320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Viimaste uudiste kohaselt on Laurent Blanc loobunud koondise peatreenerikohast (leping lõppes peale EM-i) ja uueks Les Blues' peatreeneriks saab eeldatavasti Didider Deschamps. Prantsusmaa vutiliidu president Noël Le Graët olevat Blancile küll uut 2-aastast lepingut pakkunud, kuid Blanc oli keeldunud, ja pole ka ime pärast härra Le Graët väljaütlemisi meedias peale prantslaste EM-i veerandfinaali kaotust Hispaaniale.


    Edit: Asi nüüd ametlik. Jalkaliidu ametlik kodukas kinnitab: http://www.fff.fr/presentationfff/ac...ique-de-la-fff

    Kommentaar


      Deschamps koondise peatreeneriks 2+2 lepinguga. +2 läheb käiku, siis kui õnnestub 2014. aasta MM-ile kvalifitseeruda. Peab rahul olema.

      Kommentaar


        Deschampsi kutse koondisesse said sellised mehed:
        Väravavahid: Lloris (Lyon), Mandanda (Marseille)
        Kaitsjad: Clichy (Manchester City), Debuchy (Lille), Evra (Manchester United), Jallet (PSG), Koscielny (Arsenal), Sakho (PSG), Varane (Real Madrid), Yanga Mbiwa (Montpellier)
        Poolkaitsjad: Capua (Toulouse), Gonalons (Lyon), Martin (Lille), Matuidi (PSG), Mavuba (Lille), Valbuena (Marseille)
        Ründajad: Benzema (Real Madrid), Briand (Lyon), Giroud (Arsenal), Gomis (Lyon), Payet (Lille), Ribery (Bayern)

        Päris korralik hunnik üllatusi. Näiteks oma esimese kutse koondisesse said noor Real Madridi keskkaitsja Raphaël Varane, kes möödunud hooajal eriti mänguaegagi ei saanud. Toulouse`i kaitsev poolkaitsja Étienne Capoue sai oma esimese kutse koondisesse nagu ka üsna kogenud PSG äärekaitsja Christophe Jallet. Üle pika pika pika aja tagasi koondises on Lille`i kapten Rio Mavuba, kes viimati kuulus koondisesse neli aastat tagasi. Pärast väikest vaheaega on tagasi kutsutute seas Mamadou Sakho, Maxime Gonalons, Dimitri Payet, Mapou Yanga-Mbiwa, Bafétimbi Gomis ja Jimmy Briand.

        Puudujad võrreldes EM-iga: Cédric Carrasso (Lille), Adil Rami (Valencia), Philippe Mexès (AC Milan), Anthony Réveillère (Lyon), Yohan Cabaye (Newcastle United), Samir Nasri (Manchester City), Yann M'Vila (Rennes), Alou Diarra (Marseille), Hatem Ben Arfa (Newcastle United) ja Jérémy Ménez (PSG)

        Et jonnipunnid Nasri, kes vist isegi mingi mängukeelu sai, Ben Arfa ja M'Vila välja jäid ei ole üllatus, kuid näiteks Rami, Cabaye ja Menez pigem on.

        Prantslased mängivad siis 15. augustil sõprusmängu Uruguaiga Le Havres.

        Kommentaar


          menez ka jonnis ja mögises ju? lloris ga kui ei peta mälu. ehk on koer sinna maetud?

          Kommentaar


            Koondis MM-valikmängudeks Soome ja Valgevene vastu:

            Väravavahid: Mickaël Landreau (Lille), Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille)



            Kaitsjad: Gaël Clichy (Manchester City), Patrice Evra (Manchester United), Christophe Jallet (PSG), Laurent Koscielny (Arsenal), Adil Rami (Valencia), Anthony Réveillère (Lyon), Mamadou Sakho (PSG), Mapou Yanga-Mbiwa (Montpellier)

            Poolkaitsjad: Yohan Cabaye (Newcastle), Etienne Capoue (Toulouse), Abou Diaby (Arsenal), Maxime Gonalons (Lyon), Blaise Matuidi (PSG), Rio Mavuba (Lille), Mathieu Valbuena (Marseille)



            Ründajad: Karim Benzema (Real Madrid), Olivier Giroud (Arsenal), Bafétimbi Gomis (Lyon), Jérémy Ménez (PSG), Franck Ribéry (Bayern Munich)

            Tagasi pärast pikka vaheaega on Lille`i esikinnas Mickaël Landreau, kes vahetab koondises välja senise kolmanda numbri Cedric Carrasso. Liigas head hoogu näitav André-Pierre Gignacit, keda oodati koondisesse, paraku aga nimekirja ei pääsenud.

            Mainime siis ära ka, et Deschampsi debüütmäng peatreenerina lõppes 0:0 viigiga Uruguai vastu mõned nädalad tagasi.

            Kommentaar


              debuchy on katkine? ja et gignacile eelistati gomis on ka veits kahtlane.

              Kommentaar


                MM-valiktsüklit alustati kahe võiduga. Meie põhjanaabreid võideti võõrsil 1:0. Seda mängu õnnestus endal näha ja tuleb tõdeda, et Deschampsi hoolealused olid õnnega koos, et sealt kolme punktiga tulema saadi. Kõige halvema tsenaariumi järgi oleks võinud ka nulli punktiga alustada. Teine mäng viimasete valiktsüklite komistuskivi Valgevene vastu läks veidi hõlpsamalt - Stade de France`il võeti 3:1 võit. Etienne Capoue ja Christophe Jallet said selles mängus kirja oma debüütväravad. Franck Ribery, kellele meedia kõvasti kiidulaulu oma hea esituse eest laulis, lisas kolmanda.

                Prantsusmaa - Valgevene 3:1 väravad:


                Nende kahe mängu põhjal võib öelda, et hetkel võivad end veidi kindlamalt tunda Lloris, keskkaitsepaar Sakho, Yanga-Mbiwa. Madalamal poolkaitses tundub Deschampsi eelistus olevat kogenum Mavuba ja pisut kõrgemal Cabaye. Diaby mängis Cabaye kõrval Soome vastu ja lõi ka ainukse värava, kuid kahjuks sai ennem teis mängu vigastada ning tema koha sai endale Capoue, kes samuti kohe jala valgeks sai. Ründekolmikus on seni kindlad mehed olnud Ribery ja Benzema, kes Valgevene vastu pallis paremal äärel, kui tipus mängis Giroud. Menez alustas Soome vastu paremal ääres. Evra on seni esimene valik olnud vasakkaitses, kuid arvestades tema vormi kaldun arvama, et mitte pikalt. Paremal on Debuchy vigastusega seoses mänginud nii Reveillere (vs Soome) kui ka Jallet (vs Valgevene). Vahetusest on mänguaega jagunud veel ka Valbuenale, Matuidile ja Gomis'le.

                Kommentaar


                  huvitav, et landreu on tiimis taaskord. muidugi mängida ei saa, ent siiski huvitav. kasvõi see mis meest ennast kisub koondisse minema juba üle kümne aasta, kui mängida on saanud vist kuskil 10 mängu maksimum. täidab ta seal siis pigem treeneri rolli tänasel päeval või on deschampsil vähemalt omadest mängija aegadest kellegiga vestelda? igatahes mu arust on prantsusmaal kindlasti paremaid vv kui tema, pole nagu see aasta ju suurt miskit head teinud samuti.muidugi eriti paneb kulme kergitama jutt lassana diarra kaasamisest.see on nagu üsna suur müstika. ja et gignac on endiselt põlu all, aga ntks gomis jällegi sees.... krt ei tea kohe. veider

                  Kommentaar


                    Veidi üllatav tõesti, et Landreau hetkel kolmanda numbrina kaasas sõidab. Eriti arvestades tema viimaseaja vormi klubi eest, mis tal hooaja algul üllatavalt kõikuv on olnud. Samas vast suurt vahet ei ole, kes see kolmas number on. Võibolla mõnele nooremale tuleks kogemuse mõttes rohkem kasuks.

                    Gignaci jätkuv ignoreerimine vast peitub ikkagi möödunud hooajas, kui toona OM-i juhendanud Deschamps ja eelnimetatud tülli pöörasid, kuna Andre-Pierre ei olnud rahul väheste mänguminutitega klubi eest. Egas tal muud üle jäe, kui jätkata samas vaimus nagu seni ja küll see kutse ka ükskord tuleb. Kahju, et derbimäng PSG vastu pärast koondise kutsete väljasaatmist toimus. Peale seda mängu oleks Gignacit ikkagi raske olnud ignoreerida. Pealegi on Gignac hooaja algul paremas hoos olnud kui Gomis, Benzema ja Giroud, kes siis temale eelistati.

                    Lassana Diarra tegemistega mina hetkel kursis pole, kuid eks Deschamps ja co teavad paremini. Pealegi ilma vigastuslaineta lõhkuvate poolkaitsjate seltskonnas (Mavuba, M'Vila ja Diaby kõik katki) poleks Lassana arvatavasti valituks osutunud. Viimaste uudiste kohaselt on ka Lassana Diarra katki läinud ning tema asemele on kutsutud debütant Clément Chantôme (kipub kuidagi PSG-keskseks see koondis hetkel kujunema)

                    Ühe märkimisväärse puuduja nimetaks veel ära. Nimelt pole valitute sekka arvatud ka Samir Nasri nime, kelle 3-mänguline mängukeeld peaks nüüd läbi olema. Võibolla otsustas Deschamps keerukama iseloomuga härrad üldse oma plaanidest välja jätta, sest näiteks Hatem Ben Arfal, kel oma pikk ja keerukas ajalugu Deschampsiga OM-i aegadest, pole ka peale suvist EM-i koondisesse kutsutud. Samas Nasri vist pole ka väga palju City eest mängida saanud.


                    Märgime siis ülejäänud kutse saanud härrad ka ära:
                    (sõprusmäng 12 okt Jaapaniga ja 16 okt valikmäng Hispaaniaga)

                    Väravavahid:
                    Steve Mandanda (Marseille)
                    Hugo Lloris (Tottenham)
                    Mickaël Landreau (Lille)

                    Kaitsjad:
                    Gaël Clichy (Manchester City)
                    Mathieu Debuchy (Lille)
                    Patrice Evra (Manchester United)
                    Cristophe Jallet (PSG)
                    Laurent Koscielny (Arsenal)
                    Adil Rami (Valencia)
                    Mamadou Sakho (PSG)
                    Mapou Yanga-Mbiwa (Montpellier)

                    Poolkaitsjad:
                    Yohan Cabaye (Newcastle United)
                    Etienne Capoue (Toulouse)
                    Clément Chantôme (PSG)
                    Maxime Gonalons (Lyon)
                    Blaise Matuidi (PSG)
                    Franck Ribéry (Bayern München)
                    Moussa Sissoko (Toulouse)
                    Mathieu Valbuena (Marseille)
                    Jérémy Ménez (PSG)

                    Ründajad:
                    Karim Benzema (Real Madrid)
                    Olivier Giroud (Arsenal)
                    Bafe Gomis (Lyon)

                    Kommentaar


                      nasrid ma usun lõpuni vast ei ignoreerita. mingi jutt oli ka selle kohta. aga võis ka olla vägade diplomaatiline "ei".

                      Kommentaar


                        Julien Laurens ‏@LaurensJulien
                        Scene at France training yest: Jallet on the ball. Evra shouts: "Jeremy" asking for the ball. Ribéry shouts back: "He's called Christophe"!!

                        Võttis muigama
                        Victoria Concordia Crescit

                        Kommentaar


                          Jaapanlaste käest saadi siis sõprusmängus möödunud nädala reedel 0:1 tappa. Mängu ei õnnestunud näha, kuid nagu lugenud olen, siis tegemist oli Deschampsi juhendatavate meeskondadele omaselt üsna kinnise ja mitte eriti huvitava esitusega prantslaste poolt. Ehk siis paras punnitamine ja kangutamine käis platsil. Värav lasti ka üsna lõpus sisse.

                          Täna õhtul aga kordades tähtsam mäng - MM-valikmäng Hispaaniaga Madridis. Kel huvi, siis vähemalt kava järgi VSB näitab ja algab ta ka kenasti peale Andorra-Eesti mängu. Kell 22:00.

                          Kommentaar


                            Magus!

                            Kommentaar


                              Fantastiline lõpp. Kõige koledam söötis kõige ilusamale ja 1-1!

                              Koscielny - what.the.fuck? Ning kohtunik kes Menezi täiesti legaalse värava suluseisuks luges peaks samuti sügevalt järgi mõtlema, kas on ikka õige ameti peal.
                              Victoria Concordia Crescit

                              Kommentaar

                              Working...
                              X