Raske aga kindlasti mitte võimatu. Nice suutis eelmine hooaeg ka Monacot ja PSG-d hammustada ja neile võibolla sobibki selliste meeskondadega mängidega, kes ise oleks favoriidid ja ründavam pool. Nice`ile annab väikese eelise ka see, et teine mäng on nende kodus (22. august). Avamäng siis 16. augustil Napoli koduväljakul.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
OGC Nice
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitust?
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKahe hooaja vahel suurt muutunud pole. Pingil haigutab ründavatest meestest täielik tühjus, kui paar tükki väljas on. Dalberti vist meelega ei mängitada kuna mees Interisse ikka minekul.
Sneijderi teema oli ka üleva aga neid keskpoolikuid on niigi kuradi palju.
Ründeosakonna teemal olen nõus ja Dalbert tõsti tundub Itaaliasse liikuvat. Lisaks alustas Nice uut hooaega kaotusega St. Etienne`ile. Ehk mõtteainet Favre`il ja co-l hooaja alguseks on.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustSneijder ongi kohal ja meditsiiniline veel puudu! Loodetavasti moodustavad Baloga nunnu duo!
Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustPäeva mercato ruumor"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Loodame siis, et Nice suudab nö Leicesterit teha, ehk kui koduliigas ollakse s*tad, siia Euroopas hüpatakse üle oma varju. Täna on üle varju vaja hüpata võõrsil Napoli vastu CL-i play-offis. Ilma kahe nimekaima staari Balotelli ja Sneijderita. Noorem ja suuremale vaatajaskonnale võibolla tundmatu kaardivägi eesotsas Plea, Saint-Maximini, Koziello, Sarri ja Seriga peavad siis asja ära tegema. Vanadest peerudest on platsil veel Dante ja Jallet.
Alg11:
Algusaeg: 21:45
Kanal: Tv6 (21:30)
Kommentaar
-
Lohakas ja lihtsalt uimane mäng Nice`ilt. Vaheaja paus ei muutnud ka absoluutselt mitte midagi. Härra kohtunik otsustas ka, et tahab mängu highlightsidesse pääseda. Koziello viga oli vaevalt kollane ja Plea'le polnud vaja seejärel teist kollast vehkida, kui too Koziello punase üle protesteeris. Nõrganäeviline kohtunik. Kusjuures pennu puhul ma ei julgeks ka väita, et viga reaalselt ka kastis sees tehti.
Aga Napoli oli selgelt muidugi parem pool, kuid mingi ime läbi üle kahe värava ei löödud - ka kahemehelises eduseisus ei suudetud skoori kasvatada, mis jätab Nice`ile lootused korduskohtumiseks kodus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKoziello viga oli vaevalt kollane ja Plea'le polnud vaja seejärel teist kollast vehkida
ja kust sa tead, mida Plea kohtunikule ütles, et sellist hinnangut anda? sealsamas kõrval Dante jutustas pikalt-pikalt ja mingi aja hoidis suisa kohtunikust kinni ega saanud lõpuks midagi, aga võib-olla tema siis oskas näiteks sõnu valida.
(jah, mulle ka ei meeldi fotodega ühe või teise kaardi "tõestamine", aga kordused pole parimad ja siin on kontakti hetk selgelt näha.)
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar