320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
    Kurzawat üritatakse jätkuvalt maha parseldada, kuid siiani edudult. Hiljuti prooviti teda Lyonile pähe määrida, kuid Juninho vastas eitavalt. Loodetavasti ikka mõni premmi klubi on nõus seda kõrgepalgalist endale soetama.
    Me oleks vast nõus Kurzawa-Rose vahetusdiiliga. Hullem ta viimasest kindlasti pole. :-)
    Aga miks Kurzawast lahti saada tahetakse, taseme/mõistuse puudulikkus v tihti vigane?
    Elu on lühike, pidu on pikk.

    Kommentaar


      Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
      Me oleks vast nõus Kurzawa-Rose vahetusdiiliga. Hullem ta viimasest kindlasti pole. :-)
      Aga miks Kurzawast lahti saada tahetakse, taseme/mõistuse puudulikkus v tihti vigane?
      Tasemelt on viimased hooajad alla käinud, kuigi loodeti, et just astub sammu edasi. Lisaks kimbutavad teda tihti vigastused. Ning mainimata ei saa jätta ka fakti, et jätkuvalt on ta kaitses väga kesine. Kui ta mängib, siis vastased teavad seda ning ehitatakse rünnakuid tema poole kaudu. See juba näitab nii mõndagi. Lisada veel sinna hulka, et mänguline IQ pole ka just kiita. Rose võtaks hea meelega vastu. Mäletan teda, kui head kaitses töörügajat. Või ta nüüdseks ka kesiseks muutunud?
      Fino alla fine FORZA JUVE

      Kommentaar


        Täna õhtul võõrustatakse Coupe de la Ligue veerandfinaalis St Etienne. Enamus staari armeest peaks platsile jooksma.

        Fino alla fine FORZA JUVE

        Kommentaar




          PSG-St Etienne 6-1

          Coupe de la Ligue veerandfinaal St Etienne vastu kujunes väga ühekülgseks. Eks oma osa oli, ka sellel, et üks nende mängija sai kiiresti kaks pehmet kollast. Igatahes Icardi tegi kübara. Ühe lisas Mbappe ja ja ka Diiva. Ning üks vastaste omavärav. Meeldis, et Mbappe ebadiivalikult kandikul väravad Icardile kinkis. Vastaseid sai auvärava kätte, kui Di Maria kohmakalt kastis jalga jooksis ja penalt määrati.

          Mauro Icardi scored a hat-trick on Wednesday (2', 49', 57') and has now scored 17 goals in 19 matches in all competitions and from just 24 shots on target
          After providing two assists (49', 57') and scoring the final goal of the evening (67'), Kylian Mbappé has now scored in eight consecutive matches, matching a record held by Carlos Bianchi (8 matches with at least one goal in the 1978-1979 season)
          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            Tuleb välja, et Thiago Silva on liigas kõige parema sööduprotsendiga mängija.

            ahe

            Veelgi tähtsam uudis on, et hetkel pole ühtegi mängijat enam laatsaretis. Viimati oli selline olukord väidetavalt poolteist aastat tagasi.
            Fino alla fine FORZA JUVE

            Kommentaar


              Õhtul võõrustatake Monacot. Uue treeneriga Monaco kindlasti võimeline PSG'lt punkte röövima. Loodetavasti viimased kaks suureskoorilist võitu pole meeskonda uinutanud.

              Fino alla fine FORZA JUVE

              Kommentaar


                Kurzawa oli hiljuti L'Equipe teatel Interi pakkumise tagasi lükanud. Kuigi rahaliselt oli võrdväärne pakkumine tehtud, siis Kurzawa loodab ikka pakkumist saada premmi hiidudelt. Tore oleks, kui saaks temast juba talvel lahti, sest suvel on ta juba vabaagent. Asendust poleks talle vaja ka, kuna Diallo on näidanud, et saab ka äärel mängides hakkama.
                Fino alla fine FORZA JUVE

                Kommentaar




                  PSG-Monaco 3-3

                  Kodus mängiti siis äärmiselt põnevas ja sündmusterohkes mängus Monacoga viiki. Skoori avas kohe mängu alguses Neymar, kui Verratti ta suurepärase sööduga üles leidis. Kuid siis hakkas Bernati show pihta. Kõigepealt jooksis ta julgestama meest, keda polnud vaja ning seetõttu jäi tema valvatav Martins vabaks ning lükkas Navase tõrjutud löögi sisuliselt tühja. Muidugi terve kaitseliin oleks võinud ka paremini tegutseda, jäädi uimana. Ning Verratti võiks aru saada, et kui oled jupp siis pole mõtet proovida libistada pallini. Juhtus see et ta pallini ei jõudnud ning Monaco ründajad mängisid kenasti seina ja tulemuseks oli värav. Monaco teise värava puhul harutati kena kontra käigus PSG kaitse lahti. Golovin mängis kenasti jälle seina ning kasti jõudnud Ben Yedder liikus skulptuuriks muutunud Bernatist vabalt mööda ning vajutas alla nurka ära. Viigivärav sündis suuresti õnnele, sest Neymari löök sai vist lausa kaks rikošetti enne kui Monacolaste jaoks õnnetult väravasse kukkus. Monaco oleks uuesti võinud juhtima minna, kuid Gliki pealöök tabas posti. Õnneks läks juhtima hoopis PSG, kui Mbappe kiirendas kastis ning kaitsja tema peatamisel hiljaks jäi. Tulemuseks penalt, mille realiseeris diiva. Diiva oleks võinud ka kübara kirja saada, kuid lähilöögil suutis otse väravavahti tabada . Suruti küll, kuid värava sai kirja hoopis Monaco, kui õnnetu Marquinhose rikošett otse Slimani jala peale kukkus ning kellel oli vaja ja see ainult tühja lükata. Muidu kohutava mängu teinud Marquinhos oleks värava saanud kirja, kui Lecomte hilinenud väljas jooksis ja Marquinhos sai peale lüüa, kuid pall läks napilt üle. Samuti oli ka võimalus Monacol, kuid Navas väravas tegi hea tõrje.

                  Eks see mäng näitas kenasti ära, et tehnilise ja hea sööduga meeskonna vastu on 4-4-2 formatsioon, mis kohati tundus nagu 4-2-4, liiga riskantne. Muideks see oli formatsioon, mida mängijad nõudsid Tucheli käest. Monacol tekkis kohati palju ruumi tegutsemiseks keskväljal. Marquinhos kaitses tundis ennast ebamugavalt. Bernat tuletas jälle meelde, et kaitses kipub ta eksimusi tegema. Kuigi diiva oli heas hoos, siis Mbappe mitte nii väga. Muidugi tuleb kiita ka vastaseid, kes teda eriti hoolikalt peale võtsid. Tuchel muidugi kiitis seda mängu, ütles et see mäng oli vajalik vigade nägemiseks jne. Tihe graafik jätkub, juba sel kolmapäeva kohtutakse uuesti Monacoga. Tegemist on siis ära jäetud vooru kohtumisega. Loodetavasti võõrsil siis ei jätkata sama formatsiooniga.
                  Fino alla fine FORZA JUVE

                  Kommentaar




                    Marquinhos pikendas lepingut ning on PSG'ga nüüd seotud kuni aastani 2024.
                    Fino alla fine FORZA JUVE

                    Kommentaar


                      Pühapäeval õhtul peetud mängus Monaco vastu jõudis Verratti uue tähiseni. Nimelt pidas ta PSG eest oma 300 kohtumise. Sellega on ta kenasti PSG all time top10 juba sees.

                      1. Jean-Marc Pilorget : 435 matches
                      2. Sylvain Armand : 380
                      3. Safet Susic : 344
                      4. Paul Le Guen : 344
                      5. Bernard Lama : 318
                      6. Mustapha Dahleb : 310
                      7. Thiago Silva : 303
                      8. Marco Verratti : 300
                      9. Blaise Matuidi : 295
                      10.Edison Cavani : 293
                      Fino alla fine FORZA JUVE

                      Kommentaar


                        Eile saabus Atletico delegatsioon Pariisi, et arutada Cavani võimalikku üleminekut. Kui uskuda L'Equipe siis alustuseks tehti naeruväärne 5M€ pakkumine tema eest. Klubi aga võtab kuulda pakkumisi alates 30M€. Eks Atletico teeb uue ja kõrgema pakkumise, kuid probleemiks võib kujuneda Cavani tervis. Nimelt olevat eile trennis Cavani kubemelihase ära tõmmanud.

                        Edit: Tulevad teated, et tegelikult ikka pole Cavanil mingit vigastust. Ta jäeti Monacoga mängust eemale hoopis võimaliku ülemineku tõttu.
                        Fino alla fine FORZA JUVE

                        Kommentaar


                          Tuchel vihjas, et kavatseb ikka uuesti 4-4-2(ehk rohkem 4-2-4) formatsiooniga minna Monaco vastu. Eks siis ole näha, kas eelmine mäng oli õnnetus või smitte. Igatahes kindel on see, et väravaid tuleb palju selles mängus.

                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar




                            Monaco-PSG 1-4

                            Tundub, et oma vigadest õpiti, sest võõral väljakul võeti sama vastase vastu veenev võit. Skoori tegid Mbappe 2x, diiva ja Sarabia. Kouassi ja Gueye keskväli aitas rohkem palli PSG valduses hoida ning mõlemad olid ka survestamas koheselt, kui oli palli vaja tagasi võita. Lecompte tegi Monaco väravas ikka vapustavaid tõrjeid. Samas oli ka näha, et Monacol tekkis kontratest palju võimalusi. Neil on kiired ja tehnilised ääred, kes suutsid palli kiiresti edasi viia. Õnneks Navas oli valmis ja tegi head tõrjed. Tõsi mängu lõpus ta küll hindas oma väljajooksu valesti ja vastased said oma avavärava kätte. Kuid siiski üldjoontes hea sooritus.

                            Kurzawa oli alguses kohutav, kuid lõpuks sai hakkama. Tema teenitud penalti oli muidugi väga pehme. Kui oleks penalti pidanud PSG saama, siis oleks see pidanud olema vea eest, mis Dagbale tehti. Aga kuna noormees ei oska veel dramaaatiliselt kukkuda, siis kohtunik ei vilistanud midagi.

                            Loodetavasti Tuchel sai ikka aru, et see 4-2-4 on ohtlik ja võib ainult Ligue1 toimida, kuid CL's kohe kindlasti mitte. Kahe meheline keskväli pole suuteline sellist survet terve mäng tegema ning vähe organiseeritum meeskond hammustaks selle kohe läbi. Isegi Mbappe soovitas sellest formatsioonist loobuda.
                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar


                              Eks see näitab ka midagi Kurzawa taseme langusest, kui hetkel ollakse valmis ainult 5M€ eest teda loovutama. Hetkel Arsenal teda noolimas. Näiteks eelmine talv, kui Chelsea käis tema kohta uurimas, siis öeldi, et vastu võetakse pakkumisi alates 25M€.
                              Fino alla fine FORZA JUVE

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
                                Eks see näitab ka midagi Kurzawa taseme langusest, kui hetkel ollakse valmis ainult 5M€ eest teda loovutama. Hetkel Arsenal teda noolimas. Näiteks eelmine talv, kui Chelsea käis tema kohta uurimas, siis öeldi, et vastu võetakse pakkumisi alates 25M€.
                                Pigem see, et tal saab leping läbi. Ma hindan teda kõrgelt ning usun, et võib veel isegi koondise tasemele tõusta. Kuid Arsenali jaoks oleks ta üsna davidluizilik kaitsja, mida hetkel neil vaja pole. 3-5-2 jaoks oleks ta etem vast.
                                "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

                                Kommentaar

                                Working...
                                X