320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts



    Real Madrid- PSG 2-2

    Suht kesise esitusega saadi ikkagi viik kätte. Selleks peab tänama Navast väravas, kes tegi lausa 10 tõrjet mängu jooksul. Ning muidugi Reali kaitsjate uimasust mängu lõpus. Varane imelik palli puuude näiteks. PSG väravate eest hoolitsesid Mbappe ja Sarabia. Mbappe jaoks oli tegemist 100 kohtumisega PSG särgis. Muidu oli Real parem meeskond platsil. Surusid kenasti ning tegid mängu ehitamise väga raskeks. See Courtois punane ja seejärel tühistamine oli korralik arusaamatus. Isegi lives tundus, et Marcello floppas ning ka kordusest kenasti näha, et floppas aga leiti, et oli viga.

    Diiva oli jälle sitt. Nagu tõesti vaja ta sügavale pingile ära istutada, et ta kurat teeniks oma minutit välja vmt. Aga seda ei tehta mitte kunagi. Mbappe ka kahjuks enam söötu ei jaga ning proovib ise teha. See olukord, kus Icardi oli vaba ja otsustas ise peale lüüa oli ehe näide sellest. Diiva mõjud annavad vist tunda.

    Navas conceded a goal for the first time in the competition this season, but the Costa Rica international was imperious. He made ten saves to frustrate his former club, much to the delight of his current one.
    Kylian Mbappé played his 100th match for PSG tonight:
    70 goals, 36 assists.
    Fino alla fine FORZA JUVE

    Kommentaar


      Diiva pigem hetkel kaks probleemi. Üks, ta oli pikalt vigastatud (või mis iganes tal viga oli) ning teiseks on ta mõtetega juba Hispaanias mängimas. Ma arvan, et suurepärane võimalus oleks sel aastal teha suur tõuge CL-i tiitli suunas, sest suvel ilmselt lahkuvad Mbappe, Neymar, Cavani ning veel ilmselt 1-2 algrivistuse mängijat.
      "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

      Kommentaar


        Algselt postitas football2u Vaata postitust
        Diiva pigem hetkel kaks probleemi. Üks, ta oli pikalt vigastatud (või mis iganes tal viga oli) ning teiseks on ta mõtetega juba Hispaanias mängimas. Ma arvan, et suurepärane võimalus oleks sel aastal teha suur tõuge CL-i tiitli suunas, sest suvel ilmselt lahkuvad Mbappe, Neymar, Cavani ning veel ilmselt 1-2 algrivistuse mängijat.
        Kui diivast lahti saaks oleks suurepärane. Arvestades, milline Mbappe vorm siiani on olnud ja kuidas ta lepingupikendamist väldib, siis võibolla tõesti parem oleks kui liigub Reali. Ta ju nagunii vihjanud, et tahab suuremat väljakutset jne. Cavanist oleks väga kahju aga samas ka arusaadav, et soovib end kusagil veel proovile panna ja lisaks ka vanus turjal. Ehk tõesti viimane võimalus selle koosseisuga seda CL tiitlit sihtida.
        Fino alla fine FORZA JUVE

        Kommentaar


          Nagu arvata juba oli, siis tänane PSG mäng Monacos lükatakse edasi ägedae vihma tõttu.

          Tonight's match between AS Monaco & PSG will not happen owing to heavy rain
          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            Täna miskine mäng.

            Fino alla fine FORZA JUVE

            Kommentaar




              PSG-Nantes 2-0

              Midagi veenvat ei olnud aga võit kirjutati tabelisse. Skoori tegid Mbappe, kes realiseeris Di Maria kena söödu. Ning diiva, kes sai oma värava penaltist, kui muidu hiilgava mängu Nantes väravas teinud Lafont hiljaks jäädes Icardile kastis selga jooksis. Navas oli järjekordselt fantastiline väravas. Väga tore on näha, et väravas seisab mängija, kes iga mäng toob paar uskumatut palli nurgast ära. Lisab kõvasti enesekindlust meeskonnale juurde. Diiva oli aktiivsem kui eelmine mäng Lille vastu. Tema üks värav tühistati VAR tõttu. Mbappe oli ka aktiivne, kuid tema puhul on realiseerimine jätkuvalt probleem. Võiks nagu rohkem neid väravaid tulla, arvestades võimalusi. Keskväli oli üllatavalt vilets, võibolla seetõttu, et Draxler oli seal. Cavani sai ka korraks mängu lõpus peale aga vussis paar kena olukorda ära. Tundub, et tema aeg hakkab läbi saama ning vaja uut väljakutset kusagil mujal. Viimasel ajal tulnud palju jutte, et talle meeldivad Atletico projekt. Olevat ka Simeonega juba vestelnud jne.


              Cavani oma parimatel päevadel

              Fino alla fine FORZA JUVE

              Kommentaar


                Täna raske Montpellier võõrsil.

                Fino alla fine FORZA JUVE

                Kommentaar




                  Montpellier-PSG 1-3

                  Teise poolaja paari individuaalse soorituse pealt võeti 3-1 võit võõrsil. Montpellier tegi mängu suht raskeks. Appi tuli ka Paredese omavärav, mille ta löi käega. Kohtunik lubas jõuliselt mängida, mis sobis Montpellier mängijatele. Muidugi Mendes tuli ka appi oma lollakate vigadega ning jättis kodumeeskonna vähemusse teisel poolajal.

                  Skoori tegi diiva karistuslöögist. Mbappe ning Icardi. Kahju, et Tuchel ohverdas meeskonna parimas vormis oleva mängija. Nimelt istus Di Maria pingil. Diiva sai küll värava kirja ning tabas korra ka posti aga muidu jäi silma pallikaotuste ja teesklemisega. Mängu lõpus oli diiva vastaste ründaja Delortiga sõimelnud jne. Ning Mbappe oli pahane, et Tuchel ta viimastel minutitel välja võttis. Hakkab see staari värk noormehele ikka pähe lööma.

                  Montpellier saab siit paar trahvi kaela , kuna fännid viskasid pudeliga Navast. Ning korraks tuli mäng peatada, sest kohalik fänn otsustas väljakule joosta.

                  Väärib mainimist, et 17-aastane Kouassi tegi debüüdi PSG eest ning oli igati soliidne.

                  Thiago Silva made his 300th competitive appearance for the club, becoming it's seven all-time most capper player
                  Mauro Icardi becomes the player to have scored 11 goals in all competitions for PSG in the quickest time in club history.
                  Fino alla fine FORZA JUVE

                  Kommentaar


                    Negatiivne, et nüüd on vigastusega väljas Gueye ja Kimpembe. Verratti ka veel vigane. Herrera ka siiani audi. Peab vist jälle Draxleri vägistamist vaatama.

                    Huvitava faktina võib ära mainida, et TOP5 liiga peale on PSG kõige rohkem erinevaid mängijaid kasutanud meeskond. Nimelt on selle hooaja vältel PSG eest väljakul käinud 30 erinevat mängijat.
                    Fino alla fine FORZA JUVE

                    Kommentaar


                      Võiks nagu rohkem noortele võimalust ju anda sellises mõttetus mängus, kus esimene koht alagrupis nagunii kindlustatud. Et diiva ja Mbappe saaks vormi koguda?

                      Fino alla fine FORZA JUVE

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
                        Võiks nagu rohkem noortele võimalust ju anda sellises mõttetus mängus, kus esimene koht alagrupis nagunii kindlustatud. Et diiva ja Mbappe saaks vormi koguda?

                        Di Maria, Dagba ja Meunier olla viimasel hetkel vigastuse korjanud/haigeks jäänud ning ei osale siiski tänases mängus.
                        La Liga 2020/21 ennustusmäng

                        La Liga Striker Mania 2020/21

                        Kommentaar




                          PSG-Galatasaray 5-0

                          Kodus võeti mugav võit mannetu Galatasaray üle. Mannetu just seetõttu, et viimaseid ei teinud ühtegi lööki raami terve mängu jooksul. PSG poolelt tegid skoori diiva, Sarabia, Mbappe, Icardi ja Cavani. Kusjuures eriti huvitav oli, et diiva andis penalti löömise au Cavanile. Ei oleks uskunud temalt seda. 17-aastane Kouassi alustas keskväljal ning näitas võimast mängu seal, eriti pallide tagasi võitmisel ning kaitse suunal. Mängu jääb kahjuks varjutama vägivald nii staadioni sees kui ka väljas. Ka linnas toimusid mitme kahetusväärsed intsidendid PSG ja Galatasaray ultrate vahel. Müstika muidugi, kuidas türgi fännid nii palju pürot sisse suutsid smugeldada.

                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar


                            Täna võõrsil St Etienne. Di Maria peaks tagasi olema, samuti ka Verratti. Ennustan, et tuleb jälle võitluslik kohtumine. St Etienne pole viimasel ajal hästi läinud, kindlasti näidatakse hambaid ning tehakse mäng väga raskeks.

                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar




                              St Etienne- PSG 0-4

                              St Etienne kodupublik oli kena atmosfääri tekitanud. Õnneks see PSG mängijaid ei heidutanud. Esimene värav oli sisuliselt omavärav, kuid jäeti ikka Paredese nimel. Kaitsjal nimelt oli õnnetu puude, mis eksitas Rufferi väravas. Teise värava lisas Mbappe diiva söödust. Kolmanda värava sai kirja Icardi. Ning viimase värava eest hoolitses taas Mbappe ning taaskord diiva söödust. Diiva oleks ise ka võinud skoorida, kuid eksis enda teenitud penaltil. Samas see oli ka pehme penalt, sest kaitsja võitis selgelt palli ning puude oli hiljem. Millegipärast usun, et kellegile teisele mängijale poleks sealt penaltit antud. Diiva muidugi viskles ka korralikult. Aga see selleks. Muidu oli täitsa OK mängupilt. Marquinhose ja Paredese keskväli toimis üllatavalt hästi. St Etienne'l oli ka mitu head momenti, kuid neil sihik täiesti paigast ära. Bouanga oli päris muljetavaldav eile. Tundub, et see mängija kauaks paigale ei jää.

                              Mauro Icardi has scored a goal every 18 touches in L1 this season, the best ratio in any of Europe's top five leagues. He's the first player to score seven goals or more on his first seven top-flight starts since Mario Balotelli with Nice between September and December 2016 (8 goals).
                              At 20 years, 11 months and 25 days, Kylian Mbappé is the youngest player to reach 70 L1 goals in the last 50 years, coming in well ahead of Lyon's Bernard Lacombe, who achieved the feat in 1975 aged 22 years, 5 months and 11 days.
                              Fino alla fine FORZA JUVE

                              Kommentaar




                                No nii, loosiga tuli siis kaheksandikfinaali vastaseks Dortmund. Meedia saab lugusi nüüd kirjutada Tuchel ja Dortmund jne. Nendes kohtumistes peaks kuhjaga väravaid tulema. Mõlemad viljelevad väga ründele suunatud stiili.
                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X