320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

OGC Nice

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #91
    Tottilt õppis:

    Kommentaar


      #92
      Eks nagu Balotellil siis ka Belhandal on teatud kuulsus Prantsusmaal juba Montpellier ajast. Teenib lollakalt kaarte kohtunike suunal sõna võttes. Seekord sai lihtsa asja eest, aga sellised, kes tihedamini kohtunikke perse saadavad ja siis hiljem meedias kaotuses ainult kohtunikke süüdistavad, ongi rohkem kohtunike tähelepanu all.
      Fino alla fine FORZA JUVE

      Kommentaar


        #93
        Valus löök Nice meeskonnale, sest Belhanda peab 4-6 nädalat eemal olema varba vigastusega.

        "Younes Belhanda is suffering from a broken toe, and will be sidelined 4-6 weeks," a statement on Nice's official website read.
        Fino alla fine FORZA JUVE

        Kommentaar


          #94
          Algselt postitas Pogba Vaata postitust
          Valus löök Nice meeskonnale, sest Belhanda peab 4-6 nädalat eemal olema varba vigastusega.
          Keeld niikuinii ju.

          Kommentaar


            #95
            Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
            Keeld niikuinii ju.
            no ja aga isegi peale seda peab ikka umbes 2-3 vooru vahele jätma
            Fino alla fine FORZA JUVE

            Kommentaar


              #96
              Algselt postitas Pogba Vaata postitust
              no ja aga isegi peale seda peab ikka umbes 2-3 vooru vahele jätma
              + talvepaus ehk üks parim aeg kerge puhkus lubada

              Kommentaar


                #97
                Töö kiire ja korralik! Nice`i jaoks siis karikasarjadega kõik selleks hooajaks, kui täna ka Prantsusmaa karikas kukuti (64 parema seas) võõrsil Lorient`i vastu. Euroopa Liigas jäädi toppama alagrupiturniirile ning Liigakarikas kaheksandikfinaali, kus Bordeaux`le aasta lõpus alla vanduti. Meenutab kangesti seda Bielsa aegset Marseille`d, kes ka üllatuslikult sügisringi võitis, kuid karikasarjades kiirelt end outi mängis ja ka hooaja teises pooles liigas täiesti kustus. Loodetavasti Nice`iga päris nii ei lähe.

                Kommentaar


                  #98
                  Vanameister Mathieu Bodmer (endine PSG ja Lyoni mees) on Nice`iga osapoolte kokkuleppel lepingu lõpetanud. Põhjuseks vähene mänguaeg. Kuna keskpoolikutest läheb veel ka Seri Aafrika rahvuste karikale, kust ta ilmselt väga kiiresti ei naase, siis kuulduste kohaselt on Nice keskväljale uut meest vaatamas. Luiz Gustavo vanale kamraadile Dantele seltsiks?

                  Kommentaar


                    #99
                    Nice on pakkunud 3-aastast lepingut Sirigule, viimane on oma variante hetkel kaalumas.
                    Fino alla fine FORZA JUVE

                    Kommentaar


                      Nice olla Clement Grenier'ga kokkuleppele jõudnud, et mees Lyonist laenule tuua, kuid ma ei ole väga kindel, et neil õnnestub mehe klubiga teha, sest Lyon pigem ikkagi suhtub Nice`i, kui peakonkurenti CL-i kohale.

                      Nice`il on muidugi täiendusi hetkel hädasti vaja, sest kuigi Balotelli naases reedeses viigimängus Bastia vastu, siis vigastatute nimekiri on kohutavalt pikk. Põhimeestest on väljas Belhanda, Eysseric, Pereira, Le Marchand, Baysse, Cardinale ja Boscagli ning Seri on jätkuvalt AFCON-il.

                      Nice`i mäng Korsikal Bastiaga on aga taas paraku valedel põhjustel pealkirjadesse pääsenud. Punktikaotus oli Nice`ile kindlasti olenemata vigastusprobleemidele mõru pill alla neelata, kuid lisaks sellele suutsid Bastia fännid Balotellit ahvihäälitsustega mõnitada, mille eest ilmselt on neid taas mingi krõbedam karistus ees ootamas.

                      Kommentaar


                        Rassism on kahtlemata kahetsusväärne nähtus jalgpallis aga kui sa soovid vastaste treeneri emale halba, siis what goes around, comes around..

                        “Yesterday the result against Bastia was right. We will work more and try to get our objective,=. The referee was good too but I have a question for French people. Is it normal that Bastia supporters make monkey noise end “uh uh” for the whole game and no one of the “commission’s discipline ” say nothing? So is racism LEGAL in France? Or only in Bastia ? Football is an amazing sport. Those people like Bastia supporters make it horrible!”

                        Nice forward Alassane Plèa later backed this up, saying “Yes, I can confirm it. We heard it during the warmup [and] during the game as well, monkey chants,” he said. “At the end of the game he [Balotelli] was very, very upset. They insulted him the whole game. It’s dreadful to hear these things on a football pitch.”


                        "Quite sincerely, I understand Mario Balotelli's irritation," Ciccolini told L'Equipe. "Like a lot of people, I discovered the following day he'd been the victim of racist insults, that he had even had big problems with some of our supporters. He was annoyed. But it wasn't my fault. When he passed in front of me, he started to talk to me and insult me.

                        "I responded. I'm a teacher. I should set an example, not get annoyed etcetera. But there comes a time when the human being comes through. And I understand Italian perfectly. And my mother is not someone you can insult, call all sorts of names. My mother is 80 years old. People know me. I didn't react gratuitously." He added: "Yes, insults are common. But do you think Mario Balotelli, a fantastic player, a player I love, can allow himself to insult whoever he wants because he's Mario Balotelli and he's a star? He insulted my mother, and that causes me a big problem."
                        Fino alla fine FORZA JUVE

                        Kommentaar


                          Nice hankis noore talendika tuneeslase.

                          Ligue 1 side OGC Nice have confirmed the signing of Tunisian right-winger and 19-year-old Bassem Srarfi from Club Africain.

                          There was an embittered battle between Lille and Nice on deadline day, with LOSC apparently overpowering Nice by €100k with a €1.5m bid and offering to loan the player back to Club Africain. Nice’s offer was worth €1.4m but for the player to integrate the squad immediately.

                          Club Africain tried to force the player to go to Lille, but he refused, and after FIFA reviewed the situation, a 4.5 year contact has been validated and Srarfi is an OGC Nice player.
                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Pogba Vaata postitust
                            Nice hankis noore talendika tuneeslase.
                            Ega muidu eriti täiendusi ei tehtudki, viimasel päeval tuli kogenenud Obbadi ainult. Deadline day´l lahkus laenuga Mouez Hassen Southamptonisse Pueli juude Forsteri seljatagust turvama. Jaanuri alguse poole olid mingid Lavezzi jutud nt aga see teoks ei saanud (ehk ongi parem). Ja kui näiteks viimase aja tulemused pole niivõrd head vast olnud, ollakse liigas siiski kõigest ühe! kaotusega. Kuigi siiski on kohati meeskond üpris õhuke. Seri on nüüd tagasi ja liiga kõige coolim poolkaitseliin, trio Koziello-Cyprien-Seri saavad taas tegusid teha. Vigastustega on ka erinevad mehed maadelnud. http://www.whoout.com/football/Ligue-1/Nice/ - antud leht näitab, et hetkel 3 meest väljas.
                            Sellegi poolest pole õnnestunud ühtegi nende mängu tänavu näha ja homme loodaks seda viga parandada, kui kohtutakse kell 18:00 võõrsil Monacoga. Tuleb ära näha enne, kui on hilja ja suvel meeskond niikuinii tühjaks ostetakse. Mis summale Belhanda väljaostuklausel üldse oli?

                            Kommentaar


                              Uurisin aga kuskil ei mainita, mis summa eest saaks Nice Belhanda päriseks jätta. On vaid mainitud, et väljaostuklausel on laenulepingus olemas. Eks ta seal 5-10 milli vahel ole.

                              Kommentaar


                                Balotelli teeb taas oma trikke. Täna sai Lorient'i vastu juba oma hooaja kolmanda punase kaardi (üks küll õiglaselt tühistati). Sel korral kohtuniku otsuse vastu protesteerimise eest (vist?). Balo õnneks võttis Nice vähemusse jäämisest hoolimata tänu Wylan Cyprieni tabamusele võidupunktid liiga punase laterna Lorient`i vastu ja tõusis tipust vaid kolme punkti kaugusele. Samas jutud liiguvad, et Balotellil Nice`is väga enam tulevikku ei nähta, sest Favre polevat mehe töökuse ja suhtumisega rahul, millele ilmselt tänane lisab veelgi tuld juurde.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X