Replying to Topic \'Prantsuse koondis.\'
sinu pakutud variant on üsna tõenäoline! aga see et Piresi klassiga mees välja jätta on küll üks tobedamaid asju mida olen kuulnud.... mitte ükski Giuly ei suudaks Piresi kohta võtta, viimased CL mängud näitasid ka selgelt et Giuly on ikka tugeva kaitse vastu suht võimetu... prantsuse liigas on ju lihtsam särada... aga Pires seevastu lõi nii premier liigas kui CL-s väravaid ja on kahtlemata maailma parimaid ääremängijaid hetkel!!!
Originally posted by Robinho
Henryfan, kahjuks olen sinuga eriarvamusel. Nimelt on keskväljal Zidane, Vieira ja Makelele kohad kindlad. Kui mingi vangerdus tehakse, siis Piresi arvelt. Oleks Giuly terve, usun et ta saaks Piresi koha. Rothen ei ole sellise klassiga mees!
Mina saadaks meeskonna platsile selliselt:
Barthez
Sagnol-Thuram-Gallas-Lizarazu
Vieira-Makelele
Zidane-Pires
Trezeguet-Henry
Zidane võtaks koha sisse keskele. Pires liiguks äärelt äärele ning ääri toetaksid tihti ka kaitsjad Lizarazu ja Sagnol.
They can do it!
Henryfan, kahjuks olen sinuga eriarvamusel. Nimelt on keskväljal Zidane, Vieira ja Makelele kohad kindlad. Kui mingi vangerdus tehakse, siis Piresi arvelt. Oleks Giuly terve, usun et ta saaks Piresi koha. Rothen ei ole sellise klassiga mees!
Mina saadaks meeskonna platsile selliselt:
Barthez
Sagnol-Thuram-Gallas-Lizarazu
Vieira-Makelele
Zidane-Pires
Trezeguet-Henry
Zidane võtaks koha sisse keskele. Pires liiguks äärelt äärele ning ääri toetaksid tihti ka kaitsjad Lizarazu ja Sagnol.
They can do it!
Kommentaar