Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Rocheteau
    replied
    Huvitav, et meedia hakanud vahutama, et Messi polevat rahul Pochi taktikaga. Et tema süsteemis polevat Messil vabadust vmt. Samuti on uudised ilmunud, et väidevalt pole Qatari emiir rahul Pochi tööga, kuna pole suutnud panna meeskonda korralikult mängima veel. Huvitav ajastus neil uudistel, tehakse jälle üks puhastus enne jõule nagu eelmine aasta?

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    pärast Messi ballon doori võitu pole ma enam PSG mänge vaatanud, kuna olen siiani vihane, et talle see tiitel anti..

Homme peaks kerge lohutus tulema, sest kavatsen vaadata kuidas Bayern koos Lewandowskiga Barcelona vastu vähemalt viie väravaga võidab. Usun, et terve meeskond on vimma täis ja elatakse ennast korralikult välja homme.
    Sa pole millestki ilma ka jäänud, üks ja sama kangutamine

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    pärast Messi ballon doori võitu pole ma enam PSG mänge vaatanud, kuna olen siiani vihane, et talle see tiitel anti..

Homme peaks kerge lohutus tulema, sest kavatsen vaadata kuidas Bayern koos Lewandowskiga Barcelona vastu vähemalt viie väravaga võidab. Usun, et terve meeskond on vimma täis ja elatakse ennast korralikult välja homme.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Mängus, kus midagi kaalul pole, paneb Poch ikka starterid sisse. Võiks ju neid värskena hoida nädalavahetuse mängu jaoks Monaco vastu, ei? Saaks ju anda minuteid noortele ja pingipoistele.

La composition du PSG face à Bruges selon L’Équipe : Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Kehrer (ou Diallo), Mendes – Gueye, Verratti, Wijnaldum – Di Maria, Messi, Mbappé.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied

Lens-PSG 1-1

Võõrsilt pääseti viigiga tulema. Selleks oli vaja Mbappel sekkuda ning anda üks hea tsenderdus kasti, mille Gini õnneks ära suutis realiseerida. Aga muidu jälle sama emotsioonitu ja tuim esitus, mis viimasel ajal kombeks. Messil võibolla oli natuke aktiivsem aga muidu pettumus, kuidas ta ikka ei viitsi väga pingutada väljakul. Navas tegi piinliku praagi enda kohta. Ju siis see võistlemine Donnarummaga on mentaalselt hakanud mõjuma talle. Icardi oli masendav ning Messi sai oma silmaga kinnitust, et oli õige tegu teda koondisest eemal hoida. Di Maria ei suuda enam seda maagiat regulaarselt toota, mis varasematel aastatel. Monaco võiks järgmises mängus piinliku kaotuse pakkuda PSG'le, võibolla siis on sunnitud Poch meeste peale karjuma või taktikat muutma vmt.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Seda on piinlik kommenteerida ka, mis väljakul toimub ja mis suhtumisega mehed on väljakul . Ma loodan, et Lens võidab 3-0, et võibolla siis ärkavad mõned mehed üles vmt

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Lens mängis väga hea esimese poolaja. Liigas polegi keegi veel see hooaeg nõnda PSG'd ära surunud. Navast peab muidugi tänama, et poolajaks väravat ei imetud. Rünnakul mõned momendid tekkisid aga need pigem vastaste lohakusest. Messi ja Icardi muidugi raiskasid mõlemad hiilgavad võimalused. Lõhnab jälle sellise mitte teenitud võidu järele, kus mängitakse sitasti aga punkte korjatakse. Pochil annet on, et viia mängupilt iga mänguga aina viletsamaks.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Argentiina trio siis alustab ründes, kuna Mbappe väsimuse tõttu pingil.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Nice vastu impotentne olnud Di Maria, Mbappe, Messi trio saab uuesti end proovile panna täna õhtul võõrsil Lensi vastu. Navas peaks väravasse naasma ning Bernat peaks vahelduseks alustama. Lensi kodupublik hakkb korralikku möllu kindlasti tegema.

La composition d'équipe du PSG à Lens selon la presse : Navas - Kehrer, Marquinhos, Kimpembe ou Diallo, Bernat - Verratti, Paredes, Gueye - Messi, Mbappé, Di Maria

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    PSG on kohutav. Kogu taktika seisneb 10 mittekuhugiviiva söödu andmises, siis leitakse Messi üles ja siis loodetakse, et ta teeb midagi. Siis Messi ei tee midagi ja siis kõik otsast peale. Ma muidu vaatasin teist poolaeg ja isegi sellise mängupildiga oli PSG-l 2 head võimalust, kui Messi viis Mbappe ja Di Maria üks ühele, samas joppas, et Dahlberg meetri pealt posti lõi.

Ja kõige masendavam on see, et PSG juhib mingi kvadriljoni punktiga seda tabelit.
    Lisaks mu meelest on üsna masendav, et kui pall äärele mängitakse, siis tsenderdust ei otsita üldse. Ning ka see, et keegi kasti ei liigu, kui võimalus on tsenderdus anda. Alati liiguvad ründavad mängijad kastist välja, et söödule vastu tulla . Ning mul on alati tunne, et kõik vastased on mingil määral Pochi taktika läbi hammustanud. Kui pall Messile, diivale või Mbappele läheb, siis ruttu kaks meest peale katma ja korras. Et jah sul on õigus, mängupilt ründes pole üldse veenev, kuigi palli hoitakse korralikult.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust

Need t-särgid
    "PSG city of Lights, 50 years of legend"

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
    Donnarumma ja Messi näitasid kodupublikule oma võidetud karikaid

Need t-särgid

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    PSG on kohutav. Kogu taktika seisneb 10 mittekuhugiviiva söödu andmises, siis leitakse Messi üles ja siis loodetakse, et ta teeb midagi. Siis Messi ei tee midagi ja siis kõik otsast peale. Ma muidu vaatasin teist poolaeg ja isegi sellise mängupildiga oli PSG-l 2 head võimalust, kui Messi viis Mbappe ja Di Maria üks ühele, samas joppas, et Dahlberg meetri pealt posti lõi.

Ja kõige masendavam on see, et PSG juhib mingi kvadriljoni punktiga seda tabelit.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied

PSG-Nice 0-0

Galtier tegi taktikaliselt jälle Pochile ära. Midagi pole öelda, väga hästi istusid kaitses ning ootasid oma momendid kontrasse minekuks ära. Ainult Donnarumma sekkumine suutis värava puhtana hoida PSG poolel. Pool hooaega on möödas ning võib küll väita, et Mbappe see hooaeg arengut edasi teinud pole. Tema finishingut on piinlik juba vaadata. Ma saan, et tuleb paar mängu sisse, kus ei õnnestu palli väravasse saada, aga temal neid juba üsna mitu. Messi ei suutnud ka uskuda, peale kandikul antud sööte, et kuidas Mbappe suutis need ära munada. Messil olevat pisike külmetus küljes, et tema esitust ei hakka hindama. Hakimist olen juba varem ka rääkinud aga, ju siis on Pochilt antud korraldus, et enam vastaseid ette ei võtaks äärel ning otsiks alati söötu vmt. Di Maria oli samuti natuke pettumus täna. Verrattit oli hea väljakul näha, loovust tuli tema sisse toomisel kohe juurde.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Nice pani päris hästi tegelikult söödukanalid kinni, kui kastile lähemale jõuti. Galtier on järjekordselt hea kodutöö teinud. Donnarumma päästnud hullemast hetkel. Poch võiks Rafinha juba tuua.

Leave a comment:

Working...
X