320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Barcas ta mängib ju ka tihtipeale keskkaitses? Hetkel on koondises lihtsalt kekskkaitsjatega probleeme. Sakho ja Mexes on vigased. Adil Rami kohta ma midagi kindlalt väita ei julge aga tudub, et temagi polnud mängukõlblik, kuna teda polnud isegi pingil.
    Kaboul-Abidal endast kuigi kindlat muljet keskel ei jätnud ning ennekõike just Kaboul oli täielikult liimist lahti. Puhaste paberitega väljusid mängust üksnes paar suurepärast tõrjet teinud Lloris, keskväljal hästi tööd rüganud M`Vila ja Benzema, ehkki peab samas mainima, et viimati mainitu kadus teisel poolajal pildist. Negatiivselt jäi silma kaptenilinti kandnud A.Diarra, kelle koht algkoosseisus tundub pisut kummalisena ning kes teab juba kui mitmenda kehva koondisemängu järjest pallinud Malouda. Nii et Blancil on kindlasti üht-teist mõelda enne järgmist lahingut, mis toimub võõrsil Rumeeniaga.

    Kommentaar


      Rumeenia vastu võõsil jäid väravad löömata ja kuna Bosnia ja Hertsegoviina võitis Valgevenet, siis nende ees vähenes edu punktiliseks.



      Tundub, et Blanc on käinud meie foorumit lugemas, sest Blue Rocki poolt kehvaks tunnistatud Florent Malouda, Alou Diarra, Younes Kaboul leidsid end kõik pingilt. Algkoosseisu ei mahtunud ka eelmises mängus kahvatult esinenud Samir Nasri ning paremal äärekaitses võtti oodatult oma koha sisse Bacary Sagna asendades seal Anthony Revelliere`i. Vahetuste tõttu mängiti ka veidi ründavama formatsiooniga (4-1-2-3).

      Algkoosseis: Lloris - Sagna, Rami, Abidal, Evra - M'Vila - Cabaye (75' Nasri), Martin - Valbuena (71' Rémy), Benzema, Ribery

      Kommentaar


        Koondis EM-valikmängudeks Albania ja Bosnia ja Hertsegoviina (7. ja 11. oktoober) vastu:

        Väravavahid:
        Cédric Carrasso (Bordeaux), Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille)

        Kaitsjad:
        Eric Abidal (Barcelona), Patrice Evra (Manchester United), Younčs Kaboul (Tottenham), Laurent Koscielny (Arsenal), Adil Rami (Valencia), Anthony Réveillčre (Lyon), Bacary Sagna (Arsenal).

        Poolkaitsjad:
        Yohan Cabaye (Newcastle United), Alou Diarra (Marseille), Yann M'Vila (Rennes), Florent Malouda (Chelsea), Marvin Martin (Sochaux), Blaise Matuidi (PSG), Samir Nasri (Manchester City), Mathieu Valbuena (Marseille)

        Ründajad:
        Karim Benzema (Real Madrid), Kevin Gameiro (PSG), Bafetimbi Gomis (Lyon), Loļc Rémy (Marseille), Jérémy Ménez (PSG), Franck Ribéry (Bayern Munich)

        Esimese pilguga mingeid üllatusi silma ei hakanud. Heas hoos olev Gomis on oodatult tagasi koondises pärast kahe aastast vaheaega. Samas Lyoni poolt on puudu noor mängujuht Clement Grenier, keda Prantsusmaa press ootas koondisesse.

        Koduliigast on mängijad koondises 13 ja võõrsil mängivaid pallureid 11. Klubidest on kõige rohkem (4) koondises mängijaid Marseille`st . Järgnevad PSG ja Lyon kolme mängijaga.

        Kommentaar


          Ennem tähtsaid valikmänge on koondist kimbutamas vigastustelaine. Kui Mexčse mitte osalemine oli juba varem teada, siis vahepeal on vigastatute list täienenud Karim Benzema ja Bacary Sagna nimedega. Kahtluse all on veel ka Ribéry, Abidali, Koscielny ja Matuidi osalemine. Sagna asemel on koondisesse juba kutsutud Lille`i paremkaitsja Mathieu Debuchy ja jutud käivad, et kui Koscielny õigeks ajaks siiski mängukorda ei saa, siis võib oma esimese kutse koondisesse saada andekas 18-aastane keskkaitsja Raphaėl Varane, kes siis suvel liitus Madridi Realiga.

          Kommentaar


            kuskilt juhtusin lugema täna, et kutsuti hoopis djibril cisse ja jeremy mathieu. üks siis üle pikema perioodi taas ja teine mu mälu järgi üldse esimest korda. aga vigastatuid on tõesti ikka väga palju. teeb murelikuks ennem tähtsaid mänge.

            Kommentaar


              Algselt postitas metssiga Vaata postitust
              kuskilt juhtusin lugema täna, et kutsuti hoopis djibril cisse ja jeremy mathieu. üks siis üle pikema perioodi taas ja teine mu mälu järgi üldse esimest korda. aga vigastatuid on tõesti ikka väga palju. teeb murelikuks ennem tähtsaid mänge.
              Nii on. Mathieu jaoks on tegemist esimese A koondise kutsega (kunagi tegi kaasa mingis B koondise mängus Slovakia vastu). Nüüd on aga ka Kevin Gameiro, kes Lyoni vastu jalale viga tegi, Albania mängust eemal. Eric Abidali osalemine on samuti jätkuvalt kahtluse all.

              Kommentaar


                muuseas ehk mõni targem oskab kosta, mis mulje mathieu esitused on jätnud ka seal valencias? ise pole suurem asi hispaania liiga jälgija, kunagi kui ta veel toulouse-s müttas, oli üsna ebastabiilse mängijaga tegemist mu mälu järgi. et kuidas nüüd? ja ikka mängib ääres või keskele lükatud?

                Kommentaar


                  Mina nägin teda viimati mõned nädalad tagasi Barcelona vastu, kui Valencia tubli 2-2 viigi välja võitles. Mängis nagu ka Toulouse' päevadel ikka vasakus äärekaitses. Väga isukalt tormas ründesse, mis Barca suguse meeskonna vastu oli isegi üllatav, ja mõlemad Valencia väravad sündisid ka tema tsenderdustest kasti. Sai minu arvates ka kaitses Dani Alvese katmisega päris okeilt hakkama.

                  Aga stabiilsuse kohta ei oska sõna võtta, sest ka mina ei satu väga tihti Hispaania liigat vaatama.

                  Kommentaar


                    Kuigi Prantsuse koondis võitis siis mulle meeldis üks komm inglise tabloidilt ,mida sheeriks hea meelega:

                    It is disappointing the kind of players that Laurent Blanc has gone with. He left out Lyon's impressive holding midfielder Maxime Gonalons, who has started in 8 out of 9 games this season and has been important in Lyon's good start to the season. Yet, Jan Mvila is selected even though his club (Rennes?) is going nowhere in France.
                    Leaving out Jeremy Toulalan is curious because he is France's best and most experienced ball-winner and is surely more valuable than Mvila. Yet, Blanc decides to go with Alou Diarra, who is having a terrible season with Marseille.
                    Jeremy Mathieu mostly by himself denied a victory to Barcelona a few weeks ago, but he was finally called up only because of all the injuries that have happened. Yet, Barca's part-time defender Abidal has been regularly part of France's starting lineup despite some embarrassing moments like an own goal during the 2012 qualifying campaign, as well as one in the Valencia-Barcelona game that Mathieu was a part of.
                    Continuing to go with Malouda is insulting. I've seen all of Chelsea's games this season, and Malouda doesn't even get regular game time anymore. In the games he has played in, he has played badly, as his crossing is terrible and he constantly loses the ball. He can't dribble past a defender to save his life. Malouda should be kicked off the team, with Ribery and Menez placed on the wings.
                    Hopefully, Gourcuff and Mexes recover soon and quickly reintegrate into the team, or else France is doomed.
                    This is the lineup France should go with when everyone's back from injury
                    Reveillere---Rami---Mexes---Mathieu
                    Gonalons---Martin
                    Menez (or Nasri)---Gourcuff---Ribery
                    -----Gameiro (or Benzema)
                    Mis arvate , päris huvitav ?
                    Felix: Oh, bollocks!
                    Elmo: Dog's bollocks?
                    Felix: No, just plain fucking bollocks!
                    Elmo: No dog involved?

                    Kommentaar


                      See M'Vila steitment on päris huvitav. Mida see klubiline kuuluvus peaks otsustama? Ja minu arust on Rennes just näidanud vastupidist eelmisel ja käimas oleval hooajal. Meeskond on noori täis ja ollakse võimelised kõigile peavalu valmistama. Kuigi tõsi, kogenematusest esineb ka ebastabiilsust

                      Nojaa Toulalan oli ju möödunud hooaeg tõsine õnnetusehunnik. Ega ta siis muidu maha ei müüdud.

                      Igatahes rõõm on teatada, et Ligue 1 naaseb VSB ekraanile järgmises voorus ja just Rennes'i ning Lorienti vahelise derbiga. Seal lööb M'Vila kindlasti 2 väravat ja teeb roppu moodi mustatööd.

                      Kommentaar


                        Ma ka kriitikast aru ei saa. Kui null taga hoiti, siis nagu ei ole põhjust kaitse kallal võtta. M'Vila on hetkel küll koondise parim lõhkuv poolkaitsja ja Rennes`i hooajal pole ka seni nüüd midagi häda olnud. Ollakse kenasti Euroopa kohtade võitluses ja viie punkti kaugusel liidrist PSG-st. Äkki siis peaks eilse mängu ühe parima Loic Rémy ka koondisest välja jätma, kuna tema koduklubi seis hetkel ei kannata mingit kriitikat? Alou Diarra koha pealt oleks isegi nõus, kuid ei usu, et Blanc päris kahte kollanokka nii madalal usaldada julgeb. Touloulalani kohta - nagu Epic mainis oli mehe möödunud hooaeg väga tagasihoidlik ja siis ta oma koha koondises kaotasgi. Malouda koha pealt nõus ja Mathieu võiks tõesti tihedamini koondisesse kuuluda.


                        Aga eilse võiduga Albania üle kindlustati vähemalt play-off koht ja kui õnnestub teisipäeval bosnialastega vähemalt viiki mängida, siis on EM-ile minek kindel. Kohtumine toimub siis kodus.

                        Kommentaar


                          1-1 viigist Bosnia ja Hertsogovina vastu (Stade de France`il) piisas, et pilet tuleva suve EM-ile kindlustada.

                          Mängu nägin teise poolaja algusest saati (peale seda, kui Vidic ei suutnud penaltit sloveenidele lüüa. Olin sellest hetkest juba päris kindel, et meie - eestlased omas alagrupis ikkagi play-off koha ära võtame), kui seis oli 0-1, mis oleks viinud otse edasi bosnialased. Külalised parkisid ikka päris korralikult bussi ja prantslastel oli päris raske kaitset üle mängida. Menez tekitas ühena ainsana vastastele peavalu ja teenis ka paar karistuslööki, millest Martini sooritatud löögi suutis vastaste väravavaht tõrjuda, ja Nasri soorituse latti näppudega lükata. Surve oli aga siiski kodumeeskonna poolt päris tugev ja 77. minutil kandis see ka vilja, kui vasakust äärest murdis Nasri end kasti, kus teda vastaste kapteni Spahici poolt reeglite vastaselt takistati (viga oli üprisgi joone peal tehud, kuid pigem oli ta kastis kui kastist väljas). Nasri ise realiseeris ka penaltilöögi, mis viis siis kodumeeskonna EM-ile.

                          Nägin ka ZDF-ist esimese poolaja parimaid palasid, kus paremad võimalused olid vast isegi bosnialastel. Ühe 1v1 olukorra väravavahiga suutis täna tipuründaja kohal (esimest korda muide) mänginud Loic Rémy tänu kehvale puutele nurjata. Külaliste ainukese värava lõi oodatult D˛eko, kes üsna poolaja lõpus keerutas palli u 20 meetrilt Lloris` seljataha.

                          0-1 seisult, kui väravat ei paistnud kuskilt, hakkasid ka mõtted Eesti vs Prantsusmaa mind painama aga suudeti ikka värav ära lüüa.

                          Kommentaar


                            Koondis sõprusmängudeks USA (11. nov) ja Belgia (15. nov) vastu:

                            Väravavahid: Cédric Carrasso (Bordeaux), Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille)

                            Kaitsjad: Eric Abidal (Barcelona), Mathieu Debuchy (Lille), Laurent Koscielny (Arsenal), Jérémy Mathieu (Valencia), Adil Rami (Valencia), Anthony Réveillčre (Lyon), Mamadou Sakho (Paris Saint-Germain)

                            Poolkaitsjad: Yohan Cabaye (Newcastle), Alou Diarra (Marseille), Yann M'Vila (Rennes), Florent Malouda (Chelsea), Marvin Martin (Sochaux), Samir Nasri (Manchester City)

                            Ründajad: Karim Benzema (Real Madrid), Kévin Gameiro (Paris Saint-Germain), Olivier Giroud (Montpellier), Jérémy Ménez (Paris Saint-Germain), Loļc Rémy (Marseille), Franck Ribéry (Bayern Munich)

                            Oma esimese kutse koondisesse sai hetkel Prantsusmaa liiga edukaim väravakütt (jagamisel Gameiroga) Olivier Giroud, ja seda veidi kehvemas hoos oleva Bafe Gomis` arvelt. Puudu on ka Patrice Evra ja hiljuti pikalt vigastuspausilt naasnud Yoann Gourcuff. Minu jaoks üllatav on ka Mathieu Valbuena puudumine, kes hetkel on Ligue 1-i edukaim resultatiivsete söötuda andja, kuid samas koondisesse on kutse saanud selgelt alavormis olevad Malouda ja Diarra.

                            Kommentaar


                              Ma ütleks, et huvitav on ka see, et Carrasso endiselt koondises on. Bordeaux on selgelt allakäigul ja oleks paremaid variante. Ilmselgelt kolmas valik nagunii postide vahele ei mahu ka, äkki oleks tark anda mõnele noorele kogemusi. Ali Ahamada Toulouse'ist oleks täiesti perfektne kandidaat. Koos PSG-ga on Toulouse seni kõige vähem väravaid sisse lasknud ja 20-aastane Ahamada seal kindel mees postide vahel. Ilmselgelt kõva talent ka, sest muidu poleks ju Valverde minema lastud. Giroud klubikaaslane Geoffrey Jourdren? Ruffier? Costil?

                              Kommentaar


                                Na$ri läks katki ja tema asemel kutsuti esimest korda koondisesse noor Lyoni poolkaitsja Maxime Gonalons, kes eilses 1-0 võidumängus USA vastu kohe ka debüüdi tegi (vahetusest). Oma esimese mängu koondise eest said kirja veel ka Olivier Giroud, Laurent Koscielny ja Jeremy Mathieu. Neist viimane jätis Blancile väga hea mulje ja kuna Evra hoog pole viimasel ajal just kõige eredam olnud ja Abidali on isegi rohkem keskkaitses mänginud, siis Mathieul võib hetkel isegi eluvõimalus olla.

                                Mängu ainukese värava lõi vahetusest sekkunud Loic Remy, kellega Blanc jäi väga rahule ja ütles pärast pressikal, et Remy on tema jaoks väga põnev mängija.

                                Parimad palad:

                                Kommentaar

                                Working...
                                X