löögid sisse.
    Last edited by Silver; 09.12.20, 13:38.

    Kommentaar


      Algselt postitas Iceman Vaata postitust
      Te kas ei taha aru saada, oletegi rassistid, või olete lihtsalt lollid. Nagu kuidas saab see teie arvates olla aksepteeritav, et organisatsioon, mis igalpool räägib ja teeb tööd selle nimel, et inimesi ei eristaks nahavärvi järgi, et nagu kuidas selline käitumine organisatsiooni esindava kohtuniku poolt saab olla teie arvates eetiline?


      Kui keegi käitub kohatult või kellegil on kellegi käitumisest tulenevalt paha olla, siis päris hea lahendus on, kui öelda, et palun ära tee nii.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

      "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

      "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

      Kommentaar


        John Barnes on samuti Twitteris kohtuniku kaitseks välja astunud. Andke tuld nüüd ja süüdistage teda ka tagurluses, rassismis ja nõuka-aegsuses.
        "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

        Kommentaar


          No ilmselgelt on John Barnes rassist ja vihkab musti...oh, wait....

          Kommentaar


            Nii katse kaks. Diiva juba suutnud juhtima viia PSG

            Fino alla fine FORZA JUVE

            Kommentaar


              Kas Neymar andis pennu Mbappele, et teda rassismis ei süüdistataks?

              Kommentaar


                Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                John Barnes on samuti Twitteris kohtuniku kaitseks välja astunud.
                siis kõik korras
                ★★★★★★

                Kommentaar


                  Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
                  siis kõik korras
                  No see mees oli omal ajal üks väheseid mustanahalisi mängijaid Inglismaal sel tasemel ja tema sai rassismi omal nahal tunda. On praegugi üks rassismivastase võitluse eestvedajaid. Tema arvamusel on kindlasti rohkem kaalu kui misiganes nolgil, kelle teadmised rassismist on vaid televiisorist ja YouTube-i videotest ammutatud.

                  Ahjaa, kui sa tahad niiväga nõukaajast rääkida, siis millegipärast meenutab üks teine klikk siin nõukaaega. Nõukaajal nägid seltsimehed kõikjal fašismitonti, nüüd nähakse rassismitonti. Paralleelid on ilmsed.
                  "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

                  Kommentaar


                    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                    Kas Neymar andis pennu Mbappele, et teda rassismis ei süüdistataks?
                    Pigem diival hakkas kahju, et Mbappe pole aasta aega suutnud CL's skoori teha
                    Fino alla fine FORZA JUVE

                    Kommentaar


                      USAs sai vahepeal professor kinga kuna öpetas Hiina keele hääldust mis kölas ka nagu "neeger": https://www.bbc.com/news/world-asia-china-54107329

                      PSG ja Erdogani klubi aafriklased teavad kindlasti kaasa tunda, mis tohutut rassismi öpilased tunda said: https://twitter.com/cabot_phillips/s...16424276578305

                      Solvumiskultuur täiesti uuel tasemel. Go woke!
                      “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

                      Kommentaar




                        PSG-Basaksehir 5-1

                        Mäng kujunes ikka väga ühekülgseks. Tundub, et türklasi häiris see eilne intsident ikka väga, sest esimene poolaeg polnud nad väga mängus sees. Igatahes diivale see sobis, kes skooris kaks kiiret väravat ja siis teenis pehme penalti, mille lahkelt andis hoopis Mbappele. Igatahes üllatav tegu, sest nuh paljud ikka arvasid, et tahab oma kübara kätte saada. Kübara ta muidugi sai kätte. Mbappe skooris veel ka korra, kui Di Maria ei hakanud isetsema ja kena söödu andis.

                        PSG näitas kõvat minekut selles mängus. Rafinha ja Verratti toimisid väga hästi rünnakute ehitamisel. Diiva ja Mbappe võtsid enesekindlalt ka ette. Diiva esimene värav oli tõeline iludus. Türklased said auvärava ka kirja, kui pall nende jaoks õnneliku põrke järel Navase selja taga maandus. Tänu suurele võidule saadi alagrupis ka esikoht kätte.

                        Järgmiseks vaja nädalavahetusel Lyon maha murda, siis oleks igati hea nädal.
                        Fino alla fine FORZA JUVE

                        Kommentaar


                          Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                          Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

                          Kommentaar


                            Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                            Ülimalt classy liigutus ju selle jabura olukorra järel.

                            Kommentaar


                              neeger sõimas mustlast (või vastupidi. või mõlemat), ühed mittevalged mõlemad!

                              Kommentaar


                                Verratti muidugi nõuab siin UEFA poolset karistust sellele kohtunikule jub . Väga jabur olukord, kus vaene kohtunik on juba rassistiks ära tembeldatud avalikkuse poolt. Keegi väga ei julge tema toetuseks välja ka astuda, sest nuuh siis nagu toetaks rassismi vmt. Diiva saab rahus BLM pilte postitada, kuigi paar kuud tagasi kutsus Sakai'd ''chinese shit''
                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X