Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitas decrakas Vaata postitust
    Vaatasin arvutis live vs milan... Kvaliteet nigel pildil
    Ma testisin selle Viaplay ära ning mul oli täitsa OK kvaliteet, mina ei nurise.

Leave a comment:

• decrakas
    replied
    Vaatasin arvutis live vs milan... Kvaliteet nigel pildil

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Nagu ma ühes teises teemas soovitasin, siis praegu ju no-brainer kolm kuud 3,33 eest. Ehk siis näeb alagrupimängud ära.
    See hind on tõesti soodne, aga kuidas selle kvaliteediga lood on?

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
    Olen nüüd sunnitud CL mänge ka striimist vaatama, ainult CL pärast vast ei hakka Viaplayd võtma. Kas sul oli au kommenteerida mängu?
    Nagu ma ühes teises teemas soovitasin, siis praegu ju no-brainer kolm kuud 3,33 eest. Ehk siis näeb alagrupimängud ära.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
    Olen nüüd sunnitud CL mänge ka striimist vaatama, ainult CL pärast vast ei hakka Viaplayd võtma. Kas sul oli au kommenteerida mängu?
    Jeps. Mõtlesin uurida, et kudas oli.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Kus kanalist kohalikud PSG fännid mängu vaatasid eesotsas monseur Rocheteauga? Kui Viaplayst, siis kuidas kõlas?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    BT sports

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kus kanalist kohalikud PSG fännid mängu vaatasid eesotsas monseur Rocheteauga? Kui Viaplayst, siis kuidas kõlas?

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied

Bruges-PSG 1-1

Bruges tegi väga hea mängu, sest terve mängu vältel hoiti korralikku pressingut peal. Nõnda suudeti diiva ja Messi jooksud ära elimineerida. Kahju, et Kimpembe jälle see ebaõnnesõdur oli, kelle puutest pall väravasse läks. Muidu esimese värava ehitas kenasti Mbappe ning realiseerijaks vanameister Herrera, peaks juba hooaja neljas värav olema kahe sarja peale. Muidu jah, oli PSG mäng rohkem selline, et anname lihtsalt palli kas Messile, diivale või Mbappele, ning vaatame mis saama hakkab. Kahju, et Mbappe jälle vigastada sai. Loodetavasti võeti lihtsalt välja, et hullemat vältida. Vähe kvaliteetsema tiimi vastu tuli kenasti välja ka Hakimi üks nõrkus ehk kaitsmine. Ehk kui pikalt pidevalt ründesse joosta, siis mingi hetk jääb su nurk ju vabaks. Tore oli Messit rohkem aktsioonis näha, kuid tundub, et seda maagiat tal enam pole, et üksi meeskonda tassida. Diiva oli suht pettumus, kui aus olla. Selles olukorras, kus teda särgist sikutati ning tee oli vaba värava alla, iseloomustas teda hästi. Iga teine ründaja oleks lõpuni mänginud olukorra, kuid diiva lihtsalt otsustas seisma jääda ja kohtunike suunas kätega vehkida .

Pochil muidugi nüüd mõtteainet küllaga, sest sellise trioga on keskväli pideva surve all, kuna keegi triost ju tagasi ei tööta. Loodan, et Bruges kodus mängib sama veenvalt ka teiste vastu

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Paredes vaja välja võtta, pääses korra punasest ning siis ei viitsinud Vanakeni tagasi trackida värava puhul . Igatahes Bruges on väga hea olnud pressingu tegemises. Muidugi Messil jäi napilt puudu ka imelisest väravast. Nsoki ja diiva duellid on tulised, ning teisel poolajal tasub nende mõlema kollase kaardi peale panustada.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Allez!

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Täna alustatakse uut CL hooaega Brugesi vastu võõrsil. Esimest korda peaks diiva, Mbappe ja Messi trio alustama. Kuna Verratti suutis koondise eest mängides vigastuse korjata, siis saab Herrera jälle alustada. Di Maria jääb kaartide tõttu eemale. Väravas peaks Navas olema, kuna Donnarumma sai viimases liigamängus peale.

Navas - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo - Herrera, Paredes, Wijnaldum - Messi, Mbappé, Neymar

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied

PSG-Clermont 4-0

PSG suutis senise hooaja üllataja 4-0 kodus paika panna. Clermont sai siit õppetunni, et PSG vastu ei tohiks nii ründavalt mängima tulla. Mbappe ja Hakimi jaoks tähendas see rohkem ruumi kontrasse minekul ning suuresti ka nende kahe aktiivusele see võit ka võeti. Donnarumma tegi debüüdi, kuid tal midagi suurt teha polnud, siis Clermont midagi ohtlikku ei tekitanud tema suunal. Rafinhat ja Danilot sai üle pika aja näha. Esimese puhul oli näha, et mänge on rohkem vaja. Danilo oli päris hea kaitsjate ees. Mbappet jälle vilistati mängu alguses, kuid peale lõpuvilet juba aplodeeriti.

Tähtis uudis see, et Gobert käis enne mängu riietusruumis Jordani särke selga proovimas.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitas feedme Vaata postitust
    Herrera nii heas vormis, et isegi Verratti peab muretsema hakkama oma koha pärast.
    Ausalt öeldes peale nende kahe värava, ta väga silma ei paistnudki. Teisel poolajal kadus üldse ära.

Leave a comment:

• feedme
    replied
    Herrera nii heas vormis, et isegi Verratti peab muretsema hakkama oma koha pärast.

Leave a comment:

Working...
X