320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

OGC Nice

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Pereira läheb Portosse tagasi.

    Right-sided player Ricardo Pereira will return to FC Porto at the end of this campaign, according to Portuguese paper A Bola.

    The paper claims that Porto have in recent weeks told Pereira that he will return to the Portuguese outfit after a two-year loan spell with OGC Nice.

    Les Aiglons had been hoping to keep the player permanently, but that appears that it will not be possible.
    Fino alla fine FORZA JUVE

    Kommentaar


      Nad tegelikult tahtsid teda juba möödunud suvi tagasi, aga kuna laenuleping tehti kaheks hooajaks, siis Nice ei olnud nõus. Eks ta tiba valus kaotus ole, sest Pereira on väga heal olnud ja on tüübilt Raphael Guerrero või Daniel Wassi sarnane mängumees, kes saab mitmel positsioonil oivaliselt hakkama, aga eks sellega oldi ilmselt juba arvestatud, et ta suvel lahkub. Souquet on iseenesest ka paremkaitses täitsa hea olnud.

      Kommentaar


        See suvi tuleb Nice jaoks päris määrav, kas suudetakse enda parimatest poegadest kinni hoida ja keda suudetakse juurde tuua..

        Kommentaar


          OptaJean‏Verified account @OptaJean




          1976 - Nice are now sure to finish in the Top 3 of the Ligue 1. They have not done so since 1976. Reward.

          Miks Balotelli ei mänginud?
          Ja on ta laenul või .....
          -e- aokei. tasuta liikus

          Kommentaar


            Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
            Miks Balotelli ei mänginud?
            Ja on ta laenul või .....
            Mängukeeldu kandis. Laenul ei ole, aga leping tehti vaid üheks aastaks, nii et kui tahab, siis võib suvel vaba mehena lahkuda. Targem oleks tal muidugi paigal püsida, aga ma kahtlen, et ta seda teeb. Eriti arvestades, et ta agent on Raiola.

            Kommentaar


              Ma hästi ei kujuta ette, milline CL konkurentsis olev meeskond teda tahaks. + ta vist on suutnud suurematest jamadest ka hoiduda? Paar üleliigset kollast ja paar punast (üks neist küll veits ülekohtuselt) tulevad vaid meelde. Et paistab suht rahul olevat. Tal pole ka just seda imidzhit, et väga palju tahtjaid uksetaga oleks.

              Kommentaar


                Küll Balo comebacki teeb veel " SUURDE " jalgpalli.

                Kommentaar


                  teine variant on, et pumpas nime üles natuke ja nüüd saab priskema rahaga kenasti hiina ära kolida. ühine armastus ilutulestike näol on balol ja hiinal juba niigi olemas.

                  Kommentaar


                    Kommentaar


                      Nice`i kapten Paul Baysse ütles eile pärast Marseille`ga mängu Canal+'ile, et ta ei ole suvel klubiga lõppevat lepingut pikendamas, ja mehe jutust jäi mulje, et klubi ise pole piisavalt aktiivsust ja soovi üles näidanud, et meeskonna kapteniga lepingut pikendada, mis on ikka päris üllatav, sest Baysse on pärast põlvevigastusest naasmist päris hea olnud. Eilegi ju andis Balotelli väravale söödu. Kes iganes Baysse'i suvel üles korjab, saab keskkaitsesse väärt täienduse.

                      Kommentaar


                        ühel lõunaranniku suurlinna klubil on keskkaitses kõvad puudujäägid, mida sobiks kasvõi temaga täita

                        Kommentaar


                          eks mõni premmi keskmik ta ikka üles korjab
                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar


                            Newcastle.

                            Kommentaar


                              premmi keskmik pakuti ju, mitte jo-jo klubi.

                              Kommentaar


                                Kohalik ajaleht Nice-Matin kirjutab täna, et lisaks Baysse`ile on suvel väga suure tõenäosusega lahkumas ka Balotelli, Belhanda ja Pereira. Kaks viimast on teatavasti laenul ja mõlema mängija hinnasilt käivat Nice`i jaoks ka üle jõu. Statistiliselt oma karjääri parimat hooaega tegeva Balotelli aastane leping saab aga suvel läbi ja erinevatest allikatest on tulnud infot, et mehe suur sõber Milani aegadest Kevin Prince Boateng üritab teda Las Palmasesse sebida, mis oleks ikka korralik üllatus, arvestades, et Nice'il on ikkagi reaalne võimalus järgmine hooaeg CL-i alagrupiturniiril mängida, kuid Las Palmas on Hispaanias pigem ikkagi tagumise poole klubi.

                                Igal juhul tundub, et suvel ootab klubi taas väikestmoodi vere vahetus nagu ka möödunud suvel, kui lahkusid Hatem Ben Arfa, Valere Germain, Nampalys Mendy ja Jeremy Pied. Peamine muidugi, et suudetaks kinni hoida meestest nagu Seri, Cyprien, Koziello, Plea, Cardinale ja võibolla ka Dantest ning siis nende kõrvale tuua kvaliteeti täiendusi peamiselt ründesse ja ka kaitsesse. Kui CL-is alagrupiturniirile peaks jõutama, siis kindlasti oleks sügavamat koosseisu vaja, kui hetkel.

                                PS. Baysse`i võtaks OM-i küll, aga vaevalt ta seal maandub. Eks ta ilmselt ikkagi Prantsusmaale paigale jääb. Premmi ja eriti Newcastle`is jaoks pole teda meedias piisavalt haibitud.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X